Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da yok yine. Key çıksın ilk sen varsın sırada, o nick olayını da şaka olaraktan şey etmiştim. Ayrıca kodaman gayet bir iltifat kelimesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@qmandan
    Bana da yok yine. Key çıksın ilk sen varsın sırada, o nick olayını da şaka olaraktan şey etmiştim. Ayrıca kodaman gayet bir iltifat kelimesi

Nedense hep "kodaman" deyince Jabba the Hutt gelir aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Günaydınlar bende mevcutum

@keshberfo aynen katılıyorum hocam Casual olmayanın tiz kelle vurula

Bu arada dün akşam 11 gibi oyuna sonunda girdim. Monk ile oynayayım dedim ve gerçekten çok hoşuma gitti. Yanlız benim şöyle bir sıkıntım var sizlerde yaşadınızmı bilmiyorum. Bol moblu bir ortam olunca ister istemez gaza gelip saldırmaya başlıyorum. Ama moba tıklayacağıma boşa tıkladığım oluyor ve ozaman ciddi ciddi sinirleniyorum... Shift'e basılı tutarak saldırayım diyorum o zamanda olduğu yerde kata çiziyor monk :D DH olduğunda Shift baya işe yarıyorda Monk olunca ne yapmak gerek bilmiyorum...

hocam isimlerini hatırlamıyorum ama,
    monk'un bir skill'inde rune ile 1. vuruş tek, 2. vuruş çift, 3. vuruş triple atak yapıyor.
    onu kullanıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Günaydınlar bende mevcutum

@keshberfo aynen katılıyorum hocam Casual olmayanın tiz kelle vurula

Bu arada dün akşam 11 gibi oyuna sonunda girdim. Monk ile oynayayım dedim ve gerçekten çok hoşuma gitti. Yanlız benim şöyle bir sıkıntım var sizlerde yaşadınızmı bilmiyorum. Bol moblu bir ortam olunca ister istemez gaza gelip saldırmaya başlıyorum. Ama moba tıklayacağıma boşa tıkladığım oluyor ve ozaman ciddi ciddi sinirleniyorum... Shift'e basılı tutarak saldırayım diyorum o zamanda olduğu yerde kata çiziyor monk :D DH olduğunda Shift baya işe yarıyorda Monk olunca ne yapmak gerek bilmiyorum...

hocam isimlerini hatırlamıyorum ama,
    monk'un bir skill'inde rune ile 1. vuruş tek, 2. vuruş çift, 3. vuruş triple atak yapıyor.
    onu kullanıyor musun?

daha başında sayılırım 40-45 dk oynayabildim anca level 10 mu ne oldum. benim sıkıntım boşa tıklama yani moba tıklayacama boş alana tıklıyorum

şuan kullandıklarım :

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***
    Dedly Reach (sol tık)
    Lashing Tail Kick (sağ tık)
    Vulture Claw Kick açık burda
    Blinding Flash (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 30 Mart 2012; 11:50:51 >

• grafiklerle özenle anlatır arkadaşımız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Afiyet olsun abilerim ne demek. Maksat eğlence olsun diye yapmıştım ama, tabiki tanıtım olarakta kullanılabilir @broodofqueen o barbar beta da ulaşabileceği son seviyeye geldi ondan öyle, bir tek yüzüğü eksik. Ama oyun çıksın barbar üçüncü charım olacak. İlki WD ikincisi Wizard sonra barbar. O kafir keşifle de işim olmaz benim

R.Rondo9 gözüm üzerinde takma adım hakkında yazdıklarını unutmadım hala...

Edit : Gene key çıkmadı bana aralın yarışmada yeni kazananlar listesi aşağıda;

ya bende formu doldurdumdu cıkmadı ama şu var bu vatandaşlardan hiç birisi teşekkür etmemiş yada ben görmedim bi ali cengiz varmı dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

grafiklerle özenle anlatır arkadaşımız

@3ddark

Rabia ve Batuhan nın sevindiklerini gördüm. Sanmıyorum öyle bir şey olacağını çok fazla katılan var
  • Onursal üye alım durumu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 30 Mart 2012; 13:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

Onursal üye alım durumu nedir ?

İhtiyar heyetimiz malum zor işitiyor bulanık görüyor; bu yüzden değerlendirmeler yavaş ilerliyor. Yaştan dolayı erken uyumaları da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 30 Mart 2012; 13:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

Onursal üye alım durumu nedir ?

İhtiyar heyetimiz malum zor işitiyor bulanık görüyor; bu yüzden değerlendirmeler yavaş ilerliyor. Yaştan dolayı erken uyumaları da cabası

yüce konsey bakalım ne diyecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: karantina

Bende girebilirim sanırım? 31 yaş hatta preorder bile tamam:)
    Ahh ahh Diablo gençliğimi yedin şimdi ortayaş gidecek elden:)

Bir üstteki alkanerkn'a verdiğim cevabı okuyunuz lütfen.

Hemen Cevaplayalım;
    Yaş 31 oldu malum, Diablo 2'yi üniversite haayatım boyunca oynadım.
    2 senelik Evliyim, daha çocuk yok.
    Bir şirkette IT departmanında ERP üzerine çalışıyorum.
    Bakalım 15 Mayıs ile beraber yeni bir işim daha olacak gibi :p

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina
    Hemen Cevaplayalım;
    Yaş 31 oldu malum, Diablo 2'yi üniversite haayatım boyunca oynadım.
    2 senelik Evliyim, daha çocuk yok.
    Bir şirkette IT departmanında ERP üzerine çalışıyorum.
    Bakalım 15 Mayıs ile beraber yeni bir işim daha olacak gibi :p

Eyvallah cevaplaman sevindirdi cidden. Aramıza hoş geldin. Diablo 3 çıkana kadar buradan çıkınca da oyun içi ve yine buradan takılacağız umarım.

/>

Dikkat dikkat!

Kulübümüze yeni üye alımı teknik bir arıza sonucu durdurulmuştur.

Veritabanımız 30 yaş altı üyelikler yüzünden hata verdi. Çözmeye çalışıyoruz. Bizimle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 30 Mart 2012; 14:40:56 >

• hayırdır abi noldu?
  • quote:

hayırdır abi noldu?

kaçak girenler var sanırım

@karantina hoşgeldin bro
  • Tüh yakalandık galiba
  • quote:

hayırdır abi noldu?

Üye alım sistemi çöktü
  • d3 aldığımızda kaç bilgisayara kurabiliyoruz ? online save ediyor sanırım sadece tek makinadan oynayacağız ve net bağlantısı şart olacak sanırım,, arkadaşla alalım diyoruz beraber ama nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

d3 aldığımızda kaç bilgisayara kurabiliyoruz ? online save ediyor sanırım sadece tek makinadan oynayacağız ve net bağlantısı şart olacak sanırım,, arkadaşla alalım diyoruz beraber ama nasıl olacak ?

İstediğin kadar makineye yukleyebilirsin yanlizca bir makinede oynayabilirsin save dosyaları blizzarda serverlerde kalacak arkadaşınla anca sırayla oynarsınız ayni anda oynayamazsiniz
  • kulube wipe geliyor arkadaşlar
    yeni formlarınızda sizle tanışmak isterim
  • burda yazılanları okudukça fosillik hissettim bende diablo yu çok severim ama hiç bir zaman ne özellikleri ne kıyafetleri vs sizin gibi ezbere sayamadım
    sanırım bu konuda en acemi ben olacağım
    birde takıntılıyım oyunun tam sürümü olmadıkça bakmayı sevmiyorum
    hatta heyecanı kaçmasın diye tek videosunu bile seyretmedim 15 mayısı bekliyorum heyecanla
    aral saçma bir fiyat yapmazsa CE versiyonunu almayı istiyorum
    pahalı olursa yurtdışından alma yoluna gideceğim
    herkese iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.