Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@aresmar geçmiş olsun Allah şifa versin
  • netteonline
    Murat.gel

Hoş geldiniz.

@aresmer
    geçmiş olsun. bende diş olayı buffer'da bekliyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Ben diş çektireceğim birazdan ühü

Bu arada yeni arkadaşlarında kayıtlarını yaptım.

netteonline
    Murat.gel

Hoş geldiniz kulübe.

netteonline'ın Diablo III ürünlerini değerlendirmeyi unutmayın bakın indirim alıyoruz.

aresmar geçmiş olsun.kontak kuran kişi sizin isminizi verebilir.Ben satış a aresmar ın referansı ile gelinecek diye belirtiyorum.

• Saolun arkadaslar eve geldim operasyon oldu kolay cikmadi dis. Ama iyiyim allahtan doktorlarim super.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun dostum.
  • quote:

Saolun arkadaslar eve geldim operasyon oldu kolay cikmadi dis. Ama iyiyim allahtan doktorlarim super.

Barbar adama bişi olmaz Geçmiş olsun
  • @DiLoN

haha daha neyle oynayacağıma karar vermemiştim ama bu gazla barbar oluruz

Bu arada arkadaşlar ben unuttukça hatırlatın özellikle Diablo 3 konusunda mecbur olmadıkça yazmayayım okumayayım hatta ben. ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 31 Mart 2012; 19:47:09 >
  • quote:

@DiLoN

haha daha neyle oynayacağıma karar vermemiştim ama bu gazla barbar oluruz

Bu arada arkadaşlar ben unuttukça hatırlatın özellikle Diablo 3 konusunda mecbur olmadıkça yazmayayım okumayayım hatta ben. ok?

heheh :D abi ben orayı sadece okuyorum yorum bile atmıyorum salla hiç takma kafana

bu arada oyunda @DiLoN sağolsun çok güzel şeyler anlattı bana. Bence bunları geliştirip bir rehber hazırlayabiliriz. Diablo Nedir konusu var lakin oraya rehber eklenirse iyice karman olur. DiLoN veya aresmar bence Diablo III Rehber diye bir başlık açın orayı doldurmaya başlayalım....

• Aman ben bi başlık daha açarsam bu forumdan hiç ayrılamaz hale gelirim aman diyim.
  • Battletag eklerseniz sevinirim.Hepbirlikte oynayabiliriz oyunu
  • selam dostlar.

ikinci pc'yi bugün kurdum. diablo 3 klasörünü kopyalayıp yapıştırınca çalıştı. çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

selam dostlar.

ikinci pc'yi bugün kurdum. diablo 3 klasörünü kopyalayıp yapıştırınca çalıştı. çok sevindim

Blizzard ın bütün oyunları genelde çalışır klasörü kopyalayınca ama belli mi olur.

İyi oldu bu haber
  • Ben zamanında söylemiştim "kopyalanınca oluyor, tecrübeyle sabit" diye da diğer konuda bazı arkadaşlar itiraz etmişlerdi "biz yaptık olmadı" diye. Aha işte bir kanıtım daha oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN
    Ben zamanında söylemiştim "kopyalanınca oluyor, tecrübeyle sabit" diye da diğer konuda bazı arkadaşlar itiraz etmişlerdi "biz yaptık olmadı" diye. Aha işte bir kanıtım daha oldu

O diğer konu yok artık benim için.

Yazdığımı anlayamayanlarla uğraşacak zamanım yok en iyisi yazmamak diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN
    Ben zamanında söylemiştim "kopyalanınca oluyor, tecrübeyle sabit" diye da diğer konuda bazı arkadaşlar itiraz etmişlerdi "biz yaptık olmadı" diye. Aha işte bir kanıtım daha oldu

O diğer konu yok artık benim için.

Yazdığımı anlayamayanlarla uğraşacak zamanım yok en iyisi yazmamak diye düşünüyorum.

salla burdan devam ederiz ;)

anlayamadığım konu 20 makineyede yuklesek ne olacak ki elimizde 1 acc olduktan sonra

• Hakaret etmeye başladı bazı densizler bizim tartışmamızı fırsat bilip. Allahtan moderatör sildi mesajlarını. 2 kişi konuşurken 3üncü ve 4üncü maydonoz oldu da hakaretlerle. Birkaç kişi var forumda beni sevmiyen. Konudan konuya beni takip ederler... :)

Neyseeeee.

Senin sorna gelirsek;

Sorun şu başka bir makineye tekrar indirmek zorunda olmamak. Mesela arkadaşımda internet yavaş adam HD den hazır kurulu folder'ı alacak. Ya da arkadaş gibi kız arkadaşı da oynasın diye ikinci makineye indirmeden kopyalıyacak diğer oyunalardaki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 31 Mart 2012; 23:36:20 >
  • quote:

Aman ben bi başlık daha açarsam bu forumdan hiç ayrılamaz hale gelirim aman diyim.

Aresmar 1500post sadece diabloya ait sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

Aman ben bi başlık daha açarsam bu forumdan hiç ayrılamaz hale gelirim aman diyim.

Aresmar 1500post sadece diabloya ait sanırım

Yok şöle:
    Desire Z Teknik Rehber konum + Desire Z Ana konusu + Zamanında Nokia 5800 Blitz Özel Rom konum.

En çok postlar o zamanlardan. 4 bine filan ordan çıktım mecburen soru cevaplamaktan.

Kalanlar diğer oyunlar ve son zamanlarda Diablo 3 tabi.

Oyun oynamazken genelde forumda takılıyorum. Diablo 3 bi çıksın post hızım baya yavaşlar

• biz zaten CE alacaz dvd elmizin altında olacak :D

onu bunu bırakında abi açın şu başlığı ikinizde bilgilisiniz neden kullanmıyorsunuz?
  • DiLoN açsın beta da gold kasacağına foruma faydası olsun eheheh
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.