Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayanamadım dijital versiyonunu alıverdim, indirmeye başladım. zaten yakında çocuk geliyor, 2 ayı kaldı masraflar artacak ce uçuk bir fiyata olur zaten, di'mi?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

burda yazılanları okudukça fosillik hissettim bende diablo yu çok severim ama hiç bir zaman ne özellikleri ne kıyafetleri vs sizin gibi ezbere sayamadım
    sanırım bu konuda en acemi ben olacağım
    birde takıntılıyım oyunun tam sürümü olmadıkça bakmayı sevmiyorum
    hatta heyecanı kaçmasın diye tek videosunu bile seyretmedim 15 mayısı bekliyorum heyecanla
    aral saçma bir fiyat yapmazsa CE versiyonunu almayı istiyorum
    pahalı olursa yurtdışından alma yoluna gideceğim
    herkese iyi forumlar

bende yeni yeni öğreniyorum skilleri eşyaları vs leri. tamam eskiden beri oynuyorum ama badozlama oynamışım hep :D ve hayatımda ilk defa beta/demo Diablo3 oynadım desem doğrudur.
  • Mevcut...

Benimde nerdeyse ilk beta oyunum diyebilirim. Daha öncekiler hep açık betalardı.

Bana çok yardımcı oldu. Benim gibi geç öğrenen bi adam için biçilmiş kaftan
  • Şu reklamı seyretmişmiydiniz? eheheh

• süpermiş
  • @aresmar senin video beni nerelere attı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crebain -- 30 Mart 2012; 18:01:34 >
  • Ben zaten eski sinematikleri seyrederken o reklamı gördüm hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Şu reklamı seyretmişmiydiniz? eheheh

vaay bu çok iyiymiş

• Üstadlarım, oyun sektörü Hollywood ile yarışır hale geldi. MW3'ün ne kadar sattığını okuduğumda küçük dilimi yutuyordum. Aynı paralelde oyun oynama şekli, şemali herşey değişecek. Örneğin SimCity'de internet bağlantısı gerektirecekmiş, şehirleriniz sanal bir dünya yaratacak, global ekonomi olacak vs.. Hard copy oyunlar ortadan kalkacak! Buna paralel dağıtım masrafları azaldığı için belki fiyatlarda düşecek(biliyorum fazla iyi niyetliyim). Yasaklarla, kopya korumaları ile çözüm olmayacağını anlayan akıllı firmalar(Blizzard gibi) insanlara kopya kullanmayı yasaklamaktansa orjinal oynamayı teşvik edecek yöntemler bulunacak. MS ve Sony bile(oyun değişimini ve ikinci eli önlemek için) disk okuyucusu olmayan donanımlar üstünde duruyor. Bağlantı hızlarının artması ile zayıf donanımlı konsollarla kurulum gerektirmeyen tamamen online oyunlara yönelecek özellikle konsol firmaları. Öyle aklımdan geçti paylaşayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Üstadlarım, oyun sektörü Hollywood ile yarışır hale geldi. MW3'ün ne kadar sattığını okuduğumda küçük dilimi yutuyordum. Aynı paralelde oyun oynama şekli, şemali herşey değişecek. Örneğin SimCity'de internet bağlantısı gerektirecekmiş, şehirleriniz sanal bir dünya yaratacak, global ekonomi olacak vs.. Hard copy oyunlar ortadan kalkacak! Buna paralel dağıtım masrafları azaldığı için belki fiyatlarda düşecek(biliyorum fazla iyi niyetliyim). Yasaklarla, kopya korumaları ile çözüm olmayacağını anlayan akıllı firmalar(Blizzard gibi) insanlara kopya kullanmayı yasaklamaktansa orjinal oynamayı teşvik edecek yöntemler bulunacak. MS ve Sony bile(oyun değişimini ve ikinci eli önlemek için) disk okuyucusu olmayan donanımlar üstünde duruyor. Bağlantı hızlarının artması ile zayıf donanımlı konsollarla kurulum gerektirmeyen tamamen online oyunlara yönelecek özellikle konsol firmaları. Öyle aklımdan geçti paylaşayım dedim.

desene skidrow mkidrow razor dükkanları kapatacak, inşaat sektörüne girerler artık :) yada midye dolma işine girsinler :))

• Çok konu dışına çıkmadan fikrimi söyleyeyim fiyatlar düşmez. Online oyun almak fiyat düşürür dediler bakın şimdi online satın almak daha pahalı oldu. Giren çıkan oyunculara başka bi numara olmaz bu kapitalist döngüde.
    Bakın korsandan firmaların kaybı 10 sene öncesine göre çok ama çok daha az. Korsan olmasa ohoo nerdeyse bedavaya satarız oyunları diyordu bu firmalar. Korsan azaldı ne oldu? Oyun fiyatları düştü mü? PS3 de konsolcu arkadaşlar 150-200 TL veriyorlar oyunlara. Herşey bahane yani.

Şu an tüm korsan dursa bu adamlar satışları 3 e katlasa şuraya yazıyorum oyun fiyatlarında 1tl düşüş olmaz aksine bi de zam yaparlar ellerini ovuştura ovuştura.

Üzgünüm biraz karanlık bakış oldu ama öyle işte. örnekler hep kötü hep kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 30 Mart 2012; 20:01:22 >

• konuyu bölmek istemiyorum da

betayı offline yükleyeibiliyor muyduk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

konuyu bölmek istemiyorum da

betayı offline yükleyeibiliyor muyduk?

malesef hayır. D3'ün hiçbir şeyini offline yapamıyorsun.
  • Hmm. Yarin ikinci sistemi kuracagim. Benim pcdeki d3 klasorunu kopyaladim ama o da yemeyecek gibi.
  • Diablo III e gönül vermiş değerli arkadaşlar. Mutlaka beni de yazın yaş 35 izmir.

Ayrıca Diablo III ün mouse, mousepad ve kulaklığı sitemizde 2 aydır satıştadır.Donanımhaberdeki bu yazımızı belirterek Yeşim Hanım 'ı referans gösterin ; Sizlere özel indirimler yapılacaktır.Bilgilerinize sunarım..
  • aresmar klube sponsor arıyordun bak kendi ayaklarıyla geldi
  • beni unutmussunuz 1979 :D Gyu#1202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 31 Mart 2012; 1:45:44 >
  • günaydınlar.

launcher update yapıyor bu sabah
  • tuzladan günaydın, sabahın köründe işe gelmek hem de cumartesi cumartesi adama koyuyor be ya
  • Ben diş çektireceğim birazdan ühü

Bu arada yeni arkadaşlarında kayıtlarını yaptım.

netteonline
    Murat.gel

Hoş geldiniz kulübe.

netteonline'ın Diablo III ürünlerini değerlendirmeyi unutmayın bakın indirim alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 31 Mart 2012; 11:01:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.