Şimdi Ara

30 dk sonra tel alicam.s4 mu iPhone 5 mi lutfen cok acil yardim edin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NeFeR'

trafik felaket

• Ya arkadaşlar telin butun ozelliklerini denedim. Sensorler fslsn hrr sey calisiyor .ama s kutuda 16 gb yazan cihaz.giriyorum 8gb/648 mb ulan arka dasinkine bakiyorum 16/9.52 yaziyor ya benim cihazda 16 olmasi lazim moralik boxuldu .sistem 648 mb yiyor gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrtysg olsundd gülfe gğğele kullamn
  • quote:

Ya arkadaşlar telin butun ozelliklerini denedim. Sensorler fslsn hrr sey calisiyor .ama s kutuda 16 gb yazan cihaz.giriyorum 8gb/648 mb ulan arka dasinkine bakiyorum 16/9.52 yaziyor ya benim cihazda 16 olmasi lazim moralik boxuldu .sistem 648 mb yiyor gözüküyor

Kardesin ayatlar uygulama bolumune gir orda kullanmadigin uygulamalari kaldir yer acilir mesela google plus killanmiyosam klldir dropbox kullanmiuosan kaldir ve hafiza karti al oyunlari oraya at

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

quote:

Ya arkadaşlar telin butun ozelliklerini denedim. Sensorler fslsn hrr sey calisiyor .ama s kutuda 16 gb yazan cihaz.giriyorum 8gb/648 mb ulan arka dasinkine bakiyorum 16/9.52 yaziyor ya benim cihazda 16 olmasi lazim moralik boxuldu .sistem 648 mb yiyor gözüküyor

Kardesin ayatlar uygulama bolumune gir orda kullanmadigin uygulamalari kaldir yer acilir mesela google plus killanmiyosam klldir dropbox kullanmiuosan kaldir ve hafiza karti al oyunlari oraya at

http://o1308.hizliresim.com/1d/w/s0wtk.png

bakin 8 gb gozukuyor.arti 8 gb lik sistem dosywlw4i nerede

• quote:

quote:

quote:

Sistem dosyasi gozukmuyor zaten internetten arastirabilirsin hepsinde var bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sistem dosyasi gozukmuyor zaten internetten arastirabilirsin hepsinde var bu

Yav kardesim herkesin telinde 16/8 gb yaziyor bende neden bu

• s4 kullanıyorum gayet memnunum rehber sorunu o sorunu bu sorunu hiç yaşamadım henüz 3 aydır falan kullanıyorum heralde tavsiye ederim. Iphone a para verme derim.
  • Bence 2 side 5 para etmez telefonlardır. Bence lumia 920 veya htc one al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ikiside 5 para etmez.Bu arada bende de S4 var.Aldığıma baya pişman oldum.Zaten telefonu aldım açtım hafızanın yarısı dolu.Kaldı 8 gb.O da yetmiyor malesef.Arayüz desen takılıyor felaket.Telefon yağ gibi akmadıktan sonra 10 çekirdek koysan ne yazar.Tek beğendiğim yanı kamerası oldu.Keşke 1 ay bekleseydin yeni cihazlar çıkacakmış.Neyse artık hayırlı olsun.
  • quote:

Bugun almak zorundayim 75 dk lik s4 Ip5 oyun performwnsi videosu izledim ikisindede 3 gblik pyunlarda ikiside hic kasmiyor.....

Ben s4 ten yanayim Tek korktugum

3 yildir android kullaniyorum kasilmaktan sinirlerim bozuluyor .eger s4 te menu gecisleri oydu buydu Sunda.bunda takilirsa iste ozaman basaarim kufuru

kullanan arkasaslar kasma varmi

Batman dark rising ve modern combat 3 var. Menu gecisleri ve oyun 0 kasma.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim s4 al kasma sorunu emin ol ki duzeldi ben de kullaniyorum bide class 6 uzerisd vard al keyfine bak iphone la ugrasilmaz alinca bana bildirirsen sevinirim

ben kesinlikle iphone 5 öneriyorum. s4 donanım tarafından doldurmuşlar. ama yazılımı kötü yani ios'a göre. bu arada iphonela uğraşılmaz ne demek? kullandın mı? ben ikisini de kullandım. s3 kullandım suan iphone 5 kullanıyorum. ve tartısmam bile iphone 5'i.

Valla bende anlamadim orda neyi kastettigimi

Simdi hatirladim 16 gb hafiza iPhone da cok az cunku uygulamalar androide oranla daha fazla yer kapliyor s4 te bu hafizayi yukseltebilir ve oyunlari hafiza kartina atabilirsin

iPhone 16 GB 32 GB 64 GB var. İstediğini alabilir. 16 yetmediyse 32; 32 yetmediyse 64. Gerçekten çok mantıksız bir yorum olmuş. Ayrıca uygulamalar için de eşit boyutlarda olması şart değil hatta farklı olmaları doğal. Hemen açtım baktım Where's My Water? oyununa. App Store'da 46.2 MB; Google Play Store'da 42,9 MB. Aralarında 3,5 MB fark var. Yanlış bir tespit. Ve yer yer Android uygulamalarının daha yüksek boyutlu olduğu yerler vardır.

Kardesim iphone da 16 gb la 32 gb arasindaki fiyat farki kac tl haberin varmi ? Halbuki 16 gb lik bir sd card en fazla 50 tl

Burada fiyat/performans sormamış ki arkadaş. O zaman gitsin S2 alsın.

Hafizayla konusuyoken neden konuyu buna cektin s2 cok guzel bi telefon mu zamana gore ? Bu arada iPhone 64 GB turkiye de varmi su an da fiyatina gore alinacak en iyi telefon S4 htc one dir ben samsungun arayuzunu fazlasiyla sevdigim icin s4 u tercih ettim iPhone degerini kaybetmez diyenler iPhone 5 ilk ciktiginda 3200 tl idi o paraya telefon mu alinir ben apple in sadece iPad 4 urununu seviyorum kullandigimdan degil islemcisi olsun ekrani olsun ama fiyatlar nedeniyle Apple

Türkiye'de ilk çıktığında 2150 TL idi.

Kardesim yalanin luzumu yok on siparis ve ilk 15 gun bu telefon 3299'da kaldi bide kendini Apple fani saniyosun ve benim bildiklerimi bilmiyosun. Simdi bu Samsung forumunu terket !!!!
     30 dk sonra tel alicam.s4 mu iPhone 5 mi lutfen cok acil yardim edin

O fiyat Türkiye'de çıkmasından önceki fiyat. Emin ol bildiklerinden fazla biliyorum.

Çok iyi hatırlıyorum tam 10-15 gün bu fiyat kalmıştı hatta Teknosa'da katalogun en ön sayfasında iPhone 5 resmi altında da 3299 TL yazısı var dı çok komiksin hem yanlış biliysamda gine de 1200 TL değer kaybetmiş Saçmalamayı kes bence

Değer kaybetmiş olabilir ancak 1200 TL değil. 3200 TL olayı bazı çıkarcıların yurt dışından getirip Türkiye'de olmadığı için yüksek fiyattan satmak istemesidir. Cahilliğinizi bu kadar belli etmeyin.

• itunes bile apple ürünü almamak için yeterli bir sebep.bu yüzden ipad aldığım ilk ve son apple ürünüdür.tüm iphone'ların zil sesi aynı.istediğin mp3'ü zil sesi yapmaktan aciz.bir de iphone5'in şarjı bir günü zor çıkarırken s4 2-3 gün gidiyor.bunlar basit ama bence önemli şeyler.merak eden varsa ben s4 değil sony kullanıyorum.

elektronik cihaz illaki değer kaybedecek.zaten aldınmı 2 sene kullanmak için almak lazım.yoksa hiç bulaşmayacaksın.her sene telefon değiştirmek açgözlülüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Ağustos 2013; 8:44:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim s4 al kasma sorunu emin ol ki duzeldi ben de kullaniyorum bide class 6 uzerisd vard al keyfine bak iphone la ugrasilmaz alinca bana bildirirsen sevinirim

ben kesinlikle iphone 5 öneriyorum. s4 donanım tarafından doldurmuşlar. ama yazılımı kötü yani ios'a göre. bu arada iphonela uğraşılmaz ne demek? kullandın mı? ben ikisini de kullandım. s3 kullandım suan iphone 5 kullanıyorum. ve tartısmam bile iphone 5'i.

Valla bende anlamadim orda neyi kastettigimi

Simdi hatirladim 16 gb hafiza iPhone da cok az cunku uygulamalar androide oranla daha fazla yer kapliyor s4 te bu hafizayi yukseltebilir ve oyunlari hafiza kartina atabilirsin

iPhone 16 GB 32 GB 64 GB var. İstediğini alabilir. 16 yetmediyse 32; 32 yetmediyse 64. Gerçekten çok mantıksız bir yorum olmuş. Ayrıca uygulamalar için de eşit boyutlarda olması şart değil hatta farklı olmaları doğal. Hemen açtım baktım Where's My Water? oyununa. App Store'da 46.2 MB; Google Play Store'da 42,9 MB. Aralarında 3,5 MB fark var. Yanlış bir tespit. Ve yer yer Android uygulamalarının daha yüksek boyutlu olduğu yerler vardır.

Kardesim iphone da 16 gb la 32 gb arasindaki fiyat farki kac tl haberin varmi ? Halbuki 16 gb lik bir sd card en fazla 50 tl

Burada fiyat/performans sormamış ki arkadaş. O zaman gitsin S2 alsın.

Hafizayla konusuyoken neden konuyu buna cektin s2 cok guzel bi telefon mu zamana gore ? Bu arada iPhone 64 GB turkiye de varmi su an da fiyatina gore alinacak en iyi telefon S4 htc one dir ben samsungun arayuzunu fazlasiyla sevdigim icin s4 u tercih ettim iPhone degerini kaybetmez diyenler iPhone 5 ilk ciktiginda 3200 tl idi o paraya telefon mu alinir ben apple in sadece iPad 4 urununu seviyorum kullandigimdan degil islemcisi olsun ekrani olsun ama fiyatlar nedeniyle Apple

Türkiye'de ilk çıktığında 2150 TL idi.

Kardesim yalanin luzumu yok on siparis ve ilk 15 gun bu telefon 3299'da kaldi bide kendini Apple fani saniyosun ve benim bildiklerimi bilmiyosun. Simdi bu Samsung forumunu terket !!!!
     30 dk sonra tel alicam.s4 mu iPhone 5 mi lutfen cok acil yardim edin

O fiyat Türkiye'de çıkmasından önceki fiyat. Emin ol bildiklerinden fazla biliyorum.

Çok iyi hatırlıyorum tam 10-15 gün bu fiyat kalmıştı hatta Teknosa'da katalogun en ön sayfasında iPhone 5 resmi altında da 3299 TL yazısı var dı çok komiksin hem yanlış biliysamda gine de 1200 TL değer kaybetmiş Saçmalamayı kes bence

Değer kaybetmiş olabilir ancak 1200 TL değil. 3200 TL olayı bazı çıkarcıların yurt dışından getirip Türkiye'de olmadığı için yüksek fiyattan satmak istemesidir. Cahilliğinizi bu kadar belli etmeyin.

Seninle muhattap olmayacagim iPhone 5 3299 TL idi Teknosa yurtdisindan urun mu getirecek bu durum bimeks ve media markt gibi magazalardada var di butun magazalarda 3299 3199 tl arasindaydi en az 15 gun sonra birden 2500 civarlarina indi gereksiz mesaj kirliligi yapiyosun benim soyledigim seyler sana yanlis senin soylediklerinde bana yanlis geliyor daha fazla kavganin amaci yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

itunes bile apple ürünü almamak için yeterli bir sebep.bu yüzden ipad aldığım ilk ve son apple ürünüdür.tüm iphone'ların zil sesi aynı.istediğin mp3'ü zil sesi yapmaktan aciz.bir de iphone5'in şarjı bir günü zor çıkarırken s4 2-3 gün gidiyor.bunlar basit ama bence önemli şeyler.merak eden varsa ben s4 değil sony kullanıyorum.

elektronik cihaz illaki değer kaybedecek.zaten aldınmı 2 sene kullanmak için almak lazım.yoksa hiç bulaşmayacaksın.her sene telefon değiştirmek açgözlülüktür.

Haklisin kardesim su Apple cilarin zaten burada ne isi varsa artik

• Şu yukarida s4 e cop diyen;arayuz takiliyor diyenlere dakikalarca guldum sagolun varolun :D gidip apple alip kullanin ,ama kullanamadigin bir cihazi kotuleme ;elindeki Abaküsün ile yola devam et

• quote:

30 dk sonra telefoncuda olurum s4 mu ip 5 mi lutfen kullananlar yardim etsin lutfen ya okadar para vericem .

benim icin onemli olan 7/24 internetteyim ve oyun oynarim

Lg nexus 5 i bekle. Az kaldı çünkü çıkmasına sonradan çok vurursun kafanı duvarlara.

• Aldın mı laa? Merak ettim.

• Aldın mı laa? Merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.