Bildirim
30 dk sonra tel alicam.s4 mu iPhone 5 mi lutfen cok acil yardim edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S4le kıyaslarsak direk iPhone 5 derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işletim sistemi olarak ip5 özellik olarak s4 ama tavsiyem şimdi alma 6-10eylül arası yeni cihazlar çıkacak bunlar ucuzlar
Karar sizin tabii ki. Her iki cuhaz da güzel. Ama kasa açıklığı problemi var mı bilmiyorum S4 cihazında bence her iki cihazın ana konusunu ve sorunlarını inceleyin derim. Bir de iPhone telefonların fiyati düşmüyor yani değer kaybetmiyor bu yönü de degerlendirmek gerek.
tabiki s4 -
ya s4 demissin neden s4 neden iPhone Suan yoldayim 10 dk sonra teli alicam okadar kararsizimki
LG Optimus G Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: NeFeR'
ya s4 demissin neden s4 neden iPhone Suan yoldayim 10 dk sonra teli alicam okadar kararsizimki
15 dk olmuş ama şunu söylerimki arkana bile bakmadan iphone 5 al S4 plastiktir at çöpe gitsin :) -
trafik felaket
Nokia 5100 öneriyorum deli gibi yılan oynardım hatta olayı öyle bi aşmıştımki teli ters çevirip öyle oynuyordum .
Şaka bir yana ben s4 derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Ağustos 2013; 15:52:51 >
acelen ne ? iyice araştırmadan alma -
illa ikisinden biriyse iphone 5
Bencede Lg Optimus G Pro Al Ekran Kalitesini Ve Hızını Gör Kesinlikle Pişman Olmazsın -
Bugun almak zorundayim 75 dk lik s4 Ip5 oyun performwnsi videosu izledim ikisindede 3 gblik pyunlarda ikiside hic kasmiyor.....
Ben s4 ten yanayim Tek korktugum
3 yildir android kullaniyorum kasilmaktan sinirlerim bozuluyor .eger s4 te menu gecisleri oydu buydu Sunda.bunda takilirsa iste ozaman basaarim kufuru
kullanan arkasaslar kasma varmi
Htc one al kesinlikle
Suan kullandigim HTC telefonu. bir daha HTC Ye bulasmam
Kesinlikle s4
Kardesim s4 al kasma sorunu emin ol ki duzeldi ben de kullaniyorum bide class 6 uzerisd vard al keyfine bak iphone la ugrasilmaz alinca bana bildirirsen sevinirim
şu an ikisini de alma bekle biraz derim. eylül ayı bayağı hareketli geçecek... -
Biraz bekle iki telde.eskiyecek bi ay sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- premium sms ayarları yok
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- a35 mi a55 mi
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- s25 ne zaman çıkacak
- samsung itest
- exynos 2400e
- s23 fe özellikleri
- samsung a25 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X