Şimdi Ara

30 gün boyunca geceli gündüzlü çalıştım aldığım para 300 tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 17 yaşından gün aldım 11/06/2014 tarihinde yeni işe girdim ve işe girerken hiçbir resmi belge imzalamadım kısacası hiç birşey imzalamadım ve ayıp olmasın diye birde çekindiğimden dolayı nekadar ücret alacağım diyede sormadım diğer çalışanlarla aynı işi yaptım onlar asgari ücret alırken bana aylık 300 tl para verdiler benim yapmam gereken birşey varmı

ve diğer elemanlara sorduğumda onlara siğortalı çalışıyorlarmış onlar benden büyükler 20 yaşında filan

kafam çok karışık ve moralim bozuk 30 gün boyunca it gibi geceli gündüzlü çalıştırıp 300 tl para verdiler

bazen gündüz işe gitmeden işe gece başlıyoruz [RAMAZAN DOLAYISI İLE ] NORMALDE sabah 08:00 akşam 18:00 mesai bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

Merhaba 17 yaşından gün aldım 11/06/2014 tarihinde yeni işe girdim ve işe girerken hiçbir resmi belge imzalamadım kısacası hiç birşey imzalamadım ve ayıp olmasın diye birde çekindiğimden dolayı nekadar ücret alacağım diyede sormadım diğer çalışanlarla aynı işi yaptım onlar asgari ücret alırken bana aylık 300 tl para verdiler benim yapmam gereken birşey varmı

ve diğer elemanlara sorduğumda onlara siğortalı çalışıyorlarmış onlar benden büyükler 20 yaşında filan

kafam çok karışık ve moralim bozuk 30 gün boyunca it gibi geceli gündüzlü çalıştırıp 300 tl para verdiler

bazen gündüz işe gitmeden işe gece başlıyoruz [RAMAZAN DOLAYISI İLE ] NORMALDE sabah 08:00 akşam 18:00 mesai bitiyor

cevap veren yokmu

• Öğrenci olduğunuz için durum böyle maalesef. 21 yaşında olmama rağmen benimde başıma gelmişti Haftada 60 saat çalışmaya 400 TL vermişlerdi, dersler başlayınca günde 7 saat falan çalışabiliyordum ona da part time dediler, ne mantıksa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Öğrenci olduğunuz için durum böyle maalesef. 21 yaşında olmama rağmen benimde başıma gelmişti Haftada 60 saat çalışmaya 400 TL vermişlerdi, dersler başlayınca günde 7 saat falan çalışabiliyordum ona da part time dediler, ne mantıksa artık.

Açık öğretim okuyorum hiç net asgari ücret alamazmıyım bu kanunen yasakmı maaşları düşük vermeleri yoksa devlet baba umursamıyormu
  • quote:

quote:

Öğrenci olduğunuz için durum böyle maalesef. 21 yaşında olmama rağmen benimde başıma gelmişti Haftada 60 saat çalışmaya 400 TL vermişlerdi, dersler başlayınca günde 7 saat falan çalışabiliyordum ona da part time dediler, ne mantıksa artık.

Açık öğretim okuyorum hiç net asgari ücret alamazmıyım bu kanunen yasakmı maaşları düşük vermeleri yoksa devlet baba umursamıyormu

Öğrenci olduğunuz için ona göre muamele yapıyorlar genelde ve böyle kendilerine maaş diye versen küfür edecekleri ücret veriyorlar. Eğer uzun soluklu çalışmak istiyorsanız gidip konuşun derim bu konuyu, yaş yüzünden sigortada sıkıntı olur mu bilmem ama hiç yoktan adam akıllı bir maaş isteyebilirsiniz.

• Alirsin alirsin okuyosun diye asgari ucretin altinda calisacaksin diye bi kanun yok o patronunun rezilligi sikayet et sgk ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Öğrenci olduğunuz için ona göre muamele yapıyorlar genelde ve böyle kendilerine maaş diye versen küfür edecekleri ücret veriyorlar. Eğer uzun soluklu çalışmak istiyorsanız gidip konuşun derim bu konuyu, yaş yüzünden sigortada sıkıntı olur mu bilmem ama hiç yoktan adam akıllı bir maaş isteyebilirsiniz.

BANA SİĞORTA OLMAZ SANIRSAM BABAMIN SİĞORTASINDANIM ALLAHIN İZNİYLE ÜNİVERSİTE KAZANIRSAM DAHADA DEVAM EDER 300 TL VERDİKLERİ İÇİN HİÇ ÇALIŞMAKTA GELMİYOR İÇİMDEN BİDE MAAŞIMI ALDIĞIM ZARFIN ÜZERİNDE STAJER ADIM YAZIYORDU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Alirsin alirsin okuyosun diye asgari ucretin altinda calisacaksin diye bi kanun yok o patronunun rezilligi sikayet et sgk ya

İŞE GİRERKEN HİÇ BİR BELGE İMZALAMADIM NASIL ŞİKAYET EDEYİM BİDE ŞİKAYET ETSEM İŞTEN ATILMA MEVZUSU VAR
  • Sen stajyer isen o para normal. benim bildiğim zaten 300 lira alıyor stajyerler. Bizim staj yaptığımız yerde hiç vermiyorlar mesela. Stajyer değilsende çek restini köle misin sen dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Sen stajyer isen o para normal. benim bildiğim zaten 300 lira alıyor stajyerler. Bizim staj yaptığımız yerde hiç vermiyorlar mesela. Stajyer değilsende çek restini köle misin sen dostum

Kardeş ben normal işe girdim hiç belge imzalamadım staj ile ilgili belgede imzalamadım adam sadece öğle staj yazmış stajlık normalde ne kadar sürer
  • Ah be kardeşim para konuşmadan niye başladın işe. Bu saatten sonra yapabileceğin çok fazla birşey yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnic

Ah be kardeşim para konuşmadan niye başladın işe. Bu saatten sonra yapabileceğin çok fazla birşey yok maalesef.

Kardeş ne biliyim çekindim söyleyemedim ve merak ettim bu staj olayı ne kadar sürer yazarsan sevinirim
  • Eğer staj değilse durumun asgari ücret ve sigorta zorunlu ssk ya şikayette bulun bilir kişi muhakkak yollarlar sigortasız çalışma yasak ama işi gözden cikarman lazim çıkarsa zaten böyle kan emiculerin yanında çalışma yazık günah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Sen stajyer isen o para normal. benim bildiğim zaten 300 lira alıyor stajyerler. Bizim staj yaptığımız yerde hiç vermiyorlar mesela. Stajyer değilsende çek restini köle misin sen dostum

Kardeş ben normal işe girdim hiç belge imzalamadım staj ile ilgili belgede imzalamadım adam sadece öğle staj yazmış stajlık normalde ne kadar sürer

Değişir. mesela ben 20 iş günü yapıyorum. senin işle alakası yok dostum stajyer değilsin madem. konuş iş sahibiyle babanla git gerekirse

• Sigortan yok. Stajyer degilsin dedigine gore aylik 300 tl aliyosun ve is kaybetme korkusundan sikayette bulunmaktan korkuyosun
    Hersey mustehak

• quote:

quote:

Ah be kardeşim para konuşmadan niye başladın işe. Bu saatten sonra yapabileceğin çok fazla birşey yok maalesef.

Kardeş ne biliyim çekindim söyleyemedim ve merak ettim bu staj olayı ne kadar sürer yazarsan sevinirim

Stajerlik durumu varsa bilemem orasını. Konuş iş vereninle durumu düzeltme yapmazlarsa ayrıl şikayet edip falza para alabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Stajerlik durumu varsa bilemem orasını. Konuş iş vereninle durumu düzeltme yapmazlarsa ayrıl şikayet edip falza para alabileceğini sanmıyorum.

ŞUAN AMACIM ŞİKAYET EDİP PARAMI ALA BİLMEK DEĞİL ŞİKAYET EDİP İŞVERENE DERS ÇIKARMAK BİRDE OKADAR ÇALIŞTIP EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALAMAMA ÜZÜLÜYORUM

• Hiç bir belge imzalamamışsın adam sana dönse dese ki benim böyle bir çalışanım yok parayıda elden verdiyse çalıştığını bile zor kanıtlarsın.Senin hatan çok büyük ilk olarak maaşı konuşucaktın 2. olarak ailenin falan paraya ihtiyacı yoksa bu yaşta böyle modern kölelik yapma bu yaşta kendini böyle yıpratma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Hiç bir belge imzalamamışsın adam sana dönse dese ki benim böyle bir çalışanım yok parayıda elden verdiyse çalıştığını bile zor kanıtlarsın.Senin hatan çok büyük ilk olarak maaşı konuşucaktın 2. olarak ailenin falan paraya ihtiyacı yoksa bu yaşta böyle modern kölelik yapma bu yaşta kendini böyle yıpratma.

Onu babama sormak lağzım çalışta meslek öğren diyor boş boş oturma diye bu olay bana ders oldu her işe gireceğim zaman ne kadar alacağım diye sorcam çekinmeden
  • Kardeşim o ne ya öyle şeymi olur ? Burda inşaatta çıraklık yapan çocuklar 400-500 tl alıyor senin kadar çalışıp 300tl ne ya?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.