Bildirim
%30 İNGİLİZCE HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okuyan yardım etcek kimse yokmu? -
yaramaz, yani ona bel bağlıyarak öğrenilmez. Çogu okul ingilizce eğitim adı altına türkçe eğitim veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
yaramaz, yani ona bel bağlıyarak öğrenilmez. Çogu okul ingilizce eğitim adı altına türkçe eğitim veriyor.
dersler inglizce anlatılıyor mu ? yoksa sadece türkçe mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: emoman
quote:
yaramaz, yani ona bel bağlıyarak öğrenilmez. Çogu okul ingilizce eğitim adı altına türkçe eğitim veriyor.
dersler inglizce anlatılıyor mu ? yoksa sadece türkçe mi?
açıkcası kesin bir şey söyliyemem okuluna dersine hocasına değişir . ama genelde turkce oluyor -
10tane ders varsa 3 tanesi full ingilizce
Ben öylebiliyorum.Bisenede hazırlık var tabi -
quote:
quote:
arkadaşım üniversitesine ve de bölümüne göre değişir -
Diploma ingilizce mi oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jéanny
quote:
quote:
arkadaşım üniversitesine ve de bölümüne göre değişir
kocaeli üniversitesinde nasıl peki ?
-
Gideceğin okula ve hocalara göre değişir bu. Ben İTÜ'de, %30 İngilizce programdayım.
Burada "göstermelik İngilizce" diyenlere aldırış etme.
Gideceğin okula ve hocalarına göre değişir; ama dersleri gayet de İngilizce anlatan hocalar da mevcut.
Diplomada "İngilizce" ibaresi yer almaz; ancak transkriptte aldığınız tüm dersler gözükecek.
Bu programlarda, derslerin en az %30'unu İngilizce seçmek zorundasınız. Bu oranı, istediğiniz zaman daha da arttırabilirsiniz. Ben de geçen dönem bütün dersleri İngilizce alabilmiştim. Bir engel yok. Sadece size kalmış bir şey. -
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Gideceğin okula ve hocalara göre değişir bu. Ben İTÜ'de, %30 İngilizce programdayım.
Gideceğin okula ve hocalarına göre değişir; ama dersleri gayet de İngilizce anlatan hocalar da mevcut.
Diplomada "İngilizce" ibaresi yer almaz; ancak transkriptte aldığınız tüm dersler gözükecek.
Bu programlarda, derslerin en az %30'unu İngilizce seçmek zorundasınız. Bu oranı, istediğiniz zaman daha da arttırabilirsiniz. Ben de geçen dönem bütün dersleri İngilizce alabilmiştim. Bir engel yok. Sadece size kalmış bir şey.
yani ben şimdi %100 inglizce gibi eğitim alabilirim doğru mudur ? -
okuyanlardan bilenlerden yardım.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:
Bu programlarda, derslerin en az %30'unu İngilizce seçmek zorundasınız. Bu oranı, istediğiniz zaman daha da arttırabilirsiniz. Ben de geçen dönem bütün dersleri İngilizce alabilmiştim. Bir engel yok. Sadece size kalmış bir şey.
yani ben şimdi %100 inglizce gibi eğitim alabilirim doğru mudur ?
Bu, üniversiteden üniversiteye değişen bir şey. (Bunu duymaktan kusacaksınız, biliyorum. )
Açıkçası Kocaeli Üniversitesindeki sistem hakkında yeterli bilgim yok. Bu sistemin, uygulanan üniversitede ne kadar köklü olduğu da önemli.
Aldığın İngilizce ders oranını %100'e kadar çıkartıp çıkartmayacağın hususunda net bir şey söylemek istemiyorum. Bir de Kocaeli Üniversitesinde bütün derslerin İngilizcesi de açılıyor mu? Bu da önemli.
Ancak daha fazla İngilizce ders seçmen ve bu İngilizce ders oranını yükseltebilmen mümkün. Bu da genel bir teorik bilgi. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X