Şimdi Ara

30 level hesabı bırakıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR'de 30 level hesabım var pek para harcamadım 70 karakter varsa 70'i de ip ile aldım skin'lere para harcadım biraz 25'inde falan skin vardır. Ama TR'den bıktım desem klasik QQ konusu olacak. Ben seviyorum TR'yi ama bazen. Örneğin TR'de muhabbet var konuşuyorsun bazen eğlenceli anlar oluyor ama bazen de çok can sıkan şeyler. Örnek bugün oynuyordum adc seçtim yanıma support diye thresh geldi bilin bakalım adam ne dizdi. Ben adc oynayacağım dedi runaan falan aldı. Adamın canını indiriyorum mesela 10 can bırakıyorum bu hemen flash atıyor adamı çekiyor kendine bir de ulti açıyor kill alıyor bana da asist yazılıyor. Volibear aldı adam ebedi kılıç hayalet dansçı falan çıktı. West'de falan yok diyorlar bir de kendim girip 1-2 gün oynayıp bakmak istiyorum. Güzelse belki de bu hesabı bırakacağım değer mi sizce? Orada da troll veya noob var ama az. Hesabımı oraya geçirmek de istemiyorum 30 tl çok yani. Orada indirimler var mı? Rp fiyatları çok mu fazla ? Bu konuyu trollemeyene honor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akbabalar is coming..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

akbabalar is coming..

Bir sevinç ile açıyorum belki adam akıllı biri yorum yapmıştır diye ama yok yine troll yine troll

• rp fiyatları west ile trde hemen hemen aynı indirimde oluyor fakat haftasonu indirimi diye bişey olmuyor 3 günde bir indirim oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

akbabalar is coming..

Bir sevinç ile açıyorum belki adam akıllı biri yorum yapmıştır diye ama yok yine troll yine troll

ben? troll? benmiyim troll? troller gelicek haber verıyım dedim.çok yanlış anlamışın
  • sende oluyosa aynı şeyler karşı takımdada oluyor o yüzden sen işine bak gerisine karışma xddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakirky

sende oluyosa aynı şeyler karşı takımdada oluyor o yüzden sen işine bak gerisine karışma xddd

Aranan taze troll bulundu

• Razzman kullanıcısına yanıt
    Westte'de TR'de de oynuyorum. TR'de çok sık oynamıyorum arkadaşlar genelde westte o yüzden westte oynuyorum genelde.

Şunu söyleyebilirim ki west ile TR arasında çok bir fark yk oyuncu kalitesi açısından. Westte hiç gidip oynamamış sadece kulaktan doğma bilgilerle west çok kaliteli v.s diyenlere gülüyorum sadece. NA Serveri TR'den de Westtende 5 gömlek falan üstün ona karşı çıkmam ama west ile tr arasında bir fark yok. Sezon 1'in sonundan beri oynuyorum west'te. TR'de 4 ay falan olmuştur sanırım. Her iki serverda da platin liginde asıl hesabım. Smurf hesaplarımda silver'da sanırım. Her iki serverda da oynayan birisi olarak şunu kesin oalrak söyleyeyim. West ile TR Arasında oyuncu kalitesi açısından bi çok bir fark yok. Sadece westte küfür edenlerin sayısı biraz daha az ve onların küfür anlayışı bizden farklı. Biz direk aileye küfür ediyoruz, onlar küfür edince genelde beddua tarzı küfürler ediyor:)

Bizim bronz ligi ile westtin bronz ligi bire bir aynı zaten. (Bizde gerçi bronzda tüm pick ve banlar aynı oluyor o biraz fark edebilir ama troll, afk, kalite aynı)
    Challenger seviyesini bilemeyeceğim ama diğer seviyelerde öyle çok bi fark yok.

30 lira verip hesabını aktarmanıda önermem, ama westte de bir hesabın olsun. Git orada da bi hesap aç. Onu 30 yapmaya çalış derim. Gerçi 30 olana kadar sinir krizi geçirebilirsin sanırım. Geçen ay bi arkadaş westte yine hesap açtı. 30 olmaya çalışırken yaklaşık 20 günde 30 oldu sanırım hiç 5vs5 maç yapamadı her oyunda ya kendi takımında ya karşıda bir afk.

Yani sana önerim 30 lira verip transfer olursan ciddi anlamda pişman olursun.

Kalite olarak fark yok fakat anlayış tarzında biraz fark var. Orada hemen işte küfür edilmiyor, çabuk sinirlenmiyorlar.

@edit: Bildiğim kadarıyla şuan en fazla indirim olan server TR serveri. Westte yapılan indirimin 2 katı kadar bizde indirim yapılıyor. TR'ye özel indirimler diye.
    @edit 2: TR Serverinde RP'ler daha ucuz. Mesela bizde 840 RP 10 TL, orada 5€ yani 13-14 TL'ye falan geliyor.
    Yada bizde 20 TL olan orada 10€ işte oda 26 TL'ye falan geliyor. Yani RP Fiyatlarıda daha ucuz bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 3 Eylül 2013; 22:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

Westte'de TR'de de oynuyorum. TR'de çok sık oynamıyorum arkadaşlar genelde westte o yüzden westte oynuyorum genelde.

Şunu söyleyebilirim ki west ile TR arasında çok bir fark yk oyuncu kalitesi açısından. Westte hiç gidip oynamamış sadece kulaktan doğma bilgilerle west çok kaliteli v.s diyenlere gülüyorum sadece. NA Serveri TR'den de Westtende 5 gömlek falan üstün ona karşı çıkmam ama west ile tr arasında bir fark yok. Sezon 1'in sonundan beri oynuyorum west'te. TR'de 4 ay falan olmuştur sanırım. Her iki serverda da platin liginde asıl hesabım. Smurf hesaplarımda silver'da sanırım. Her iki serverda da oynayan birisi olarak şunu kesin oalrak söyleyeyim. West ile TR Arasında oyuncu kalitesi açısından bi çok bir fark yok. Sadece westte küfür edenlerin sayısı biraz daha az ve onların küfür anlayışı bizden farklı. Biz direk aileye küfür ediyoruz, onlar küfür edince genelde beddua tarzı küfürler ediyor:)

Bizim bronz ligi ile westtin bronz ligi bire bir aynı zaten. (Bizde gerçi bronzda tüm pick ve banlar aynı oluyor o biraz fark edebilir ama troll, afk, kalite aynı)
    Challenger seviyesini bilemeyeceğim ama diğer seviyelerde öyle çok bi fark yok.

30 lira verip hesabını aktarmanıda önermem, ama westte de bir hesabın olsun. Git orada da bi hesap aç. Onu 30 yapmaya çalış derim. Gerçi 30 olana kadar sinir krizi geçirebilirsin sanırım. Geçen ay bi arkadaş westte yine hesap açtı. 30 olmaya çalışırken yaklaşık 20 günde 30 oldu sanırım hiç 5vs5 maç yapamadı her oyunda ya kendi takımında ya karşıda bir afk.

Yani sana önerim 30 lira verip transfer olursan ciddi anlamda pişman olursun.

Kalite olarak fark yok fakat anlayış tarzında biraz fark var. Orada hemen işte küfür edilmiyor, çabuk sinirlenmiyorlar.

@edit: Bildiğim kadarıyla şuan en fazla indirim olan server TR serveri. Westte yapılan indirimin 2 katı kadar bizde indirim yapılıyor. TR'ye özel indirimler diye.
    @edit 2: TR Serverinde RP'ler daha ucuz. Mesela bizde 840 RP 10 TL, orada 5€ yani 13-14 TL'ye falan geliyor.
    Yada bizde 20 TL olan orada 10€ işte oda 26 TL'ye falan geliyor. Yani RP Fiyatlarıda daha ucuz.

Tek adam akıllı cevap çok teşekkür ederim

• quote:

TR'de 30 level hesabım var pek para harcamadım 70 karakter varsa 70'i de ip ile aldım skin'lere para harcadım biraz 25'inde falan skin vardır. Ama TR'den bıktım desem klasik QQ konusu olacak. Ben seviyorum TR'yi ama bazen. Örneğin TR'de muhabbet var konuşuyorsun bazen eğlenceli anlar oluyor ama bazen de çok can sıkan şeyler. Örnek bugün oynuyordum adc seçtim yanıma support diye thresh geldi bilin bakalım adam ne dizdi. Ben adc oynayacağım dedi runaan falan aldı. Adamın canını indiriyorum mesela 10 can bırakıyorum bu hemen flash atıyor adamı çekiyor kendine bir de ulti açıyor kill alıyor bana da asist yazılıyor. Volibear aldı adam ebedi kılıç hayalet dansçı falan çıktı. West'de falan yok diyorlar bir de kendim girip 1-2 gün oynayıp bakmak istiyorum. Güzelse belki de bu hesabı bırakacağım değer mi sizce? Orada da troll veya noob var ama az. Hesabımı oraya geçirmek de istemiyorum 30 tl çok yani. Orada indirimler var mı? Rp fiyatları çok mu fazla ? Bu konuyu trollemeyene honor

Afk küfür yok noob troll var normal game lerde .tr de olan yok şampiyon takımın kullandıgı champler bedava yok haftasonu indirimi o indirimi falan yok . Rp fiyatları daha pahalı ama cok fark yok 7 tl 400 rp tr de sanırım 5 tl .

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

TR'de 30 level hesabım var pek para harcamadım 70 karakter varsa 70'i de ip ile aldım skin'lere para harcadım biraz 25'inde falan skin vardır. Ama TR'den bıktım desem klasik QQ konusu olacak. Ben seviyorum TR'yi ama bazen. Örneğin TR'de muhabbet var konuşuyorsun bazen eğlenceli anlar oluyor ama bazen de çok can sıkan şeyler. Örnek bugün oynuyordum adc seçtim yanıma support diye thresh geldi bilin bakalım adam ne dizdi. Ben adc oynayacağım dedi runaan falan aldı. Adamın canını indiriyorum mesela 10 can bırakıyorum bu hemen flash atıyor adamı çekiyor kendine bir de ulti açıyor kill alıyor bana da asist yazılıyor. Volibear aldı adam ebedi kılıç hayalet dansçı falan çıktı. West'de falan yok diyorlar bir de kendim girip 1-2 gün oynayıp bakmak istiyorum. Güzelse belki de bu hesabı bırakacağım değer mi sizce? Orada da troll veya noob var ama az. Hesabımı oraya geçirmek de istemiyorum 30 tl çok yani. Orada indirimler var mı? Rp fiyatları çok mu fazla ? Bu konuyu trollemeyene honor

Afk küfür yok noob troll var normal game lerde .tr de olan yok şampiyon takımın kullandıgı champler bedava yok haftasonu indirimi o indirimi falan yok . Rp fiyatları daha pahalı ama cok fark yok 7 tl 400 rp tr de sanırım 5 tl .

Bedava yok derken ? 1 level adam ne kullanacak?

• pardon mümin kardeşim geç gördüm hemen bi el atayım

Westte support bulursun 2 hafta önce sona beleşti her oyun pickti takımımda açıkcası bende sevmem sup u ama baktim herkes alıyor bende aldım dh smurf team olarak zevkli oyunlar atıyoruzda oyunu sallayan yok herkes lane sampiyon deniyor tr gold 3 üm ama oynamiyorum cünkü düsücegimden eminim sonuç olarak kesinlikle geç durumun iyiyse geçir 30 tl az para bu devirde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Bedava yok derken ? 1 level adam ne kullanacak?

İndirimler var ama tr de özel olanlar yok tek çesit indirim var 3 günde bir 3 champ ve skin indirime giriyor
    Edit : Adı üstünde tr ye özel :D .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 3 Eylül 2013; 22:43:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.