Şimdi Ara

30’lu M Yumurta 144₺ ‘ye geliyor. A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A101’de 30’lu yumurta şu anda 169.5₺’ye düşmüş. Ne kadar sürecek bilmiyorum.

A101 Hadi’deki %15 yumurta indirimi ile birleştirince 144₺’ye geliyor koliisi.

Tek seferde bir indirim yapıyor sanırım. 2 koli almak isteyen kasadan 2 kez geçirsin ve 2 ayrı ödeme yapsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Muhalefetin ittifakı diyorsunuz başka da bir şey bildiğiniz yok. Biraz daha detaylı geniş bakmayı deneyin. Ülke elden girmiş toprak tarım hukuk adalet üretim aklına ne gelirse artık her anlamda içinden geçmiş. Sizin gibi tipler hala ittifaktan bahsediyorsunuz. Adamlar ele başını sayın önder lider ilan etti hiç bir şey demezsiniz bir bildiği vardır dersiniz. Ülkenin bu durum da olmasının tek sebebi takım tutar gibi parti tutmanız önünü arkasını düşunmeden oy vermenizdir. Evet hayır da bile insanlara soruyorlar neden evet dediniz ampul var diyor. Maalesef ki kurunun yanında yaş da yanıyor. Bu yüzden bu durum da olmamıza sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.
  • Yumurtayı yurt dışına çok daha ucuzdan satıyorlar nasılsa satıyoruz diyip Türkiye'de mal azaltıp yüksek fiyattan türk halkına satıyorlar. Yani yurt dışına satış oluyorsa halka zararından başka şey yok gördüğüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada indirim gözükmüyor

• Bilgisayar / Ekran kartı derken 5-6 yılda geldiğimiz nokta yumurta fırsatları.

BIM'de diğer marketlere göre uygundu fiyatlar.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt

2 yıl once migros başlığında ekmek GDİ olacak dedim saldırdılar bana geldiğimiz nokta ortada, patetes, sogan, yumurta başlıkları var artık BRAVO

,Durmak yok son hız devam

• Bu sabah Bim'den Bili Bili 30'lu M boy 195 TL'ye aldım, yumurta lobisi ne yapmak nereye varmak istemektedir?

• baymemett kullanıcısına yanıt
    Kayseri'de XL Jumbo boy 30'lu yumurtayı 200 TL'ye satıyorlar. Kasaplara ve şarküterilere bakmak lazım. Uzun zamandır 3 harfli marketlerden yumurta almadım, hem küçük boy, hem de pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    “Sana özel” yazan hiçbir şeyin bana özel olabileceğini düşünmediğim için paylaştım. Belki belli bir kitlede gözüküyordur.

Kampanyalar’a tıklayıp baktınız di mi? Ana sayfada kısıtlı gösteriyor biliyorsunuzdur hocam.

• Teşekkürler

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Devlet kısıtlama üzerine kısıtlama getiriyor ama fiyatlar çok değişmiyor. Yumurta ithalatında inanılmaz kısıtlamalar var bildiğim kadarıyla. İnadına mı yapıyorlar ne?

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Zaten almayacaktım da meraktan baktım bende de yok, yani belli bir kitleye gelmiş kampanya muhtemelen

• Yumurtaya şu paraları vereceğimiz aklımın ucundan geçmezdi. Çok değil daha 8 ay önce 90 liraya alıyorduk enflasyonun dibine kadar yaşayan tek ülkeyiz. Bizi bu duruma getirenler gün yüzü görmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 31 Mart 2025; 17:40:1 >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Başlık sahibi arkadaş yumurtada bile fırsat kovalıyor ama 2023 seçiminde gece gündüz ölesiye bir şekilde reyizini savunuyordu forumda.

Gerçi yine sorsan memnundur her şeyden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kısıtlama yok . Tavuk sektorude öyle yurt dışına burada 100 TL ye satılan tavuk 50 TL ye gidiyor . Yumurtada aynı şekil düşünün . Bu millete yapılan yaptırım gibi resmen .

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ihraç edilen bir çok üründe benzeri durumlar yaşanıyor. Yurtdışından yüklü talep geldiğinde dışarıya satış yapılıyor, kalanlar iç piyasaya daha yüksek fiyatlardan veriliyor çünkü talebe göre arz düşmüş oluyor.

Yumurtada bildiğim kadarıyla devletin verdiği vergi avantajı mı onun gibi bir şey var, bunu kıstılar veya kaldırdılar diye biliyorum ama yine de kar etmiyor. Adamlar ihracata (belki de önceden yapılmış belli sözleşme şartları gereği, bilemiyorum) daha fazla öncelik veriyorlar ve bu yüzden hiç piyasaya sürülen ürünün fiyatını yükseltiyorlar. Kısa bir süre sonra bu fiyatların tekrar düşeceğini düşünüyorum. Genelde öyle oluyor. Ama maalesef şöyle bir şey de var ki, fiyatlar bir yükseldi mi düştüğünde daha önceki ile aynı olmuyor. Her seferinde bir öncekinden daha yukarıda kalıyor.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    1- Fırsat kovalamıyorum ama gördüğüm yerde alırım. Az önce de Bim de Polosmart FS73 soundbar vardı, ellerinde kalmış, 500’den 300’e düşmüş. Hy320 Mini peojeksiyonun da sesi az çıktığı için hemen kapıverdim bi tane. Genel bir kampanya olsaydı başlık açardım ihtiyacı olan faydalansın diye.

2- Kova burcuyum, tutumlu olmak doğamda var.

3- Hayatımın 30 senesinden fazlasını çalışarak geçirdim. Para kolay kazanılmıyor. İhtiyacı olana paylaştım. Kendim de aldım zaten.

4- Herhalde 20 senelik falan üyeyimdir. Profilimi hiç gizlemedim. Dileyen dilediği gibi bakabilir. Ne kadar RTE yi savunmuşumdur bilemem ama ben onu savunmaktan ziyade muhalefetin yaptığı ittifaktan ötürü, muhalefete karşı durdum diyelim, mesajlarım da o yöndedir. Siyaset hoşlandığım bir şey değil, sıcak fırsatlar başlığında da çok gereksiz bir tartışmaya gitsin istemem. Ben elimde olsa oy vermeyecek bir insanım, sırf cezası var diye gider kullanırım. Ki geçmişte çoğu zaman geçersiz oy basmışındır. Bundan 2 seçim öncesine kadar kızımla kabine girip, al kızım bas kafana göre sağa sola deyip geçersiz oy basardım. 2 seçim dönemidir yapılan ittifaklar beni buraya sürükledi.

Siz ona buna bakmayın, ihtiyacınız varsa yumurtanızı alın. Ben A partisine veya B partisine oy vermişim ne farkeder?

2 seçim dönemidir yapılan ittifaklar beni buraya sürükledi. demişssiniz

aynı ittifak şu an iktidar ile yapılıyor

şimdi ne yapacaksınız ,kıme oy vereceksiniz , saygılar

Muhalefetin ittifakı diyorsunuz başka da bir şey bildiğiniz yok. Biraz daha detaylı geniş bakmayı deneyin. Ülke elden girmiş toprak tarım hukuk adalet üretim aklına ne gelirse artık her anlamda içinden geçmiş. Sizin gibi tipler hala ittifaktan bahsediyorsunuz. Adamlar ele başını sayın önder lider ilan etti hiç bir şey demezsiniz bir bildiği vardır dersiniz. Ülkenin bu durum da olmasının tek sebebi takım tutar gibi parti tutmanız önünü arkasını düşunmeden oy vermenizdir. Evet hayır da bile insanlara soruyorlar neden evet dediniz ampul var diyor. Maalesef ki kurunun yanında yaş da yanıyor. Bu yüzden bu durum da olmamıza sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.