Şimdi Ara

30 Milyar borcum var yardım(hapse giricem yaş 23) EDİT: BORÇ SİLİNDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
51.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdemirci

20 yaşında iken çalıyordun. Maaşın vardı. Peki ne diye kredi çektin? Krediyi nereye harcadın? Bunların hiç cevabı yok.

Helal olsun sana. Anca para aramak yerine burada yazmayi bilirler. Para kazanmanin kolay yolu mu var? Gidip adam gibi calissaydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 20 bin küsür borcum var,öde öde bitmiyor.Daha faizler bitti ana parayı ödeyeceğim :( Allah belasını versin bu faiz sisteminin.
  • boş yapmayın boş yapacak yorum yapmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Hapse girmezsin korkma, kişinin borcu yüzünden özgürlüğüne dokunulmaz gibisinden birşey vardı.

evet bunu bende bılıyorum. eskiden borcun harcın oldumu ödemeyemedinmi hapse atarlardı yakalandınmı evine haciz felan

şimdi devlet onu kaldırdı. üstüne birşey yoksa cok basit bir şekilde ikametgah değiştiriplip üstüne bide telefon. hiçbirşey yapamıyorlar. sadece banka ile ilgili ise sicil kaydına eklenıyor. tabi ilerisi için sorun
  • Ben de konuyu başlatan arkadaş ile benzer durumdayım benim de 17.000 TL civarı borcum var ve ailemin bu durumdan haberi yok. 6 ay önce işimi kaybettim artık ödeyemiyorum.Yatırım yapmak için kresi çekmiştim ve 10 yıl aynı şirkette çalıştığım için işimi kaybetmek de aklıma gelmemişti ama hayat ters gittimi herşey üstüste geliyor .Yaptığım yatırım tutmadı ve tek gelirim olan işimi de kaybettim.Son 3-4 ay çok kötüydü ne yapacağım deyip intihar bile aklıma geliyordu.Ben de gittim prozac aldım eczaneden bir aydır kullanıyorum eskisine göre daha iyiyim arkadaşa da tavsiye ederim.
  • Hocam elin yüzün düzgünse yani yanlış anlama aşırı kilo, aşırı kısa boyluluk, k*rt gibi tipin yoksa direk otel banketinde ekstra olarak başla işe, günlüğü 50 lira. 1 haftada yapman gereken işi kavrarsın biraz amelelik yaparsın ama temiz iş. Ay başı olunca paran trink ödenir. Eğer kafana yattıysa pm den detayları konuşabiliriz eğer istanbuldaysanız size iş ayarlayabilirim.
  • Allah yardımcın olsun

• millet ne kadar rahat konuşuyor anlamıyorum. parayı çekip yemişler sonra da ödememeye çalışıyorlar. hırsızlıktan bir farkı yok ki bu durumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Yalan değil abimin 40 bin ustu borcu vardı faizi artik kaç eklendiyse bi 50 bin üstüdür .. 7 yıl geçti gecen sene avukat aradı yaninda dukkandaydim . avukat dosyayı ssatın aalmış yani hacizlik müşteri tehtit etti Abim oderim ama senide satın alirm .... Küfür edip kapattı . kadındi avukat. Ertesi gün annemi aramislar oğlun parayı ödemez ise hapis yatacak diye Abim de bunu duydu ertesi gün avukat tekrar aradı.. Ali cengiz oyunu yapıyorlar annemi etkilerlerse abim korkar diye kadın arar araamz aAbim bi yarim saat konuştu sonra geldi tam yarim saat kadınla kufurlesmis .. Aradan aylarggeçti ayni firma abimj tekrar aradi 50 binlik borcu 15 bine indirmisler abim sadece 500 liram var kabul eders yatiririm demiş avukat dalga mi geciyorsun demiş iyi odeyemem ozaman diyip kapatmış. 2 saat sonra tekrar aramış bari 3 bin olsun ayakları yok mok Abim olmaz demiş en son 1bin lira ile borcu silindi.. :)

Yok artık sami, abin ders vermesi gereken bir kompedan olmuş.

Konu sahibine Allah kolaylık versin, videoyu onunla dalga geçmek için atmadım, arkadaş alınırsa silebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 29 Nisan 2015; 21:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R0UX

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Dertte dert olsa bir de. Ödeme bak hayatına alala gencecik adamsın kafanı nelere takıyon allah aşkına.

Benim dayım, çocukları vb yüzlerce mişyar borçlu umurlarında değil 10-15 bine kadar düştü girişim firmaları 1 tl olsa bile ödemem diyorlar.

İlerde evlen eşin üstüne yap, sigortalı onu göster sende faydalanırsın. Bitti gitti. Üzülüyorum yani. Bu genç yaşta böyle konulara.

öyle diyorsun da kardeşim ailem bu borcu 5 6 binlira sanıyor bu yüzden eve dönme dediler resmen istanbulda tek başımayım yıllardır düşünsene 30 bin borcum olduğunu öğrendiklerini benim huzurlu bi hayat sürmem için ödemem lazım bu borcu nefes alamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durum

Eve dönme diyen insanlarla görüşme zaten. Öyle anne-baba olmaz.

• dostum banka borcundan dolayı hapse girmezsin merak etme. üstüne kayıtlı ne varsa devret. telefon hattı dahi alma. icra takibi başlatsalar bile elinde bir şey olmadığı için el koyamazlar. işe girersen sigortasız elden para alabileceğin işe girmeye çalış. aciz vesikası düzenlenir adına. 10 yıl sonrada zaman aşımından düşer borcun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

dostum banka borcundan dolayı hapse girmezsin merak etme. üstüne kayıtlı ne varsa devret. telefon hattı dahi alma. icra takibi başlatsalar bile elinde bir şey olmadığı için el koyamazlar. işe girersen sigortasız elden para alabileceğin işe girmeye çalış. aciz vesikası düzenlenir adına. 10 yıl sonrada zaman aşımından düşer borcun.

bu arkadaş gayet doğru bir şekilde anlatmış hapis mapis yok ama şu var hacize gelirler taahhüt et imzala haciz etmeyiz derler sonra taahhütüde ödemzsen 3 ay hapis var borçdan bişi düşmez günlük 20 tl düşer :) üzerine bişi yoksa hiç bişey alamazlar varlık şirketlerine devrederler bu şirketlerde en başta sana borcunuz faiziyle 5 0olmuş biz silelim 30 alaım derler sonra baktılar alacak bişi yok ana paraya kapatalım derler 17 bin demiştin sanırım sonra baktılar oda olmadı 4-5 e kadar inerler zaten senini borcuda o fiyatlara satın alıyorlar bankadan

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

dostum banka borcundan dolayı hapse girmezsin merak etme. üstüne kayıtlı ne varsa devret. telefon hattı dahi alma. icra takibi başlatsalar bile elinde bir şey olmadığı için el koyamazlar. işe girersen sigortasız elden para alabileceğin işe girmeye çalış. aciz vesikası düzenlenir adına. 10 yıl sonrada zaman aşımından düşer borcun.

bu arkadaş gayet doğru bir şekilde anlatmış hapis mapis yok ama şu var hacize gelirler taahhüt et imzala haciz etmeyiz derler sonra taahhütüde ödemzsen 3 ay hapis var borçdan bişi düşmez günlük 20 tl düşer :) üzerine bişi yoksa hiç bişey alamazlar varlık şirketlerine devrederler bu şirketlerde en başta sana borcunuz faiziyle 5 0olmuş biz silelim 30 alaım derler sonra baktılar alacak bişi yok ana paraya kapatalım derler 17 bin demiştin sanırım sonra baktılar oda olmadı 4-5 e kadar inerler zaten senini borcuda o fiyatlara satın alıyorlar bankadan

Durum bu şekilde işliyor şu anda tarafsız bölgede, borçların %80 sileceğiz diyen insanlar bunu bu şekilde yapacaklarını açıkladı. Aslında durum bu şekilde işliyorsa varlık şirketlerine devir olmadan devlet eliyle bunun yapılması daha mantıklı.

Tabi sizin bu anlattıklarınız kulağa çok hoş geliyor alırım ödemezsem sorun yok gibi algılanıyor ama gel bunu borçlu olana sor, çok sıkıntılı bir durum.

Zaten bu anlattıklarınıza paralel olarak konuda bir kaç kişi yazmış bu şekilde bir kaç durum.

• Ne hapse girmesi allah aşkına yaa.. O avukat kimse zırvalamış.. 30000 tl için içeri atsalar adam kalmazdı dışarıda. Üzme kendini yat kulağının üstüne.
  • R0UX kullanıcısına yanıt
    Bu millet nereye sıçacak gibi bi soru olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Ne hapse girmesi allah aşkına yaa.. O avukat kimse zırvalamış.. 30000 tl için içeri atsalar adam kalmazdı dışarıda. Üzme kendini yat kulağının üstüne.

Öyle güzel yatılıyor ki hocam.30.000 değil 10.000tl yi ödememeyen bi Danışanım vardı adam hapse girdi en son gün hesabı ödedi parayı
  • Ne kadar kredi borçlusu varmış forumda

• hapse gir hem yemek felan bedava hemde borc yavas yavas kapanir

• Kredi çekerken, para harcarken vs işsiz kalsam ödeyebilir miyim diye düşünerek ilerlemek gerekiyor.
    Toplam 30 milyar borcu şuan düzenli geliri olan adam öderken zorlanır, sen nasıl ödemeyi düşünüyorsun? Ayda 1000 1000 ödesen yine zor kaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Durum bu şekilde işliyor şu anda tarafsız bölgede, borçların %80 sileceğiz diyen insanlar bunu bu şekilde yapacaklarını açıkladı. Aslında durum bu şekilde işliyorsa varlık şirketlerine devir olmadan devlet eliyle bunun yapılması daha mantıklı.

Tabi sizin bu anlattıklarınız kulağa çok hoş geliyor alırım ödemezsem sorun yok gibi algılanıyor ama gel bunu borçlu olana sor, çok sıkıntılı bir durum.

Zaten bu anlattıklarınıza paralel olarak konuda bir kaç kişi yazmış bu şekilde bir kaç durum.

üzrine hiç bişey olmadan para almak zor maaş filan olmadan sonra üzerine yıllarca hiçbişey allamazsın o duruma düşersen bir kere alır ödemez sonra evlensen eşine gelir sıkıntı üzerine bişey alamzsın maaşlı işe giremzsin kesilir vs :) yani al ödeme işi hayatını karartır insanın

ama şuna katılıyorum varlık şirketlerine devrolana kadar devlet bir faiz indirimi yapsa çok daha ii olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.