Şimdi Ara

30 Milyar borcum var yardım(hapse giricem yaş 23) EDİT: BORÇ SİLİNDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
5
Favori
51.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

dostum banka borcundan dolayı hapse girmezsin merak etme. üstüne kayıtlı ne varsa devret. telefon hattı dahi alma. icra takibi başlatsalar bile elinde bir şey olmadığı için el koyamazlar. işe girersen sigortasız elden para alabileceğin işe girmeye çalış. aciz vesikası düzenlenir adına. 10 yıl sonrada zaman aşımından düşer borcun.

bu arkadaş gayet doğru bir şekilde anlatmış hapis mapis yok ama şu var hacize gelirler taahhüt et imzala haciz etmeyiz derler sonra taahhütüde ödemzsen 3 ay hapis var borçdan bişi düşmez günlük 20 tl düşer :) üzerine bişi yoksa hiç bişey alamazlar varlık şirketlerine devrederler bu şirketlerde en başta sana borcunuz faiziyle 5 0olmuş biz silelim 30 alaım derler sonra baktılar alacak bişi yok ana paraya kapatalım derler 17 bin demiştin sanırım sonra baktılar oda olmadı 4-5 e kadar inerler zaten senini borcuda o fiyatlara satın alıyorlar bankadan

Durum bu şekilde işliyor şu anda tarafsız bölgede, borçların %80 sileceğiz diyen insanlar bunu bu şekilde yapacaklarını açıkladı. Aslında durum bu şekilde işliyorsa varlık şirketlerine devir olmadan devlet eliyle bunun yapılması daha mantıklı.

Tabi sizin bu anlattıklarınız kulağa çok hoş geliyor alırım ödemezsem sorun yok gibi algılanıyor ama gel bunu borçlu olana sor, çok sıkıntılı bir durum.

Zaten bu anlattıklarınıza paralel olarak konuda bir kaç kişi yazmış bu şekilde bir kaç durum.

üzrine hiç bişey olmadan para almak zor maaş filan olmadan sonra üzerine yıllarca hiçbişey allamazsın o duruma düşersen bir kere alır ödemez sonra evlensen eşine gelir sıkıntı üzerine bişey alamzsın maaşlı işe giremzsin kesilir vs :) yani al ödeme işi hayatını karartır insanın

ama şuna katılıyorum varlık şirketlerine devrolana kadar devlet bir faiz indirimi yapsa çok daha ii olur

Partilerin vaatleriyle bana uçuk gelmişti ama son bir kaç günde bunun nasıl yapılacağı ve burada okuduklarım ile bu olayın yapılması aslında görünenden daha kolay.

Dünde bir kanalda bu vaadi yapan parti yetkilisi aynı bu yönde açıklama yaptı, banka borcu kadar zor bir durum yok, zamanında yaşamış biri olarak, bunu yaşayan kardeşlerime kolaylıklar diliyorum.

• Bu konuyu açan kişi oksijen israfıdır ben bunu anladım. Hiç bi soruya cevap yok.

20 yaşında nasıl o kadar yüklü kredi alıyorsun?
    Hadi krediyi aldın güzel bir işim vardı diyorsun, işten atılınca sana tazminat vermediler mi?
    Tazminatı aldın hadi borcun bi kısmını kapattın veya bi eşşeklik edip onu da yapmadın, e arkadaş sen niye bu süre zarfında iş bulamadın?
    Krediyi ailevi sebeplerden çektim diyorsun ailem beni istemiyor diyosun bu da ayrı bi çelişki.

Bence bonzai'nin zararlarını sende görüyoruz. Millete laf yetiştireceğine git hamallık yap paranı kazan.
    Kolay para kazanacakmış. Paşama bak sen.

Boş işler bunlar, seni arayan avukat değil müşteri hizmetleri. Tehdit ediyorlar ki parayı ödeyesin diye. Bi cacık olmaz merak etme.
    Üzerine ev araba varsa haciz gelir o kadar. Veya adresindeysen gelir evdeki buzdolabını televizyonu falan alırlar.
  • Yurtdışına sığınmacı olarak gir kürdüm dıslanıyorum vs dersen alir isvicre vs
    Ailende yokmus silmissin yani yasinda genc git orda yeni bir hayat kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.000 lira ile kurulacak iş o parayı 3 ayda geri kazanır. Parayı ne yaptın kardeş bir yeremi kaptırdın.
  • ayagina beton dokup kendini haliçe at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse borcundan hapse falan girmez korkma.Üzerien birşey varsa haczederler o kadar.Senin gibi onbinlerce batak müşterisi var bankanın.Kendini paralama boşuna hiçbirşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Kafana sakin takma benimde borcum var hemde vodafone turkcel e toplam 27 bin lira :) cihaz aldık sattık yedik:) en son aradılar ödeme yapın lütfen diye çünkü adres yok kimsede bilmiyor yalvarma moduna geçtiler bende bir daha ararsanız ağzımı bozarim dedim kapattılar:) o gün bugün aramıyor :) onun için hayatın yaşa her şey yolunu bulur

İnanak mı napak

• borç şahsı ilgilendirir 2. ve ya 3 cü kişilere yansımaz senin borcun yüzünden eşin yada babana borç aktarılamaz . sadece ortak edinilmiş mallar a haciz gelebilir ev vs.. taahhüd vermedi iseniz hiç bi şartta HAPİS yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Reis benimde 25 bin var ode ode bitmiyor seni cok iyi anliyorum 8 ay bende odeyemedim telefonum susmuyordu simdi biraz duzene soktum acil is bul mak migros eleman ariyor heryere olmadi yazin guneye git otel vs. Komilik birseyler yap onlar gecici ve gunluk iyi para kazandiran yerler

25 bin borcum var diosun geçende alfa romeo aldım diyosun

napak inanak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Reis benimde 25 bin var ode ode bitmiyor seni cok iyi anliyorum 8 ay bende odeyemedim telefonum susmuyordu simdi biraz duzene soktum acil is bul mak migros eleman ariyor heryere olmadi yazin guneye git otel vs. Komilik birseyler yap onlar gecici ve gunluk iyi para kazandiran yerler

25 bin borcum var diosun geçende alfa romeo aldım diyosun

napak inanak mı

Onunda borcu var icindr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 mi ? Benim üzerime 450.000 TL borç var sen neyden bahsediyorsun? Üstelik işim de yok zanaatım da. Tam tepetaklak oldum. Farturalarımı bile ödeyemiyorum, evin su saatini söktüler, su ihtiyacımı 10 litrelik sularla gideriyorum. (Tek yaşıyorum) Ben de bi konu açacağım buraya zaten, çok bunalımdayım.

• Teslaman kullanıcısına yanıt
    450 bin borca inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

30.000 mi ? Benim üzerime 450.000 TL borç var sen neyden bahsediyorsun? Üstelik işim de yok zanaatım da. Tam tepetaklak oldum. Farturalarımı bile ödeyemiyorum, evin su saatini söktüler, su ihtiyacımı 10 litrelik sularla gideriyorum. (Tek yaşıyorum) Ben de bi konu açacağım buraya zaten, çok bunalımdayım.

İşin yok zanaatın yok 450.000 borcu nasıl yaptın?

• CSB olmasan benim zuladan mal verirdim, torba tutardın iyi para var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Dertte dert olsa bir de. Ödeme bak hayatına alala gencecik adamsın kafanı nelere takıyon allah aşkına.

Benim dayım, çocukları vb yüzlerce mişyar borçlu umurlarında değil 10-15 bine kadar düştü girişim firmaları 1 tl olsa bile ödemem diyorlar.

İlerde evlen eşin üstüne yap, sigortalı onu göster sende faydalanırsın. Bitti gitti. Üzülüyorum yani. Bu genç yaşta böyle konulara.

Yazdıktan sonra bir oku düzeltme yap be kardeşim. Göz çukurlarıma boşaldın.
  • İster inanın ister inanmayın. Durup dururken neden böyle bir şey yazayım. Çok çok iyiydi durumumuz, 5 adet aracım vardı, fakat akrabamın ve bir çalışanımın ihanetine uğradık. Üstelik ailemi uyardığım halde dinlemediler beni. Bir çok kez başka konularda da hatalar yapıldı. Yaşım ve tecrübem az olduğu için dinlemedi kimse beni. Konu açınca anlatırım zaten bazı konular medyaya bile yansıdı.

• konu sahibi girmiyor ama muhtemelen bu arkadaş çekti parayı nişan için ve kızda ailenin istemediği bir kızdı ayrıldılar sonra aile parayı ödemedi ihale kredi çekene kaldı
  • O değil de bu gidişle ben de böyle olacağım KYK kredisi alıyorum. Avukat olacağım nasıl öderim bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

konu sahibi girmiyor ama muhtemelen bu arkadaş çekti parayı nişan için ve kızda ailenin istemediği bir kızdı ayrıldılar sonra aile parayı ödemedi ihale kredi çekene kaldı

yok öyle birşey
  • Konu açılalı baya olmuş lakin arkadaşın son durumunu merak ediyorum.
    Kredi kapandımı, kapandıysa ne gibi yol izledi. Kapanmadıysa nelerle karşılaştı diye.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.