Şimdi Ara

30 MİLYARA AVEO ALINIRMI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim iş arkadaşımda 1.3 dizeli var. Bazen işe onun aracı ile gidiyoruz. Şuan 35000 binde çok kaliteli bir B sınıfı. Ama nedense arkadaşın arabasının sağından solundan çok ses çıkıyor, servise götürdü ön konsolu tüm sökmüşler ama değişen bir şey yok.
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    2004 model 120 binde hondaların yada 2012 model fiorinaların 29 lira olduğu aracın parça boyası bilinmeyen bir ortamda çokda güzel alınır vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

30 bine lpgli cruze al ls plus 124 bglik bence daha iyi aveo hiçde güven veren bir görüntüsü yok

Cruze yakıt çok fazla diyorlar hocam ben bakıyorum aslında.
  • anom009 A kullanıcısına yanıt
    yarın ilk işin aveo almak olsun baksana aveocu kesildinlan başımıza haha :)
  • BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    evet yakıt fazla ama lpg ile iş çözülüyor ama ben olsam lpf taktırmam lpg sevmiyorum
  • quote:

evet yakıt fazla ama lpg ile iş çözülüyor ama ben olsam lpf taktırmam lpg sevmiyorum

Hocam 2011 124 beygir alsam lpg ile tahmini kaç lt yakar 100 km ?
    Astra elegance bakıyorum ama yok istediği gibi boşta kaldım :(
    vallaha hiç bilmiyorum hiç kullanmadım cruze hiç bir bilgim yok ama google falan yaz konusu falan açılmıştır bulursun ordan kaç bin nakit var sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Evet güven vermiyor kaza anında airbag sayısı ile bizi boğabilir ve euro ncapten aldığı 5 yıldızla gözlerimiz kör edebilir.Tam f/p ARACIDIR birde chevroletler az yaksa çok satardı.

önemli olan araçta kaç hava yastığı olduğu değil, olan hava yastıklarının sürücünün canını koruyup korumadığıdır

• Aracı düşünecekler için şu konuyu okumalarını öneririm kesinlikle doğru bir şekilde güzel anlatmışlar http://forum.donanimhaber.com/m_50922321/tm.htm
  • quote:

vallaha hiç bilmiyorum hiç kullanmadım cruze hiç bir bilgim yok ama google falan yaz konusu falan açılmıştır bulursun ordan kaç bin nakit var sizde

29 bin hocam ama aklımdaki arabalar astra h kasa focus ghia megane 2 falan km 100000 altı falan.
  • lt 1.4 yerine 2-3bin ekleyip ls dizel alabilirsiniz aynı ayarda. neticede güvenlik donanımı standart, hız sabitleme standart. Aradaki önemli tek fark bana göre koltuk yükseklik ayarı. Yakıt avantajının yanı sıra vergi avantajınız da olur.
  • Yeni Aveo segmentinde gayet güzel bir araba üzerindeki standart donanım ve güvenlik özellikleri çoğu aracın full versiyonunda bile yok LT yada LTZ alınmalı. Ama 30-32 aralığınada çok güzel cruze araçlarda var
  • şahsen güzel araç olmasına rağmen bir aveoya 20 binden fazla vermem
  • Konuyu ve yorumları okudukdan sonra benimde aklıma yatan araç. 10-15000 Km' deki araçlar 30-35000 TL civarında satışta malum sitede. Alternatiflere göre sıfır niyetiyle alınabilir, özelliklerde yeterli düzeyde zaten. Sedan modeli düşünülürse çok güzel olur bagaj hacmi tatmin eder nitelikte.
  • anom009 A kullanıcısına yanıt
    Detayını hatırlamıyorum ama chevrolet kullananların kendi forum web sitesi var, orda iyice okumanızı tavsiye derim. Kronik bazı sorunlardan ve servisin yedek parçayı aylarca beklettiğinden yakınanlar vardı.

Ben aveoyu dizel ve sıfır olsaydı o fiyata makul bulurdum ancak, chevroletnin türkiyeden çekileceğini de hesaba katıyorum.
  • Katılıyorum. 1.4 benzinli yerine 1.3 dizel'in hem yakıt hem de vergi avantajı var.
    Gelecekte ikinci elde de dizeller daha çok tutacak bence.
    focus ghia zorda megane bulursun ama ben olsam lpgli cruze alırım.
  • Ben size toyota corolla hb 1.4 d4d sol modelini vereyim. :)
    Bende arac bakiyorum. Bunu elden cikaracagim. Fiyati siz belirleyin. Istanbul plaka..
    Bir depo 800km yol yapiyor.. canavar gibi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

focus ghia zorda megane bulursun ama ben olsam lpgli cruze alırım.

Hocam megane bulunuyor da 2005 2006 ghia bakıyorum genelde.
    Cruze hiç tavsiye etmiyor sahibi olan arkadaşlarım vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.