Şimdi Ara

30 MİLYARA AVEO ALINIRMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anom009

Selamun Aleyküm arkadaşlar 30 milyara aveo 1.4 LT 2012 sedan almayı düşünüyorum + yönlerini çok övüyorlar hiç - yanını yorumlarda görmedim sizce değermi bu paraya araç 20 bin km'de daha

sizin yerinizde olsam aveo yerine cruze alırdım c sınıfı full donanımlı arabaya binmiş olursunuz 30 35 milyar arası 2012 2013 model cruzeler satılıyor
  • Bulmuşkende alayım diyorum kaçırmayayım yani cruzelerde hoşta 2012 leri pahalı işte ya birde araştırmalarımda daha çok kötülüyorlar cruzeyi sanki , aveoyu kullananların araç hakkında yorumları hiç te kötü değil araç sahipleride çok memnun olduklarını söylüyorlar
  • alınmaz.
  • nedenini söylerseniz memnun olurum( tabiki araba hakkında bir bilginiz varsa )
  • dalgamı geçiyon kişisel tercihim bu benim chevroletcisin galiba
  • anom009 A kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-ls-plus/benzin-lpg?a4=-100000&viewType=List&a8=250&price_max=32000
    bulursun hocam cruze daha iyidir bak burdan istersen
    alabilirsiniz ısrarcıysanız, şahsi fikrimi yazdım. :)
  • @dietherbohlen :) sağolun insan ister istemez soruyor yani neden böyle dediniz diye malum kafadan sıkan çok insan var yinede teşekkür ederim cevabınız için

@outlook1 vallahi araç piyasalarının genelini biliyorum geçenlerdede baktığım bir cruze 2011 model 2 gün içinde satıldı okadarda aramıştım nasip bu aracaymış sağolun yardımlarınız için
  • quote:

@esenlik Otomatikte çok fazla yakar dediler kaçtım ondan ,otomatiktendaha çok manuel sürüşümü sanki benim için daha kolay alışmışım belkide ondandır

Otomatikte 1 Lt fark ediyor... Otomatik ş.içi 10-10,5 Lt Manuel 8,5-9,5 Lt ortalama yakalıyor İstanbulda
    Bu aracın bana göre dezavantajları yaktığı kadar kaçmıyor, ivmelenmesi düşük... Eğer seri araç kullanırım hızlanması ile ilgili vasat üstü bile beklentin varsa alma derim... Bu dezavantajlar dışında piyasadaki bir çok aynı segment araçlar yanına bile yaklaşamaz, Sedan bagaj hacmi 501 Lt bu konuda tartışmasız önde...

Bu arada facebook Aveo grubunda bir kullanıcının yaptığı kaza iki araçta aveo , kaza sonrası fotolarda facebooktaki grup altında var dileyen girip bakabilir bana göre böyle bir kazada az hasar ve iki tarafında burnu bile kanamadan çıkması aracın güvenlik adına neden 5 yıldız aldığının göstergesidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

30 milyara chevrolet'i alırsın

Aynısını demek için girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bulmuşkende alayım diyorum kaçırmayayım yani cruzelerde hoşta 2012 leri pahalı işte ya birde araştırmalarımda daha çok kötülüyorlar cruzeyi sanki , aveoyu kullananların araç hakkında yorumları hiç te kötü değil araç sahipleride çok memnun olduklarını söylüyorlar

http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-design-edition-plus
    http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-wtcc-edition-plus
    http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze-1.6-sport-plus

sen illa aveo alacam diyon bi kere arabayı kafana koymuşsun kimse fikrini değiştiremiyo başka arabaları takmıyorsun sen en iyisi git aveo al
  • :D doğru çok beğendim en iyisi gidip aveo alayım kapora verildi zaten uğraşmayayım daha fazla yeter bu kadar değilmi haklısınız sağolun
  • En iyisini yapmissiniz bence hayirlisi olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    haha aveonun beğenmedim kısmı ön stop ve hız gösterge yeri çok kötü bide aveo b segmenti neyse artık hakkında hayırlısı olsun diyelim.
  • mersahin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun
  • İçine binmenizi tavsiye ederim bunlar önyargı bende öyle diyordum çünkü binmeden önce zevkler ve renkler tartışılamaz aslında neyse sizede iyi akşamlar :) yardımın için çok sağol
    zaten internetten baktığında canlı canlı baktığın bir değil canlı böyle daha iyi geliyo araba :) aveonun içine binmişliğim var :) opele gittiğimde cruze captiva falan hepsine bindim :)
  • 10 yıl parça temin ederler DE: kaça verirler orası meçhul nekdar bekletirler.
    bunları düşünün sarf malzemesinde sıkıntı olmaz gm nin.
    ama diğer aksamlarda can yakabilirler.

aveo düşünüp bu nedenlerle vazcaydım.
  • Artik her parca internetten yurtdisindan cok daha uygun fiyatlara getirtilebiliyor. Diger marka arac sahipleri bile yerli uretim yan sanayi yerine yurtdisindan parca siparis veriyorken varsin arabamin parcasi icin 15 gun bekleyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.