Bildirim
30 MİLYARA AVEO ALINIRMI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eksi yani pek yok gibi. Benim hanimda hb var ltz inanilmaz keyifli bir arac.
Hb adina konusursam bagaj ufak kaliyor. Konforu da fiyatina gore iyi. Bence fiyatina gore alinip binilecek en iyi arac. Otomatik vites olarak sa 6 ileri sanzumani ile muadili corsadan daha ekonomik ve eahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
astra hb 1.6 essentia al kafan rahat olsun. chevv bitti artık. ağzıyla kuş tutsa bitti. -
30 milyara chevrolet'i alırsın -
http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-essentia?a5_min=2012&a5_max=2012
bu fiyatlardan 3 bin at, ederi o. -
Dizelmi benzinlimi ?
dizel aveo ls modeline aralık ayında 34.000 tl fiyat vermişlerdi.
bayileri araştırabilirsin. belki araç kalan bayi vardır. -
@rfve Benzinli 1.4 LT modeli olan araca baktım çok donanımlı çokda güzel duruyordu 29 bine son fiyat az önce anlaştık araç bildiğin sıfır farkı yok yani ve dediğiniz modelde aracı aradım sordum yok muş olsa onuda kredilindirip alırdım şu an fiyat olarak liste fiyatının aynısını söylüyorlar
@erkmenson Ben onuda sorup soruşturdum chevrolet galerisinde çalışan arkadaşlar ortalıkta kirli bir bilgi olduğunu söylüyorlar eğer öyle birşey olsa bile zaten 10 yıl zorunluluk mu ne varmış öyle dediler aslında şu an alınacak araba tamda 10 yıla kim ölee kim kala -
30 bine lpgli cruze al ls plus 124 bglik bence daha iyi aveo hiçde güven veren bir görüntüsü yok -
O fiyata ltz otomatik olanlar var.. Lt manuel ise 28.000 tl ver otomatikse 29.000 normal bence
32 bine satayim hb aveoyu isterseniz ltz 1.4 otm. Full araba 7600 km de 0 gibi 2 yil daha garantisi var. Siyah renk canavar gibi
Evet güven vermiyor kaza anında airbag sayısı ile bizi boğabilir ve euro ncapten aldığı 5 yıldızla gözlerimiz kör edebilir.Tam f/p ARACIDIR birde chevroletler az yaksa çok satardı. -
bugun bayıdden aldıgım fiyat 1.3 lt beyaz için 38 bin istedıler gecen hafta 36 ya gıdıyordu ah bu ötv zammı yokmu şu ötv yı kaldırsalar araç 25 bın olacak ama nerdeeeeeeeeeeeee -
o fiyata en donanımlısı 0 km tabi -
O fiyata astra classic tavsiye ederim.
Ya da 40-50 bin kmde ) 2011 model lancer bulabilirsiniz
@outlook1 30 bine 2012 temizini bulamadım kardeşim vallahi hem bu kmde Birde aveo lt daha donanımlı geldi bana, güvenlik açısından içine oturduğunuz zaman kesinlikle güven veriyor o açıdan sıkıntım yok zaten 5 yıldız falan filan diyorlar
@esenlik Otomatikte çok fazla yakar dediler kaçtım ondan ,otomatiktendaha çok manuel sürüşümü sanki benim için daha kolay alışmışım belkide ondandır
@Kaygerya Teşekkür ederim sağolun yarın veya birgüne aracın işlemlerini yaptrmayı düşünüyorum aracın ltz'nin donanımlarıda güzel fakat pahalı geldi sanki bana birde aile olduğum için sedan seçtim bagaj inanılmaz büyük yani -
quote:
Orijinalden alıntı: anom009
@rfve Benzinli 1.4 LT modeli olan araca baktım çok donanımlı çokda güzel duruyordu 29 bine son fiyat az önce anlaştık araç bildiğin sıfır farkı yok yani ve dediğiniz modelde aracı aradım sordum yok muş olsa onuda kredilindirip alırdım şu an fiyat olarak liste fiyatının aynısını söylüyorlar
@erkmenson Ben onuda sorup soruşturdum chevrolet galerisinde çalışan arkadaşlar ortalıkta kirli bir bilgi olduğunu söylüyorlar eğer öyle birşey olsa bile zaten 10 yıl zorunluluk mu ne varmış öyle dediler aslında şu an alınacak araba tamda 10 yıla kim ölee kim kala
mazda da dünyanın en sağlam sorunsuz araçlarını üretiyor ama aynı nedenlerden dolayı dönüp yüzüne bakan yok -
Astra classiclerde güzel fakat temiz ve ucuzunu bulmak zor 30 bin vereceğim bir arabaya son fiyattı daha fazla kredide çekmek biraz zorlanırım gibi :S dediğiniz modelde 35 bin istiyorlar genelde az önce baktımda -
Emin olki türkiyede mazdadan daha çok sattı chevrolet son istatistik kayıtlarını araştırıp bulabilirsin :) Bu arabayı şimdiden sevmeye başladım
Araştırmalara devam teşekkür ederim yardımın için -
quote:
Orijinalden alıntı: anom009
Astra classiclerde güzel fakat temiz ve ucuzunu bulmak zor 30 bin vereceğim bir arabaya son fiyattı daha fazla kredide çekmek biraz zorlanırım gibi :S dediğiniz modelde 35 bin istiyorlar genelde az önce baktımda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-firat-otomotivden-2011-mitsubishi-lacer-orjinal-148410628/detay
Bu arac 30 bin tl ye alinir sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnanır mısın bilmem ama inanki 4 aydır araç araştırıyorum dediğiniz araçta güzel fakat galeri olması beni çok tiskindiriyor artık hasar kayıtlı olan megane 2 yi bana 24.500 e iteleyeceklerdi fakat son anda kayıtları kontrol ettim ve kurtuldum dedğiniz araçta güzel fakat lpg olması daha da güzel olurdu, bu aracında arkası hoş duruyor :)
Benzer içerikler
- skoda octavia optimal hangi paket
- opel astra j kasa neden tutulmuyor
- chevrolet cruze kronik sorunları
- ford c-max en çok tutulan modeli
- renault clio paket sıralaması
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X