Şimdi Ara

30 Milyona 512K ADSL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATM devrelerine uyguladığınız fahiş fiyatlara ne demeli? yurtiçi hosting gelişmemiş ise bunun suçlusu sizsiniz.
    ben telekomun tüm işlerini bilirim,zamanında az R/L kulesine çıkmadım. ama kalite olarak telekomun yerlerde süründüğünü biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Ayıp beyler ayıp bu kadarda terbiyesizlik olmaz Sizler kendinizi ne sanıyorsunuzda telekom çalışanlarını küçümsüyorsunuz. Ben telekomda çalışıyorum.
    3d max, Photoshop, Delphi, Visual Basic, C, C++, ASP, Perl, Php, Html vb. gibi programlama dillerini biliyorum. 3 adet microsofttan sertifikam var. MCP (Microsoft Certified Professional)
    MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer)
    MCAD (Microsoft Certified Application Developer)
    Ayrıca Network uzmanıyım. Bunları kendimi övmek için kesinlikle yazmıyorum. Burada telekom çalışanları hakkında bu kadar kötüleyici yazılar yazan terbiyesiz insanlar. Aslında insan bile demek istemiyorum. Gereksizce kişileri tanımadan bilmeden yargılayan mahlukları bilgilendirmek amaçlı yazıyorum. Telekomda 70 bin çalışan var. Bu kadar insan içinde hepsinin bilgisayar konusunda bilgili olmasını bekliyemezsiniz. Ama gereken yerlerdede Türkiye nin sayılı bilgisayar uzmanlarının Telekomda olduğunuda unutmamalısınız.
    Ayrıca zombi------ bu kadar sap insanı toplarsan tt ye böle olur ---------- bunlar ve bu gibi laflar söyleyenlere laflarını fazlasıyla iade ediyorum. Laflarını gerektiği şekkilde kendilerinde kullansınlar.
    Bu topicte telekom ve telekom çalışanları adına kötüleyici ve karalayıcı yazı yazanlara

quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

ohaa 512 k mı? yaws o cahil departmana 16 k bile çok. nereye 512 k .onlar o hzıız görünce başları döner. hem ayda max 300-400 mb harcayabilri o zihniyet.en iyisimi ver 2 katı fiyatına 512 k , ama mecburi ver almak istemeyenelrede yaptırımda bulun. halka da %50 indirim yapsınlar kâfi . . .

lan get oardan turşucu. senin okumuşluğunu cahil bir çobana değişmem. türk telekoma gidiyorum port yok ve işleri boş. cak cak cak sakız çiğniyor 2 karı diğerleri yakmış sigaayı muahbbet ediyor. tarifen değişmedi diyorum 10 gün önce başvurdum nereeyse karı dövece beni. enrdne biliyon kardeşim değişemdiğini diyor. senin gibi sonradan görmeler ise torpille devletin eteğinini altına sığınıyor esas sarf bilgi sahibi olan arkadailar sizin gibi sonradan görmeler yüüznden dışarıda açlıkla boğuşuyor. sışarıdan 10 tane pc merakslısıs adam toplasa devlet topunzuuzn eline tutturular amam, devlette akıl yokki siizn gibi sonradan görmeleri tipine , kaşına, gözüne, torpiline bakarak alıyor. YALAKA SENDE ! ! !

• olursa o zaman hak verecegim sana
  • Ayıp

Ayrıca telekomun savunulacak bir yanı yok.Her tür şerefsizlik telekomda

• Sana burada çok güzel şeyler yazmak isterdim fakat burası yeri değil. Senin gibi odunlarla tartışılmaz bile.
    Sen önce yazı yazmayı öğren.
    lan get oardan turşucu. senin okumuşluğunu cahil bir çobana değişmem. türk telekoma gidiyorum port yok ve işleri boş. cak cak cak sakız çiğniyor 2 karı diğerleri yakmış sigaayı muahbbet ediyor. tarifen değişmedi diyorum 10 gün önce başvurdum nereeyse karı dövece beni. enrdne biliyon kardeşim değişemdiğini diyor. senin gibi sonradan görmeler ise torpille devletin eteğinini altına sığınıyor esas sarf bilgi sahibi olan arkadailar sizin gibi sonradan görmeler yüüznden dışarıda açlıkla boğuşuyor. sışarıdan 10 tane pc merakslısıs adam toplasa devlet topunzuuzn eline tutturular amam, devlette akıl yokki siizn gibi sonradan görmeleri tipine , kaşına, gözüne, torpiline bakarak alıyor. YALAKA SENDE ! ! !

• Sevgili volki kardeşim sen bu vatanın evladı değilmisin. Bahsettiğin yer TÜRK TELEKOM Rus telekon, alman telekom veya yunan telekom değil. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin kurumu. Ve bu kurumda 70 bin türk insanı çalışıyor. Asıl şerefsizlik 70 bin türk insanının çalıştığı kuruma dengesiz bir şekilde hakaret etmektir. Her zaman Eleştirilebilir fakat hakaret
    quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

Ayıp

• ya bence normal bisey bu. polis nasıl toplu tasımdan ücretsiz yararlanıyorsa, ya da tcdd çalışanları trene ücretsiz binebiliyor belli haklar tanınıyorsa, telekomunda calışanlarına bir hak tanıması neden garip olsun. bence gayet normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngn

gercekten niye herkes bu akdar ofke kusuyor anlamdim sonucta devletdairesinde cal1san herkes için boyle bi indirim olmasi normal
    bence gayet normal eger sizde istiyorsan1z gidin telekomda ise girmeye calisin madem oyle

Arkadasim ne yazik ki benim telekomda tanidigim birisi yok. Yani ust yonetimden falan tanidigim olsa hic yoktan sozlesmeli telekoma girerdim. Sonra da sabahtan aksama kadar yatardım. Her ay duzenli maasimi alirdim... Ama ozel sektor oyle degil. 350 YTL Maas + SSK + YOL PARASI YOK. Gunde kac saat calistigim belli degil... 11/12 saat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TGP

quote:

gercekten niye herkes bu akdar ofke kusuyor anlamdim sonucta devletdairesinde cal1san herkes için boyle bi indirim olmasi normal
    bence gayet normal eger sizde istiyorsan1z gidin telekomda ise girmeye calisin madem oyle

Arkadasim ne yazik ki benim telekomda tanidigim birisi yok. Yani ust yonetimden falan tanidigim olsa hic yoktan sozlesmeli telekoma girerdim. Sonra da sabahtan aksama kadar yatardım. Her ay duzenli maasimi alirdim... Ama ozel sektor oyle degil. 350 YTL Maas + SSK + YOL PARASI YOK. Gunde kac saat calistigim belli degil... 11/12 saat.

usta sende net üzerinden çalış. bak ben rahat rahat kaç uyuduğum kaçta yattığım belli değil .karışanım yok. aylık 450-500 lria net kârım var. daha en istersinki
    350 liraya katlansığına değmez bence . .

• quote:

Orjinalden alıntı: Mein Kampf

quote:

quote:

usta sende net üzerinden çalış. bak ben rahat rahat kaç uyuduğum kaçta yattığım belli değil .karışanım yok. aylık 450-500 lria net kârım var. daha en istersinki
    350 liraya katlansığına değmez bence . .

Netten para kazanmak denemedim degil ama zor isler...

• quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

yeni birsey değilki niye şaşırıyorsunuz yıllardır telekom calısanları telefon faturasının yarısını öder yani adamlar paşa gibi maaslarıda türkiye ortalamasının üstünde ne yapıyolar derseniz çay kahve içip mesai dolduruyolar

+1.. uyuyorlar..perşembe günü faturayı yatırdım (kesilmişti hattım) daha bugun açıldı.. ne biçim iş bu ..
  • Benimde en sevmedigim bir ay faturaya yatırma hemen telefonu gorusmeye kapatmaları. Cunku ne postaneye nede bankaya gidicek zamanım yok. Durmadan telefonu kapatıp actırmayla ugrasiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Sevgili volki kardeşim sen bu vatanın evladı değilmisin. Bahsettiğin yer TÜRK TELEKOM Rus telekon, alman telekom veya yunan telekom değil. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin kurumu. Ve bu kurumda 70 bin türk insanı çalışıyor. Asıl şerefsizlik 70 bin türk insanının çalıştığı kuruma dengesiz bir şekilde hakaret etmektir. Her zaman Eleştirilebilir fakat hakaret
    quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

Ayıp

BU 70 BİN ÇALIŞAN NE İŞ YAPIYOR ÇOIK MERAK ETTİM DE NEZAMAN TELEKOM A GİTSEM KARI MİLLETİ YA BİR BİRİNE KREMİNİ GÖSTERİYODUR EREKLERDE AĞZINDA SİGARA SAYGISIZ HİZMET BİLİNCİNDEN UZAK ...ZATEN TELEKOM HÜKÜMETLERİN TORPİL YATAGI % 60 FAZLA PERSONELİNİN TELEKOM HER 10 CALISANDAN 6 SININ İŞİNE SON VERSE HİZMETTE Bİ AKSAMA OLMAZ AKSİNE BELKİŞDE SAYI AZALINCA BERLKİDE SIKINTIDAN İŞ YAPARLAR ...
    SENDE GELİP MİLLETİN YARASINA TUZ BASMA TELEKOMU SAVUNUP YANLIŞ YERDE YANLIŞ İŞYAPIYOSUN..

AYRICA POLİSİN VE ÖĞRETMENLERİN AYRICALIGI NE ONUDA ANLAMADIM KARDEŞİM BİZDE ÜNİVERSİTE OKUDUK BİZ NİYE İNDİRİMLİ YADA BEDAVA BİNEMİYORUZ TOPLU TAŞIM ARACLARINA EKONOMİ OKUYANLARIN İNDİRİMLİ YARARLANDIGI BİŞEY VARDA BENİM Mİ HABERİM YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brute_force -- 30 Mart 2005, 22:37:05 >

• sonra da bi de tabii ozelleşmesinde korkarlar... bir diregi 10 kişi dikiyoır yaaa... onların maaşları bizim vergileriimiz ile odenyiro.. hem hakeden daha fazla maaş alabilecekken gerekli gereksiz vasıfsızlık abidesi personel doldurulmuş oraya ve diğer devlet kurumlarina... acaba özelleşse alan firma kaçını tutar o işci ve memurların....

adsl hattını ariyorum...

hızım yavaş ve bazı sayfalara girmiyor...

diorlarki arızayı arayın haber verin hattınızda "gürültü" var gelip kablolarınız kontrol etsinler...

arızayı arıyorum adam "gürültü" ne demek diyor bana yaa??

üstüne üstlük nasıl tespit ediyorsa oradan bana diorki bilgisayarınıza virüs girmiştir diyor yaa....

allah bilir 2 milyar maaş alıyodur o adam...

(özverili çalışan vasıflı personeli<az da olsa var> bu konu dışında bırakıyorum)
  • +bağlantı ücreti ödemiyorlar...
  • Bi komşum var ama bu olayı nasıl yaparım bilmiyorum... komşu orda şef bayan ama ne şefi bilmiyorum... bi konuşayım olmazsa... gerçi olacağını sanmıyorum...... olsa bile bana olmaz nirde bizde o talih..... götüren götürüyor burası türkiye...... aslına bakarsak haram degilmi arkadaslar????? Hakkına girmis olmazmıyız arkadaslarımızın onlar 50 öderken 256 ya biz 512ye 30 ödeyelim

• ya hakaret etmeden konuşun arkadaşlar...

bu arada lafımız sana değil ALGOS..
    keşke bütün çalışanları işinin erbabı kişiler olsa.
    ama senin gibi 10 kişi varsa 90 kişide bilmemkimin amcasının oğlu,bilmemkimin yeğeni olduğu için orada.
    bu da yanlış bence..kim hakediyorsa o yapsın o işi.
    işi hakedip elinde 3 diplomayla boşta gezen bu kadar insana yazık

ha bu arada bizde daha az stres yapıp,daha az küfür ederiz bu sayede...
    misal telefonu açtım,karşımda işini bilen biri.
    soruyorum yanıtlıyor..
    yada problemimi anlatıyorum,ben"leb"demeden o "leblebi"diyeceğimi anlıyor...iki dakikada çözüyoruz problemi birlikte...
    niye stres yapayımki o zaman,manyakmıyım ben

• Telefon faturanızı belli bir süre içinde yatırmadığınız taktirde tabiki kesilecektir hattınız. zamanında yatırmanızı tavsiye ederim.
    Ayrıca yatırdığınız postanenin online hatlarında bir sorun olmadığı sürece. fatura ücretini ödedikten en geç bir saat sonra telefonunuz görüşmeye açılır. Siz postaneye faturayı yatırır yatırmaz online olarak açmanız santrale gider. Ve telefonunuz açılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: ultrati

quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

yeni birsey değilki niye şaşırıyorsunuz yıllardır telekom calısanları telefon faturasının yarısını öder yani adamlar paşa gibi maaslarıda türkiye ortalamasının üstünde ne yapıyolar derseniz çay kahve içip mesai dolduruyolar

+1.. uyuyorlar..perşembe günü faturayı yatırdım (kesilmişti hattım) daha bugun açıldı.. ne biçim iş bu ..

• Telefonunun her borcundan dolayı kapanıp açıldığında açma kapama ücreti alınır. bu ücret bir sonraki faturayla gelir. Bankadan otomatik ödeme yaptırarak faturanı zamanında ödeyebilirsin.
    quote:

Benimde en sevmedigim bir ay faturaya yatırma hemen telefonu gorusmeye kapatmaları. Cunku ne postaneye nede bankaya gidicek zamanım yok. Durmadan telefonu kapatıp actırmayla ugrasiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.