Şimdi Ara

30 Milyona 512K ADSL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Telekom çalışanlarına inanılmaz indirim yapıyor doğru.
    Telefon görüşmelerinide %50 indirimli yapıyorlardı birkaç sene önceye kadar ama bu olay kalktı.
    Adsl için var bunlar.
  • Valla kaşınmayın Telekom alır adslsini gider kalırsınız açıkta :)
  • bence bukadar fark olması fazla hani %20-30 fark olsa neyse fark %65 yaaa
    yuh yani..

• quote:

Orjinalden alıntı: OrodReth

bence bukadar fark olması fazla hani %20-30 fark olsa neyse fark %65 yaaa
    yuh yani..

abi biz aslında manyak kazık yiyoruz !!!
    bi dergide (reklâm olmasın !) amerika'da en aşşağı adsl = 768 ile başlıyormuş , ve fiyatı 15$ imişşşşŞşşŞŞşşŞşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 26 Ekim 2004, 19:58:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: OrodReth

bence bukadar fark olması fazla hani %20-30 fark olsa neyse fark %65 yaaa
    yuh yani..

abi biz aslında manyak kazık yiyoruz !!!
    bi dergide (reklâm olmasın !) amerika'da en aşşağı adsl = 768 ile başlıyormuş , ve fiyatı 15$ imişşşşŞşşŞŞşşŞşş

ama ordaki altyapıyla burdakini karşılarştırmak çok saçma olur. ama yine de fiyatlar kazık gibi.

• Ya ona bakarsan Avea'nin bu memura, askere vs. yaptığı extra indirimlerde saçmalık.. Millet koşuşturuyo bi kenarından devlet memuru olalımda düzenli maaş alalım falan filan diye, yani adamlar zaten halkın gözünde avantajlı durumdalar, sen bide git bu adamlara extradan bedava konuşma hakkı tanı vs.!
    Gerçekten işe yarar bişey yapmak istiyosanız işsizlere beleş telefon verin, onların daha çok ihtiyacı var demi? Ne diye zaten para kazanana fazladan indirim yapıyosunuzki?
  • iyi de alt yapı dediğiniz kablo aynı bakır kablo sadece sabit üctretini ödediğimiz port ücretleri var..
    diğer ücretler niye.. TT adsl i daha ucuza verebilir..
    yani 512 yi 30 a verirken sübvanse yaptığını mı zannediyorsunuz.. Güldürmeyin beni..
    [sm=s17.gif

• Telekom bu "kıyağı" kendi çalışanlarına yapıyor. Kurulum ücreti vs. de almıyor onlardan.
    Özelleşince ne yapacaklar bakalım...
  • İşte bu mantık değil mi bu memleketi böyle yapan, gelişmiş ülkelere bakın böyle bir uygulama var mı, ya o kurum sizin bizim hepimizin değil mi, madem bizim ise niye bize değil de kendi çalışanlarına indirim. Bu kararı verenler bizim hakkımızı kendilerine veriyorlar. Bunu yapan devletin parasını malını da bal gibi yer işte.. Bu kadar basit. Milletin malını yiyen onmasın, kursaklarında kalsın. Ha kendi özel şirketi olur, personeline böyle birşey düşünür, onu anlarız, be kardeşim bu bizim malımız bizim...
  • ayrıca philadelphiada tüm şehir wirelesse geçti adsl mdsl dial up gğrs falan yok artık her elektrik direğinde bir verici ayda 30 milyona sonsuz ve sorunsuz internet hadise bu yakında new yorkta başlayacak adeta tv yayını gibi internet yayını her yerden alınacak hadise bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

peki 1024 k ne kadar ?

beleş....
  • Evet lambaların tepelerine alıcılar yerleştirdiler hepsine oradan yüksek hızda veri transferi yapılıyor....
    Burada öyle bişey olsa tonla para alınır orada maliyetine yapılıyor ileridede bdeava olur....
    bide burada demir bankları sökp satıyor adamlar onları dıyarlarsa adam lektrik lambasına tırmanır maymun gibi
    ...
  • Tüh bea istediler de girmedik başka yeri tercih ettik neyse askerden sonra bir başvuru yapayim özelleşmeden şu Türk Telekom'a...Girince 2048 yapmazsam nick'imde Amore olmasın...
  • benim annemde ptt den emekli acaba biz yararlanabilirmiyiz böyle bir şeyden
  • Böyle devlete ne desem az basl1cam böle ise ya beyinsizler taraf1ndan koyun yerine daha ne kadar koyulcaz bilmiyorum. Suraya bak ya heryerde torpil. Hayir haketseler canlari sagolsun. Ama hakediyolarmi düsünmek lazim
  • bende 512 k adsl var ama 99 milyon olandan
  • yaw bende yaralanmak isitom annem ptt emeklisi
    30 milyonsa vallaha alırım hemen
  • acaba indirim bunlara da olmuş mudur?
  • benim arkadasşın babası telekominikasyon kurumu başkanı be ...yeni öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: makel

benim arkadasşın babası telekominikasyon kurumu başkanı be ...yeni öğrendim

Adam okadar işi arasında senin 30'luk 512'ni mi düşünecek yani...Komik...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.