Şimdi Ara

30 Milyona 512K ADSL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzelmiş yaw. Keşke babam filan orada çalışsaymış.
  • Büyüyünce bende telekomda çalışacaam
  • ALLLAAAHHH YENİ DUYDUM YAUV
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezve

yaw birakin mal zihniyet nete acilsin bikac sey ogrenirler belki...

• konu kesinlikle dogrudur telekomda çalışan arkadaşımdan biliyorum ne yazık ki adamın bilgisayarı yok
    acaba eve mi çıksam onunla yaa
  • ben hmn bi kostebek buliim 50 milyon weriim toplam onada razıyım
  • bizim telefonu hemen amcamın adına değiştiriyorus. allah kahretsin yaw. insanın amcası telekomda çalışınca bi başka oluyo.
  • evet doğru telekom çalışanlarına 30 milyon ama yakında genel fiatta düşecekmiş ama...
  • inşallah düşer, galiba 40 milyon olacakmış?
  • hem 256 hem kırk milyon harika yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle

öbür dünyada ellerim yakalarında olucak

evet çok haklısın
  • +++++++++++++++++++++++++++1
  • evet yılbaşında kesin düşüyomuş. bana 512k 30 milyon olmasına rağmen hala yılbaşını bekle diyolar deli olacam.
  • Zaten adamlar Türkiye standartlarına göre iyi maaş alıyorlar, gözümüz yok gerçi, bir de böyle yapınca, gayri ihtiyari düşünüyor insan. Biz burada 128'e 49 milyon, 256'ya 69 milyon verelim, 512 bize 109 milyon olsun, telekom çalışanına 30 milyon, bunun neresi adalet, bu adamlar Allah'tan korkmuyorlar mı yahu. Ne memleket ya. Zengine daha çok, fakire yok, evliye bir daha, bekara sabır... Böyle giderse yılbaşında da birşey olacağı yok. O zaman biz şimdi 70 milyona abone olalım ADSL'ye (pardon 69) 256 için. Yılbaşında düşsün, zaten aralık ayından beri bekliyorum, yani 10 aydır, şimdi de böyle elimden birşey gelmiyor, gelse ........................
  • eleman arıyorlar mıdır acaba hemen girelim. biraz çalışıp çıkalım. bağlantıyı kesmezler nasıl olsa.
  • bende istiyorum yaaaaaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wonderthe1

Zaten adamlar Türkiye standartlarına göre iyi maaş alıyorlar, gözümüz yok gerçi, bir de böyle yapınca, gayri ihtiyari düşünüyor insan. Biz burada 128'e 49 milyon, 256'ya 69 milyon verelim, 512 bize 109 milyon olsun, telekom çalışanına 30 milyon, bunun neresi adalet, bu adamlar Allah'tan korkmuyorlar mı yahu. Ne memleket ya. Zengine daha çok, fakire yok, evliye bir daha, bekara sabır... Böyle giderse yılbaşında da birşey olacağı yok. O zaman biz şimdi 70 milyona abone olalım ADSL'ye (pardon 69) 256 için. Yılbaşında düşsün, zaten aralık ayından beri bekliyorum, yani 10 aydır, şimdi de böyle elimden birşey gelmiyor, gelse ........................

ne yaparsın. adamlar bakıyolar bişe diyen yok. bin binebildiğin kadar.

• Bi forumda okudum bu pazartesi fiyatlar düşüyormuş ama yeni bi uygulama gelecekmiş.Uygulama ne bilmiyorum ama kota zannedersem.
    Benim bildiğim telekom bize bu günleri de aratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix6310 -- 20 Ekim 2004, 21:09:33 >
  • ne kotası saat veya data ise yere batsın o zaman
  • Kota gelirse Kablo Net daha hesaplı olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.