Sevgili brute_force bu 70 bin kişi türkiyenin bütün şehirlerinde çalışanlardır. Kimisi dağda tepede uydularda çalışır, kimisi 100 metrelik verici direklerine tırmanır, kimisi santrallerde abone açma kapamalarıyla sistem arızalarıyla telefon konuşmalarını ücretlendirebilmek için telefon numaralarının detaylarını almayla, kimileri şebekede, kimileri kırsal alanda. Aslında bunlar saymakla bitmez. Bir abone işlerindeki ilgisizlikten dolayı telekomu nasıl bu şekilde değerlendirdiğinizi anlamıyorum. Aboneye karşı saygısızlık yapan birbirlerine kremlerini gösteren iş yapmayan bu abone işlerini gerçekten bende çok merak ettim. Hangisi olduğunu yazarsan emin ol gerekli araştırma yapılacaktır. Birde bu telekomda çalışan 10 kişinin 6 sının işene son verilse daha iyi hizmet verilir demişsin. Eğer öyle birşey olsa Telekomdan kesinlikle hiçbir kimse hiçbir şekilde hizmet alamayacaktır. 70 bin personel fazla olabilir fakat senin söyledğin kadarda değil. Ben burada 512 ADSL İ savunmuyorum. Sadece hain değilim ve TÜRK TELEKOM u savunuyorum. Bilgisizce söylenen bazı sözler hakkında insanları aydınlatmaya çalışıyoum. Kesinliklede yanlış yerde yanlış iş yaptığımı düşünmüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: brute_force
quote:
Orjinalden alıntı: ALGOS
Sevgili volki kardeşim sen bu vatanın evladı değilmisin. Bahsettiğin yer TÜRK TELEKOM Rus telekon, alman telekom veya yunan telekom değil. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin kurumu. Ve bu kurumda 70 bin türk insanı çalışıyor. Asıl şerefsizlik 70 bin türk insanının çalıştığı kuruma dengesiz bir şekilde hakaret etmektir. Her zaman Eleştirilebilir fakat hakaret
quote:
Orjinalden alıntı: @volki@
Ayıp
Ayrıca telekomun savunulacak bir yanı yok.Her tür şerefsizlik telekomda
BU 70 BİN ÇALIŞAN NE İŞ YAPIYOR ÇOIK MERAK ETTİM DE NEZAMAN TELEKOM A GİTSEM KARI MİLLETİ YA BİR BİRİNE KREMİNİ GÖSTERİYODUR EREKLERDE AĞZINDA SİGARA SAYGISIZ HİZMET BİLİNCİNDEN UZAK ...ZATEN TELEKOM HÜKÜMETLERİN TORPİL YATAGI % 60 FAZLA PERSONELİNİN TELEKOM HER 10 CALISANDAN 6 SININ İŞİNE SON VERSE HİZMETTE Bİ AKSAMA OLMAZ AKSİNE BELKİŞDE SAYI AZALINCA BERLKİDE SIKINTIDAN İŞ YAPARLAR ... SENDE GELİP MİLLETİN YARASINA TUZ BASMA TELEKOMU SAVUNUP YANLIŞ YERDE YANLIŞ İŞYAPIYOSUN..
AYRICA POLİSİN VE ÖĞRETMENLERİN AYRICALIGI NE ONUDA ANLAMADIM KARDEŞİM BİZDE ÜNİVERSİTE OKUDUK BİZ NİYE İNDİRİMLİ YADA BEDAVA BİNEMİYORUZ TOPLU TAŞIM ARACLARINA EKONOMİ OKUYANLARIN İNDİRİMLİ YARARLANDIGI BİŞEY VARDA BENİM Mİ HABERİM YOK
Sence bu TÜRKİYE deki sistemin bozukluğundan dolayı kaynaklanmıyormu ilkerinanç. Türkiyede nerede hangi kurumda torpil yok. Her yerde var buda kesinlikle siyasi. Türkiyede dönen torpillerin siyasi olarak kurumlara alınan insanların haddi hesabı yok. Hangi parti başa gelse birçok kurumun üst düzey yetkilileri değişir ve kendi partilerinin adamları gelir oralara. Buda personel değişikliği veya o kuruma kendi tanıdıklarını aldırma demektir. Biz burada bunu tartışmıyoruz bu yanlızca telekomda değil bütün kurumlarda böyledir. Bende istiyorum tabiki hakeden insanların hakettikleri yerde olmalarını. Fakat bazı şeyler böyle gelmiş böylede gidermi bilinmez. Benim burada sinirlendiğim tek nokta bazı insanların seviyesiz ve üsturupsuz bir şekilde telekom hakkında konuşmaları. Bu şekilde konuşan insanlarında kendi seviyelerini belli ettiklerini düşünüyorum.Telekom tabiki eleştirilebilir ama seviyesizce değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ya hakaret etmeden konuşun arkadaşlar...
bu arada lafımız sana değil ALGOS.. keşke bütün çalışanları işinin erbabı kişiler olsa. ama senin gibi 10 kişi varsa 90 kişide bilmemkimin amcasının oğlu,bilmemkimin yeğeni olduğu için orada. bu da yanlış bence..kim hakediyorsa o yapsın o işi. işi hakedip elinde 3 diplomayla boşta gezen bu kadar insana yazık
ha bu arada bizde daha az stres yapıp,daha az küfür ederiz bu sayede... misal telefonu açtım,karşımda işini bilen biri. soruyorum yanıtlıyor.. yada problemimi anlatıyorum,ben"leb"demeden o "leblebi"diyeceğimi anlıyor...iki dakikada çözüyoruz problemi birlikte... niye stres yapayımki o zaman,manyakmıyım ben
Sende gel arkadaşım oda gelsin,bi sinerji oluşturalım burda dimi...
algos sen eğer yararlı bir iş yapacaksan bak bu formda okuduklarını bi degerlendir çünki burası türkiyenin en büyük formlarından birisi ve bu insanların hepsi telekom tekeline mahkum insanlar ... git ve telekomda amirlerine cevrende calısan arkadaşlarına halkın telekom hakkında ne düşündügünü söyle belkide kendilerine çeki düzen vermeye karara verirle ayrıca benhalen 10 kişinin 6 sının fazla oldugunu şiddetle savunuyorum
brute_force Yararlı veya yararsız. Ben burada bir iş yapmaya falan çalışmıyorum. Bu yazdıklarımın nedenlerini daha önce açıkladım. Ayrıca Çevremdekilerin forum okumasına gerek yok. Gerekli eksiklikler biliniyor ve giderilmesi için çaba sarfediliyor. Yapılan işler dışarıdan gözüktüğü gibi basit değil anlatmaya kalksam yazmakla bitmez. 10 kişinin 6 sının fazla olduğunu düşünmen normal olabilir. Telekom ve işleri hizmetleri hakkında hiçbir bilgin olmadığından dolayıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: brute_force
algos sen eğer yararlı bir iş yapacaksan bak bu formda okuduklarını bi degerlendir çünki burası türkiyenin en büyük formlarından birisi ve bu insanların hepsi telekom tekeline mahkum insanlar ... git ve telekomda amirlerine cevrende calısan arkadaşlarına halkın telekom hakkında ne düşündügünü söyle belkide kendilerine çeki düzen vermeye karara verirle ayrıca benhalen 10 kişinin 6 sının fazla oldugunu şiddetle savunuyorum
emin ol senden daha fazla sey biliyorumdur bir eleştiri yapıyorsam bilmediğimden değil !! bahse girerim sen telekom hakkında benden daha az sey biliyorsundur ...ayrıca gereksiz kardeşim çalışan cok ama nitelikli insan sayısı az ne yapayım böyle hizmeti halkı sömürmekten başka ne işe yarıyor eksiklikler gideriliyormuş ne gideriliyor bana açıklasana hizmet verdikleri insanlara maaşlarını vergileriyle ödedikleri insanlara ilgisiz olmakmı düzeltilecek yoksa size kişisel kalitenizi arttırmak için eğitim falan mı veriliyor ??????? hadi cevapla bakalım algos efendi konuşmak kolay icraaat yapın icraat
turkcell'in personel sayısı 5335 telekomun 70.000
iddaa ediyorum ki, bu telekom tam olarak otomasyona geçerse max 15.000 kişi ile iş döner.
Burası TÜRKİYE
quote:
bu arada lafımız sana değil ALGOS.. keşke bütün çalışanları işinin erbabı kişiler olsa. ama senin gibi 10 kişi varsa 90 kişide bilmemkimin amcasının oğlu,bilmemkimin yeğeni olduğu için orada. bu da yanlış bence..kim hakediyorsa o yapsın o işi. işi hakedip elinde 3 diplomayla boşta gezen bu kadar insana yazık
ha bu arada bizde daha az stres yapıp,daha az küfür ederiz bu sayede... misal telefonu açtım,karşımda işini bilen biri. soruyorum yanıtlıyor.. yada problemimi anlatıyorum,ben"leb"demeden o "leblebi"diyeceğimi anlıyor...iki dakikada çözüyoruz problemi birlikte... niye stres yapayımki o zaman,manyakmıyım ben
+1. Tamamiyle katılıyorum.
Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz? Belki bu topic'le ilgisi yok ama aynı zamanda var. Bilgisayar ve internet kullanımının artmasıyla o kadar "çocuk" sanal alemi işgal etti ki, konuşulan ciddi konular onlar yüzünden laçkalaşıp, neredeyse mahalle kavgalarına dönüşüyor. "Akıl yaşta değil baştadır" kisvesi altına girmek isteyecek pek çok 'zeki' olanı da çıkacaktır ama, unutmayalım ki belirli bir kültür ve eğitim seviyesine sahip olmayan insanlarla, 'herşey' konuşulmaz.
Sorarım size, hangi yetişkin ve aklı başında şahsiyet, tamamen subjektif ve yıkıcı bir yaklaşımla, içinde 70.000 çalışan barındıran bir KURUMA küfür eder? Kurumun işleyişi hakkında tabii ki sorunlar olabilir, kurumun içinde birçok çürük elma olabilir. Bu asla ve kat'a kurum bünyesindeki HERKESİ aynı başlık altında toplayarak onlara hakaret etmeyi haklı çıkaramaz.
Aklı başında bir birey zaten 'kurunun yanındaki yaş da aynıdır' diyerek, işini iyi yapan insanlara saldırmaz. İnanıyorum ki, bu forumda düşüncesini açıklayan herkes aslında SADECE işini iyi yapmayan, müşterilere saygısı olmayan, aldığı maaşı gerçekten haketmeyen insanlardan rahatsız. Yapılan hakaretlerin hepsi de sadece bu insanlar düşünülerek yapılıyor. Ama bunun açıkça belirtilmesi gerekiyor. Algos'un verdiği tepki 'büyük oranda' haklı bir tepkidir bence. Tepki veren diğer insanlar da, bahsettikleri 'çerçeve'de haklı noktalara sahiptir. Ama lütfen kendimizi ifade ederken daha açık konuşalım ve ithamlarımız ile şikayetlerimizin hedeflerini açıkça belirtelim. Aksi takdirde çoluk çocuk muhabbeti yapmış oluruz.
Öptüm sizi. Kavga etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: ALGOS
Telefonunun her borcundan dolayı kapanıp açıldığında açma kapama ücreti alınır. bu ücret bir sonraki faturayla gelir. Bankadan otomatik ödeme yaptırarak faturanı zamanında ödeyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: TGP
Benimde en sevmedigim bir ay faturaya yatırma hemen telefonu gorusmeye kapatmaları. Cunku ne postaneye nede bankaya gidicek zamanım yok. Durmadan telefonu kapatıp actırmayla ugrasiyorum...
Malesef otomatik odeme talimatı verdigim bankanın ATM'sinden zarf ile para yatıramıyorum. Baska bankaya otomatik odeme talimatı vermem gerekiyor ama zamanım yok...
Teşekkürler scaryguy. Beni anlayan biri çıktı sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: scaryguy
quote:
+1. Tamamiyle katılıyorum.
Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz? Belki bu topic'le ilgisi yok ama aynı zamanda var. Bilgisayar ve internet kullanımının artmasıyla o kadar "çocuk" sanal alemi işgal etti ki, konuşulan ciddi konular onlar yüzünden laçkalaşıp, neredeyse mahalle kavgalarına dönüşüyor. "Akıl yaşta değil baştadır" kisvesi altına girmek isteyecek pek çok 'zeki' olanı da çıkacaktır ama, unutmayalım ki belirli bir kültür ve eğitim seviyesine sahip olmayan insanlarla, 'herşey' konuşulmaz.
Sorarım size, hangi yetişkin ve aklı başında şahsiyet, tamamen subjektif ve yıkıcı bir yaklaşımla, içinde 70.000 çalışan barındıran bir KURUMA küfür eder? Kurumun işleyişi hakkında tabii ki sorunlar olabilir, kurumun içinde birçok çürük elma olabilir. Bu asla ve kat'a kurum bünyesindeki HERKESİ aynı başlık altında toplayarak onlara hakaret etmeyi haklı çıkaramaz.
Aklı başında bir birey zaten 'kurunun yanındaki yaş da aynıdır' diyerek, işini iyi yapan insanlara saldırmaz. İnanıyorum ki, bu forumda düşüncesini açıklayan herkes aslında SADECE işini iyi yapmayan, müşterilere saygısı olmayan, aldığı maaşı gerçekten haketmeyen insanlardan rahatsız. Yapılan hakaretlerin hepsi de sadece bu insanlar düşünülerek yapılıyor. Ama bunun açıkça belirtilmesi gerekiyor. Algos'un verdiği tepki 'büyük oranda' haklı bir tepkidir bence. Tepki veren diğer insanlar da, bahsettikleri 'çerçeve'de haklı noktalara sahiptir. Ama lütfen kendimizi ifade ederken daha açık konuşalım ve ithamlarımız ile şikayetlerimizin hedeflerini açıkça belirtelim. Aksi takdirde çoluk çocuk muhabbeti yapmış oluruz.
Öptüm sizi. Kavga etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: wonderthe1
Milletin (yani senin benim hepimizin) kaynağını kendi çalışanına peşkeş çekmek değil de nedir bu... Orada çalışanların hepsi özel yetenekleriyle mi girdiler, yoksa bir siyasinin desteği ile mi.. heni eşitlik nerde kaldı, adalet zaten iğfal oldu.. Anayasa madde 8: Herkes kanunlar önünde din, dil, cinsiyet, ırk, yaş farkı gözetmeksizin eşittir." !!!! Eşit miyiz arkadaşlar, yoksa BAZILARI BİRAZ DAHA EŞİT mi? ne dersiniz?
*5
telekomu ariyorum (aydin ili söke ilcesi daha adsl yeni evlere dagitiliyor ve eve gelmesi icin en az 512 k lik basvuru yapmak gerekiyor neyse hattimiz acildi) -alo telekom mu? - evet buyrun -bende adsl var bunda interleaved modu var ben bunu fast a cevirmek istiyorum - o konu hakkinda bilgim yok
tekrar ariyorum(sorun ip alamama sorunu hattim statik ip)
-alo telekom mu? -evet -benim adsl im var ip adresi alamiyorum -biz size ip adresinizi vermistik(sanki modemden bakilmiyo gibi) -hayir onu demiyorum zoom x5 makra adsl modemim var ve system status a girince ip kismi bos gozukuyor dns den kaynakli olabilir.Siz bana en iyisi yeni dns verin -dns ne neyse siz su numarayi arayin 213**** -güle güle
telefon hep mesgul calar
212 444 0 375 i ariyorum
-alo adsl teknik destek hatti mi? -evet buyrun -ben aydin ilinin söke ilcesinden ariyorum teyzem yeni adsl aldi ve pppoa vc-mux pppoe llc ile girebiliyor ben ayni ilcedeyim hatta ayni santraldenim sadece pppoe ile giriyorum -modeminizin ayarlarindan pppoa vc-mux u secip kullanici adinizi ve sifrenizi girerseniz olur -iste bendede pppoa vc-mux olmuyor pppoe llc oluyor -ONU MODEMI ALDIGINIZ YERE SORUN -tesekkürler
ve daha birsürü sey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme