Şimdi Ara

30 saatin sonunda internet ve tv yayını veren teledünya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saat tam olarak 15:55 te kesilen internet ve tv yayınımdan haber alamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda genel arıza olduğunu söylediler. Saat 21:30 kadar bekledim gelmedi ve yine aradım 1-2 saate arıza giderilecektir dendi. Şu saat olmuş hala ne internet var nede tv yayını. 200 metre uzaklıktaki amcada teledünya kullanıyor onlarda var. Anlamadığım ise bende gülbahar mahallesindeyim onlarda. 10 saat olucak bir arızayı gideremediler kaç saattir mağdurum. The walking dead izlicektim izleyen bilir telif hakkı nedeni ile tvden izliyordum onuda izleyemedim. 15 dk önce aradım atilla diye bir kişilik konuşması saygısızca hiç ciddiye almıyor ağzını geve geve hiç bir bilgim yok ne zaman biteceği ile ilgili bekliceksin diyor bana. Size bilgi yoksa bana söyle çalışmanın nerede yapıldığını ben kendim giyim soruyum dedim. Böyle bir bilgi veremem bekliceksiniz dedi. Kimse bilgi veremiyor nasıl bir saçmalıksa. Türksatın kutusu var caddenin başında oraya gittim belki oradadırlar diye kimse yok. Rezillik resmen. İnternet hızı güzel fakat teknik destek olarak berbat arızaları çıktımı bekleki giderilsin.

arkadaşlar 30 saat aradan sonra ilk önce tv yayını 1 saat sonrada internet gelmiştir. Teledünya hız bakımında harika ama teknik sorun olunca 1-2 gün bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLofDiego -- 14 Aralık 2016; 0:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altyapının olmadığı yerler var şimdi bakıyorum da şanslımıyız değilmiyiz anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şanslısınız şu saat olmuş hala gelmedi yazık cidden istanbulun göbeğindeyim ya.

• SouLofDiego kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy yıllar öncesinin alt yapısını çivi dahi çakmadan kullanmaya devam ediyor. Gayrettepe santrali burnunun dibinde olmasına karşın 4Mbit kullanan tanıdıklar vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    24 saat oldu hala gelmedi iptal ettirsem para isterler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.