Şimdi Ara

30.sayfada uykum geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 30.sayfayı geçtiğim an uykum geliyor 40-50 sayfa zorluyorum arada içim geçiyor sonrada kitabı bırakıp uyuyorum nezaman okursam okuyım sabah uyandıktan sonra okuyorum yine uykum geliyor bi çaresi yok mu

• günde 30 sayfa kötü bir miktar değil. daha fazla okumak istiyorsanız mesela 50 sayfa, 25x2 şeklinde birkaç saatlik ara ile okursanız sıkılmazsınız.
  • Çabuk uykunun gelmesine çözüm olarak kan vermeyi duymuştum bir büyüğümden bilmem işe yarar mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

günde 30 sayfa kötü bir miktar değil. daha fazla okumak istiyorsanız mesela 50 sayfa, 25x2 şeklinde birkaç saatlik ara ile okursanız sıkılmazsınız.

Güzel bi yöntem bugün denicem teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Çabuk uykunun gelmesine çözüm olarak kan vermeyi duymuştum bir büyüğümden bilmem işe yarar mı.

Malesef kızılaya kan vermem dostum o yüzden kendimi kesmediğim sürece böyle bi olanağım yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarrieWhite

quote:

Çabuk uykunun gelmesine çözüm olarak kan vermeyi duymuştum bir büyüğümden bilmem işe yarar mı.

Malesef kızılaya kan vermem dostum o yüzden kendimi kesmediğim sürece böyle bi olanağım yok :D

Öncelikle KIZILAY'a neden kan vermiyorsunuz ki ?

Sorunuza cevap olarak yatarak okuyorsanız okumayın oturarak okumaya çalışın

NOT:Sizi yargılamıyorum sadece merak ettim ?
  • Okuduğunuz kitap ile de alakalı bir durum.
    Sıkıcı bir kitap okuduğun zaman başına her şey gelebilir.
    Budala yı okurken kitap okumaktan soğumuştum, bitirmek için inat ettim ama olmadı. Okurken sinirlendim, uykum geldi, bıkkınlık geldi sonundan yarım bıraktım...
    Budala ertesinde Hakan Günday okuyup tekrar eski formuma kavuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenEyeS

quote:

quote:

Kızılaya kan vermiyorum çünkü kanımın cidden nereye gittiğini ve ne adına kullanıldığını bilmiyorum.Bunun için hiç kimse bilgilendirmede yapmıyor.Konuşulanlara göre dünyada bir örgüt bu kanları toplayıp toplum analizi adına kullanıyormuş bende böyle şeylere alet olmak istemiyorum.ABD başbakanı kendi tuvaletiyle geliyor ben neden kanımı bilmediğim yere vereyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Okuduğunuz kitap ile de alakalı bir durum.
    Budala yı okurken kitap okumaktan soğumuştum, bitirmek için inat ettim ama olmadı. Okurken sinirlendim, uykum geldi, bıkkınlık geldi sonundan yarım bıraktım...

:D Cidden dediğiniz doğru daha yazarlığa yeni başlamış kişilerin kitaplarını okuyorum kendim öğreniyim diye (kitap yazmanın inceliklerini öğrenemesemde kabaca yazmayı öğrenmek daha kolay oluyor) Bazen okadar çıkmaza sokuyorlarki betimlemeyi adamın bi tarafındaki beni hayal ettiriyor neredeyse sonra uykum geliyor tabi :D aynı zamanda yatarak okumanında etkisi çok büyük ama burası ANTALYA sıcaktan yatmaktan başka birşey yapasım gelmiyor :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kızılaya kan vermiyorum çünkü kanımın cidden nereye gittiğini ve ne adına kullanıldığını bilmiyorum.Bunun için hiç kimse bilgilendirmede yapmıyor.Konuşulanlara göre dünyada bir örgüt bu kanları toplayıp toplum analizi adına kullanıyormuş bende böyle şeylere alet olmak istemiyorum.ABD başbakanı kendi tuvaletiyle geliyor ben neden kanımı bilmediğim yere vereyim :D

Anladım aslında düşündüğüm zaman mantıksız gelmiyor, size hak veriyorum bende hayatımda hiç kan vermedim. ABD Başkanı örneğini de sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenEyeS -- 11 Haziran 2012; 13:02:13 >

• Kahve içerken kitap okumak uyku sorununa çözüm olabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Okuduğunuz kitap ile de alakalı bir durum.

:D Cidden dediğiniz doğru daha yazarlığa yeni başlamış kişilerin kitaplarını okuyorum kendim öğreniyim diye (kitap yazmanın inceliklerini öğrenemesemde kabaca yazmayı öğrenmek daha kolay oluyor) Bazen okadar çıkmaza sokuyorlarki betimlemeyi adamın bi tarafındaki beni hayal ettiriyor neredeyse sonra uykum geliyor tabi :D aynı zamanda yatarak okumanında etkisi çok büyük ama burası ANTALYA sıcaktan yatmaktan başka birşey yapasım gelmiyor :D

Bende Muğla/Köyceğiz'de oturuyorum pek fark yok zaten Antalya'dan ama katlanıyorum Kahve içebilirsin ama sıcakta nasıl olur bilemem Akıcı romanlar oku PERCY JACKSON VE OLİMPOSLULAR çok akıcı Teknoloji Tasarım , Resim , Müzik derslerinde sıranın altında okumuştum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım aslında düşündüğüm zaman mantıksız gelmiyor, size hak veriyorum bende hayatımda hiç kan vermedim. ABD Başkanı örneğini de sevdim.

Ayni sey benim icinde gecerli bende kizilaya kan vermem kesinlikle ama diger arkadas gibi dusunmuyorum. benin kan vermeme sebebim sadece benden aldiklari kani bi baskasina satmalari yada hastaya verdikleri kan yerine bankaya yeni kan koymasini istemeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım ne yaptıkları belli değil verdiğimiz kanla yarın bir olay yerinde kanın çıksa ne olacak ? ABD herşeyi yapar vallaha
  • sarmıyosa normaldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.