-CSB ve zebani konuları bitmiş -Aktiflik azalmış -Kalem konusu hala aktif, sevindim -Boy sorularınızı forumda sormayın, sorun olduğunu düşünüyorsanız hastanenin ilgili bölümünden randevu alın ey genç kardeşlerim -Hala iç karartan karşı cins ve ilişki konuları var, burayı bu yüzden bırakmıştım yine bakasım gelmedi; böyle konular konu dışı özelde olmalı bence -2-3 godzilla&nallart konusu gördüm umutlandım ama hortlatılan konular sanırım -Başlıklar iyice sözlük siteleri başlıkları gibi olmuş, konular çoğunlukla sözlük kalıbıyla açılmış -Güzide emojiler hala duruyor -Hala daha konularda 1 kayıtlı üye, 80 misafir gözüküyor -Son giriş yaptığım zamanlar symbian s60 tabanlı bir nokia tuşlu telefondan opera mini eşliğinde foruma giriyordum, şuan dokunmatik bir telefondan giriyorum ama o tuşlu nokia'nın verdiği keyfi vermedi; yuzlerce sayfa godzilla kar konusu okurdum özledim -Citizen kelimesi içeren konuları göremedim -1.sayfada 3 farklı mobil operatör konusu çıkıyor, onu da anlamadım -Bim'den su alıp satanlar kalmamış -cool story bro -Forum oyunu yapanlar vardı onları da göremedim -Eksi oy geri gelsin -Forum henüz hiç çökmedi, gayet hoş bir gelişme -O zamanlar ortaokuldaydım, şimdi üniversiteli oldum; nerden nereye zaman hızlı geçmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 4 Mart 2025; 6:14:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim