Şimdi Ara

30'undan Sonra Askere Gidenler ve Gidecek Olanlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30'undan sonra askere geldim. Geldim diyorum çünkü halihazırda askerim.
    Oldukça zor. Karakter tamamıyla oturmuş olduğu için söylenen her söz ya da yapılan her hareket insanın zoruna gidiyor. Kolay kolay askeri mantık kabullenilmiyor. Özellikle 3-5 kişinin yaptığı hatanın tüm bölüğe mal edilmesi ve tüm bölüğün cezalandırılması konusu...

Kısaca şunu söyleyebilirim 30'undan sonrada askerlik yaptırıyorlar. Buna emin olabilirsiniz.
    Düşülen yere bağlı tabi birazda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yandim_ali

30'undan sonra askere geldim. Geldim diyorum çünkü halihazırda askerim.
    Oldukça zor. Karakter tamamıyla oturmuş olduğu için söylenen her söz ya da yapılan her hareket insanın zoruna gidiyor. Kolay kolay askeri mantık kabullenilmiyor. Özellikle 3-5 kişinin yaptığı hatanın tüm bölüğe mal edilmesi ve tüm bölüğün cezalandırılması konusu...

Kısaca şunu söyleyebilirim 30'undan sonrada askerlik yaptırıyorlar. Buna emin olabilirsiniz.
    Düşülen yere bağlı tabi birazda..

Bebelerle aranızda hiç mi fark yok...
  • Ben şu an asteğmenim yaş 29
  • tamda 30'unda askerliğimi 319. KD olarak yapmış biriyim.

Nasıldı derseniz süperdi askerlik. Fazla kilolardan kurtulmak isteyenlere tek tavsiyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesgun

tamda 30'unda askerliğimi 319. KD olarak yapmış biriyim.

Nasıldı derseniz süperdi askerlik. Fazla kilolardan kurtulmak isteyenlere tek tavsiyem

Nerde yaptın ve yaştan dolayı avantajın oldumu???
  • Kısa dönem yapacağın için pek sorun teşkil etmez... Eğer 15 ay yapacak olsaydın özellikle acemi birliğinde çok zorluk çekerdin ama usta birliğine geçince rahat ederdin. (Kendimden biliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirena

Kısa dönem yapacağın için pek sorun teşkil etmez... Eğer 15 ay yapacak olsaydın özellikle acemi birliğinde çok zorluk çekerdin ama usta birliğine geçince rahat ederdin. (Kendimden biliyorum)

saol...
  • fazla ümitlenme sonuçta askerkersin çayda dem askerde kıdem gerisi boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

fazla ümitlenme sonuçta askerkersin çayda dem askerde kıdem gerisi boş

• 77 liyim, 329. gidiyoruz kd istiyorum bakalım hayırlısı
    2010 un nisanına atmışlardı daha tecil filan da kullanmamıştım ama vaktinde gidiyim diye başvurup erkene aldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korhany

77 liyim, 329. gidiyoruz kd istiyorum bakalım hayırlısı
    2010 un nisanına atmışlardı daha tecil filan da kullanmamıştım ama vaktinde gidiyim diye başvurup erkene aldırdım

Hakkına hayırlısı olsun bakalım, yaş dolayısıyla uzun dönem yaptırmazlar gibi geliyor bana, ama yinede orada mantık Yokkkkk...
  • Benim arkadaşlardan 30 un altı giden neredeyse hiç yok hepside genelde 12 ay yapacak meslek gruplarından ama kimse sekmedi hepsi kısa dönem, güzel yerlerde yaptı. Bakalım bizim şans nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korhany

Benim arkadaşlardan 30 un altı giden neredeyse hiç yok hepside genelde 12 ay yapacak meslek gruplarından ama kimse sekmedi hepsi kısa dönem, güzel yerlerde yaptı. Bakalım bizim şans nasılmış

30 yaş üstü dr hariç garanti KD çıkar...
  • meraba bende 85 liyim acaba bedelli çıkarsa ona yetişirmiyim çıkmazsa yandık ya 30 yaşında askere gitcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren1

meraba bende 85 liyim acaba bedelli çıkarsa ona yetişirmiyim çıkmazsa yandık ya 30 yaşında askere gitcez

çıkarsaaaaa bakarızzz...
  • 30 yaşımda iken yaş sınırından ötürü askere gitmiştim ve 15 ay yapmıştım, yaşımdan ötürü diğer askerler sağolsunlar hep saygı duydular sadece komutanlar bana abi denmesine kızıyorlardı burada abi yoook diye hep bağırıp durdular , birde takım komutanımız sen yaşça büyüksün bu işi sen yaparsın diye istememe rağmen takım çavuşu yapmıştı beni ondan sonra yok şunlar mıntıkaya yok bunlar şurayı silecekler vsvs şu gün koğuş temizliği cart curt işlerde 32 kişinin sorumluluğunu üstüme yıktılar benim hatta takımda askerlerden biri takım komutanına haber vermeden revire gittiğinde paparayı ben yiyordum her sabah-öğlen-akşam iştimasını hazırlayıp komutana veriyordum iştimaya katılmayanların hesabını ver dur neyse tam askerliğin sonuna yaklaşmışken rahatlarım derken birlik komutanımız bana sen yaşça büyüksün bu gerzekler seni dinler deyip beni bölük çavuşu yapmıştı bir anda sabah iştimasında 32 kişinin hesabını verirken sayı 200'lere çıkmıştı heleki akşam iştimasını hazırlamak ölüm oluyordu eksikleri tamamlamak için bir koğuştakileri pencereden çıkartıp çaktırmadan diğer koğuşa sokuyordum ve ne kadar iyi yapsamda her iştimada birileri eksik çıkıyordu kısacası 30'undan sonra 15 ay gidecek bahtsızlar varsa aman diyeyim ben bir boktan anlamayan salağım ayağına yatsınlar her türlü sorumluluktan öcü gibi kaçsınlar yoksa millet işi yıkacak adam arıyor askerde benden söylemesi.(Millet akşam yemeğinden sonra kantinde veya koğuşlarda geyik yaparken ben kim nerede diye alayın içinde dört dönüyordum)

• ben 77 liyim.
    325 dim.
    askerde 88 dogumlular ile beraberdim. orda hic bi sorn yasamadim ama simdi gelip de resimlere bakinca hakkaten hayret ediyorum kendime
  • Merhaba Arkadaşlar, bende 78'liyim. Tecili bozdurarak Nisan 2010 döneminde askere gitmek istiyorum. Öğrenmek istediğim eğer izin kullanmazsam Nisan da gidip ne zaman teskere alabilirim? Tam tarih aralığı verebilirseniz sevinirim herkese hayırlı teskereler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

Merhaba Arkadaşlar, bende 78'liyim. Tecili bozdurarak Nisan 2010 döneminde askere gitmek istiyorum. Öğrenmek istediğim eğer izin kullanmazsam Nisan da gidip ne zaman teskere alabilirim? Tam tarih aralığı verebilirseniz sevinirim herkese hayırlı teskereler.

Eğer özel bir sebebin yoksa nisan ayına kalma derim ben Aralık ayına erken sevk dilekçesi ver ve aralıkta git...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

Merhaba Arkadaşlar, bende 78'liyim. Tecili bozdurarak Nisan 2010 döneminde askere gitmek istiyorum. Öğrenmek istediğim eğer izin kullanmazsam Nisan da gidip ne zaman teskere alabilirim? Tam tarih aralığı verebilirseniz sevinirim herkese hayırlı teskereler.

Eğer özel bir sebebin yoksa nisan ayına kalma derim ben Aralık ayına erken sevk dilekçesi ver ve aralıkta git...

İnan bana çok isterdim aralıkta gitmeyi. Bir an önce çıksın aradan diyorum ama çalıştığım yerde müdür ancak nisan ayı için onay veriyor. Dönüş tarihimi öğrenmek isetmemin amacı ise askerdeyken Y.lisans başvurusu yapacağım ve kesin kayıt için terhis belgesi vermem lazım. Kesin kayıtlarda 24 eylülde sona eriyor. Acaba en fazla 5 gün izin kullansam (mülakatlara girmek için) tam olarak hangi tarihte askerlikle ilişiği yoktur belgesi alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.