Şimdi Ara

30'undan Sonra Askere Gidenler ve Gidecek Olanlar Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam millet bende varım 79 doğumluyum nasipse aralık kd olur inşallah
  • Bakalım benden ihtiyarı çıkacak mı? 73'lüyüm, yedek subay adayıyım ve 329. dönemim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: browning26

Bakalım benden ihtiyarı çıkacak mı? 73'lüyüm, yedek subay adayıyım ve 329. dönemim...

Dostum sana bedelli vurmamış mıydı?
  • ben de 79luyum, şu anda 327. kısa dönem olarak askerliğimi yapıyorum.
    yaşın büyük olmasının en büyük avantajı ne kısa ne de uzun dönemler size akranıymış gibi sulu davranamıyor. dolayısıyla aranızda hep bir mesafe oluyor .hele bir de benim gibi evliyseniz size yaklaşımları daha farklı ve ciddi oluyor. o yüzden ben geç geldiğim için hiç pişman olmadım. sadece evlenmeden önce gelmeyi tercih ederdim, çünkü hasret gerçekten çok zor oluyor :(
  • up...
  • askerde 27 yaşında bir askerim vardı ben asteğmendim.aramız iyiydi ama yine komutanım çekiyordu bana.bir tane daha vardı saçları beyazlamış gördüğümde iç geçiriyordum ne işin var senin bu yaşta burada diye
  • 80 doğumluyum. Tek bir ders yüzünden 4. sınıfı tekrarlamak zorundayım ama yaş haddinden dolayı tecil yapılmıyor. Yedi ay sonra tekrar sınav var. Bu süre içerisinde kaçak durumda olacam. Sizce ne yapmalıyım 30 yaşından sonra uzun dönem askeremi gitmeliyim yoksa 7 ay tecil olmadan sınavı beklemelimiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vogue

ben de 79luyum, şu anda 327. kısa dönem olarak askerliğimi yapıyorum.
    yaşın büyük olmasının en büyük avantajı ne kısa ne de uzun dönemler size akranıymış gibi sulu davranamıyor. dolayısıyla aranızda hep bir mesafe oluyor .hele bir de benim gibi evliyseniz size yaklaşımları daha farklı ve ciddi oluyor. o yüzden ben geç geldiğim için hiç pişman olmadım. sadece evlenmeden önce gelmeyi tercih ederdim, çünkü hasret gerçekten çok zor oluyor :(

İşte yorum...
  • Uzun dönem askerlik yaparken 4 yıllık üniversiteden mezun olmak askerlik süresini etkilermi? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethe

Uzun dönem askerlik yaparken 4 yıllık üniversiteden mezun olmak askerlik süresini etkilermi? Teşekkürler...

Tabiki etkiler ya askerliğin kısalır 6 ay olur, yada maaş almaya başlarsın... fakat genelde askerdeyken mezun olanlar zaten 6 ay ve üzeri askerlik yaptıkları için tezkerelerini alıp geliyorlar...
  • Teşekkür ederim. Ancak askerdeyken sınava girmek için izin vermek komutanın insiyatifindeymiş. Yani istemezse izin vermez diyorlar. Umarım böyle birşeyle karşılaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethe

Teşekkür ederim. Ancak askerdeyken sınava girmek için izin vermek komutanın insiyatifindeymiş. Yani istemezse izin vermez diyorlar. Umarım böyle birşeyle karşılaşmam.

Yok öyle bir durum sınavın varsa gider girersin... Bu senin hakkın...

Paşa Abi...

(bu arada bu konularıın başlıkla hiçbir alakası yok ama neyse)
  • ben bitirdim geldim valla 15 gun oldu geleli buyuk engel hemen kaldırın ortadan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GotNoLife

ben bitirdim geldim valla 15 gun oldu geleli buyuk engel hemen kaldırın ortadan :D

Darısı gidip geleceklerin başına, hayırlısıyla...
  • 26 yasında gittim hep bi saygı sevgi mesefe giderken cocuklardan ağlıyanlar bile oldu hiç tersleşmedim onlar coookk cahill amaa cocuk olduklarını unutmayın rütbelisinden askerine sıkın hos görülü olun rahat edin ha bu arada 83 lüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 3 Ekim 2009; 0:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

26 yasında gittim hep bi saygı sevgi mesefe giderken cocuklardan ağlıyanlar bile oldu hiç tersleşmedim onlar coookk cahill amaa cocuk olduklarını unutmayın rütbelisinden askerine sıkın hos görülü olun rahat edin ha bu arada 83 lüyüm

evt dediğin gibi hoş görü gerçekten çok önemli, hoşgörü ve sabır...

• paşa abiiiiii:)
    benım yas 24 spor akademısı bıtırdım yedek subaylık ıcınde komando ısaretledım sans warmı sence ne dersın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer_besyo

paşa abiiiiii:)
    benım yas 24 spor akademısı bıtırdım yedek subaylık ıcınde komando ısaretledım sans warmı sence ne dersın?

Olabilir ihtimal var tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer_besyo

paşa abiiiiii:)

zor, bahriyeli olmak daha ihtimal komando tugayları profesyonelleşiyor gerçi daha var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.