Şimdi Ara

30'undan Sonra Askere Gidenler ve Gidecek Olanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
21.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 yaş üstü asker olanlar tecrübelerini burada paylaşsın....

30 yaş üstü olupta askere gideceklerde birbirlerine destek olsunlar...

Not: Paşa Abiniz 76 doğumlu...

• geldım pasa pasa 79 luyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 1 Temmuz 2009; 17:09:19 >
  • bize askerlik yaptırmazlar heralde bu saatten sonra...
  • ınsallah dedıgın gıbı gelır..benım yapacak halım kalmadı zaten.. kendımı 50 yasında hıssedıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

ınsallah dedıgın gıbı gelır..benım yapacak halım kalmadı zaten.. kendımı 50 yasında hıssedıyorum..

bu meseleleri kendi forumumuzda konuşalım gençleri üzmeyelim...
  • dogru bence baslıgıda kapat..ıkıye bolunmeyelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: indiana79

dogru bence baslıgıda kapat..ıkıye bolunmeyelım

Yok yok burası iyi, benim bir anda kafam karıştı... Burada birbirimizi daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum, yani 23 yaşında gidenle 33 yaşında
    giden birinin duyguları aynı değildir dimi kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up...
  • yaş 29-30 ben de varım 79 kasımlıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozozca

yaş 29-30 ben de varım 79 kasımlıyım

Hoşgeldinnnnn hangi dönem...
  • Ağustos 2009 329. dönem :D
  • ben Aralığı seçtim...(yengeniz seçti esasen) yazın tatil yaparım, ramazan bayram falan filan zor olur diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 1 Temmuz 2009; 18:21:40 >
  • Bizim acemilikte 39 yaşında biri vardı,birkaç tane de 35-36 yaşında olan vardı Gidince bulursun orada yaşı büyük insanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Bizim acemilikte 39 yaşında biri vardı,birkaç tane de 35-36 yaşında olan vardı Gidince bulursun orada yaşı büyük insanlar.

Yaşı büyüklere nasıl davranıyor askerde, fazla dokunmuyorlar diye biliyorum...
  • Sen bir sivrilik yapmazsan dokunmazlar,bizim ustada vardı biri,galiba 31 veya 32 yaşındaydı ve uzun dönemdi yani 15 aylık er,gececiydi,kimse karışmıyordu ve başındaki astsubayda bayağı uyuz biriydi,o bile pek karışmıyordu.Sonuçta adam evli,çoluk çocuk sahibi,kim karışacak??Dediğim gibi sen sivrilik yapmazsan o yaşlardaki askerlere komutanlar pek karışmazlar.

Senin yaş kaç ve kısa mı uzun mu gidiyorsun??
  • acemi birliğin uzun dönem ıspartaya düşerse yandığının resmidir 30 yaşın üzerinde bir kaç abimiz vardı biz ne yapıyorsak onlarda aynısı yapardı.Tek farkın komutanlar ve kadrolar biraz daha seviyeli davranır çok fazla ayrıcalık bekleme
  • Ağustos'da gidiyorum ben de, yaş 32
  • ocak 1985 doğumluyum. bu sene 4 yıllık açıköğretime kaydımı yaptıracağım. bazı ailevi problemler yüzünden okulu bitiremedim. kısa dönem için tekrar öss'ye girip baraj geçtim. merak ettiğim konu 4 yıl daha okuyacağım fakat sanırım yaş sınırını geçiyorum. bu problem olur mu? son sene gel hadi gidiyoruz derler mi? gerçi kısa dönem kalkacak, kalkmayacak muhabbeti var ama varsayımlara göre davranamam. şu an mevcut prosedüre göre bir sıkıntı yaşar mıyım?

yeni konu açacaktım. bu konuyu görünce tecrübeli abilerim yardımcı olur diye düşündüm
  • S.A. arkadaşlar, ben de 78 liyim, 329. dönem gideceğiz inşallah, hakkımızda hayırlısı bakalım. gidip gelen yok mu ki hiç 30 ve üzeri :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: selrk

ocak 1985 doğumluyum. bu sene 4 yıllık açıköğretime kaydımı yaptıracağım. bazı ailevi problemler yüzünden okulu bitiremedim. kısa dönem için tekrar öss'ye girip baraj geçtim. merak ettiğim konu 4 yıl daha okuyacağım fakat sanırım yaş sınırını geçiyorum. bu problem olur mu? son sene gel hadi gidiyoruz derler mi? gerçi kısa dönem kalkacak, kalkmayacak muhabbeti var ama varsayımlara göre davranamam. şu an mevcut prosedüre göre bir sıkıntı yaşar mıyım?

yeni konu açacaktım. bu konuyu görünce tecrübeli abilerim yardımcı olur diye düşündüm

1985 Doğumlusun daha 24 yaşındasın sanırım 29 yaşına kadar tecil hakkın var.. O konuda rahat ol... (yok yaşın daha büyükse yine dert etme son sene kaçak devam edersin, bitirdikten sonrada yaşın ve durumun ne olursa olsun şubeye gidip askerlik kararını aldırabiliyorsun yada 2 yıl erteleme yaptırabiliyorsun ( ben öyle yapmıştım...) Kısa dönem kalmaz, ama 4 seneye bir değişiklik olurmu bilmem, olsa bile sanırım profesyonelleşme yönünde olur... (buda sana avantaj getirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 13 Temmuz 2009; 11:04:53 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.