Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim makine de Cumartesi geldi ama gümrükte. Bugün başladılar daha işlemlere. 2 gün sürer diyor UPS.
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Level aliriz hocam sikinti degil ben parca parca oynadim 30 lvl oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Level aliriz hocam sikinti degil ben parca parca oynadim 30 lvl oldum

Dün başladım bende daha level 7 oldum
  • Bugun aksama dogru cikabilir benim cihazda ups ile yollanmisti vekalet islemi cumami baslattiniz yoksa bugunmu basladi, ben gun boyu telefonda bunaltmistim adamlari
    Aksamina kargoya vermislerdi

@mezara_kabul hocam kasilir hizla atariz bir kac oyun

• hocam cumartesi sabah geldi. o gün 2 kez, bu sabah da 2 kez olmak üzere (birinde onlar gümrükte olduğunu belirtmek için kendileri aradı) toplamda 4 kez gönderdim aynı evrakları. Zaten yenibosna teslim yapacaklar havaalanı yakını. Sence bugün çıkartma ihtimalim var mı? Ona göre baskı yapayım. (bana 2 gün sürer dediler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

günaydın house dads :)

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->>

Hocam eline sağlık güzel olmuş
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Genel gumrukten cikma islemleri 2 gunu bulabiliyor. Benim cihaz 1.gun aksami kargo teslim gozuktu ama ertesi gun kargoya vermisler yani elden alirim yeterki gumrukten ciktigi an ups depo merkezden alirim derseniz belki dhl ayni gun cikardiginu soyluyorlar ama ups de zor galiba deneyin sansinizi, belki cikartirlar istanbul elden alabilirim derseniz.

oyle veya byle cihaziniz gelmis simdiden hayirli olsun.

Bu arada whatsapp grubumuz ne alemde toplayalim numaralari

• quote:

Genel gumrukten cikma islemleri 2 gunu bulabiliyor. Benim cihaz 1.gun aksami kargo teslim gozuktu ama ertesi gun kargoya vermisler yani elden alirim yeterki gumrukten ciktigi an ups depo merkezden alirim derseniz belki dhl ayni gun cikardiginu soyluyorlar ama ups de zor galiba deneyin sansinizi, belki cikartirlar istanbul elden alabilirim derseniz.

oyle veya byle cihaziniz gelmis simdiden hayirli olsun.

Bu arada whatsapp grubumuz ne alemde toplayalim numaralari

2 kişi numarasını paylaştı bende oluşturmadım. PM ler geldikçe oluşturmaya başlarım.

• mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Tamadir hocam, bende Mesut Cevigi davet ettim grubumuza
    Gelirmi bilmem ama xboxi almis titanfall bundle li belki gelir

• quote:

Tamadir hocam, bende Mesut Cevigi davet ettim grubumuza
    Gelirmi bilmem ama xboxi almis titanfall bundle li belki gelir

gelirmi gelir
  • Yahu ne whats app'ı, daha kaç gün önce gönderdiğim arkadaşlık teklifleri bekliyor hala :) (isimleri gizledim artık avatarınızdan anlarsınız kim olduğunuzu :)

@mezara_kabul, sana 2 kez ctesi akşamı invite gönderdim, gelmedin :) Dün de online'dım, farketmedin mi?

Şimdilik sadece @slhsm ile oynayabildik. Bir de Ulaş geldi sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Yahu ne whats app'ı, daha kaç gün önce gönderdiğim arkadaşlık teklifleri bekliyor hala :) (isimleri gizledim artık avatarınızdan anlarsınız kim olduğunuzu :)

@mezara_kabul, sana 2 kez ctesi akşamı invite gönderdim, gelmedin :) Dün de online'dım, farketmedin mi?

Şimdilik sadece @slhsm ile oynayabildik. Bir de Ulaş geldi sağolsun.

Ben PS çıyım hocam :) Xbox one daha alışmadım bildirimlere falan.. Xbox 360 kırık vardı. Xbox one ile daha yeni yeni alışıyorum. Alışıcam ama :)

• Valla ben haftasonu konsolu açıp ilk mesajdaki tüm arkadaşları ekledim ama bado6100 olarak bende zaten ekliydin?

Ayrıca kişiler Xbox360 avatarları ile kalmış, en alttaki bıyıklı bendim ama şimdi Baykuş olmuş olmam lazım.

Bi karışıklık var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 31 Mart 2014; 17:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul
    Ben PS çıyım hocam :) Xbox one daha alışmadım bildirimlere falan.. Xbox 360 kırık vardı. Xbox one ile daha yeni yeni alışıyorum. Alışıcam ama :)

Yahu nesine alışamadın. Ekranda altta ortada pıt diye çıkınca, gamepaddeki ışık yanan X logosuna bi kaç saniye basılı tutacaksın, gelen pencerede accept diyeceksin, hepi topu bu :)

Önce hele bir toplanalım, beraber oynamaya alışalım, herkesin donanımı kullanmakla ilgili bir problemi kalmasın vs. ondan sonra geçeriz whatsapp'a diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mıyım... Baksana sen daha invite'ı kabul edemiyorsun (şaka)

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

Yahu nesine alışamadın. Ekranda altta ortada pıt diye çıkınca, gamepaddeki ışık yanan X logosuna bi kaç saniye basılı tutacaksın, gelen pencerede accept diyeceksin, hepi topu bu :)

Önce hele bir toplanalım, beraber oynamaya alışalım, herkesin donanımı kullanmakla ilgili bir problemi kalmasın vs. ondan sonra geçeriz whatsapp'a diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mıyım... Baksana sen daha invite'ı kabul edemiyorsun (şaka)

Valla edemiyorum altta pıt pıt diye çıktı ama ben online oldu sandım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Valla ben haftasonu konsolu açıp ilk mesajdaki tüm arkadaşları ekledim ama bado6100 olarak bende zaten ekliydin?

Ayrıca kişiler Xbox360 avatarları ile kalmış, en alttaki bıyıklı bendim ama şimdi Baykuş olmuş olmam lazım.

Bi karışıklık var..

Neyse, ikimiz de aynı anda online olunca belki düzelir :)

• İmza konusunda photoshopda yetenekli arkadaşlar bir el atın ortaya güzel birşeyler çıkaralım
    Şöyle birşeyler denedim ama hiç anlamam photoshopdan

• 1 ya da 2 olabilir. ben 30+ resmi 1 tane bulmuştum, bunlar da güzel
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Sizin yolladığınız resimler üzerinde biraz uğraştım hocam, benimkisi amatörce denemeler küçültülmüş hali imzamdaki 1.resim, bencede 2. fena olmadı

Küçültünce yazılar iyice okunmaz olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 1 Nisan 2014; 14:12:46 >
  • Bence 2 numara güzel olmuş, elinize sağlık.

İmzaya koymak için gerekli kodu da paylaşabilirseniz ilk mesaja ekleyeyim, dileyen kullansın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.