Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz dün 3 kişi ilk başta çok güzel party'de iken bir anda koptu. sonra oyun daveti harici birşey göndermedik. daha sonra ben ip'mi portların açık olduğu 192.168.1.25 olarak sabitledim xboxda. akabinde party daveti falan da gönderebildim. bu akşam oyunda falan test ederim sabit ip'yi zaten, sıkıntı olacağını sanmıyorum. dns'leri google dns yaptım, twitter muhabbetine bloklanmıştı ama sanırım açılmıştır tekrar.

Akşam 10-11 ben de gelirim kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Bu akşam 9 dan sonra Titanfall'dayım bilmediğim bir misafir felan gelmezse

Dün genel olarak live da parti problemi vardı yoksa bendemi sıkıntı var iyice kıllanmaya başladım.

Akşam bu portların hepsini tekrar açıcam, olmadı modemi komple resetliycem.

Port 88 (UDP)
    Port 3074 (UDP and TCP)
    Port 53 (UDP and TCP)
    Port 80 (TCP)
    Port 500 (UDP)
    UDP Port 3544 (UDP)
    UDP Port 4500 (UDP)

1863 TCP/UDP açın hocam eksik olmuş
  • Hiçbir yerde o portu görmemiştim hocam sorunu düzeltcekse açarız onuda msn messenger tarafından kullanılıyormuş galiba, teşekkür ederim akşam ilk iş deneyeceğim.

Xbox portları

@By Asphyxia

Akşam deneyelim bakalım yeni ayarları, 25mbit olan internet hızımda bile Titanfall'da 90-100ms oynuyorum 4 diş görmedim henüz üzerine parti göçüyor

56k modemlerden nerelere geldik yine sıkıntı yine sıkıntı
    @darkness_kaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 4 Nisan 2014; 15:37:33 >

• 50mbit hız ve kablo ile bağlanmama rağmen 48ms gördüm şu ana kadar en yüksek titanfall'da. oyunda da 2 günde anca 3 kez girdim gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

360 dan beri hanımla gerek kinect oyunları gerek fifa olsun arada oynarız
    Fifada zaman zaman fıtık etsede, beraber vakit geçirmek güzel oluyor

Tabi güzel olur yanlız fazla ögretmemek lazım bundada konsolu elinden düşürmez Size ögretmeye çalışır.
  • Prothedop P kullanıcısına yanıt
    Evde olmadığım sürece istediği gibi uğraşabilir, ben geldiğimde oda boşalır yoksa harp çıkartırım
    @Prothedop

Bu arada arkadaşlar whatsapp grubumuz için telefon numaralarını yollamayan arkadaşlar varsa yollayabilirler oyun içi daha hızlı iletişime geçebiliyoruz bu şekilde.
    Dün ilk 5 li partimizi denedik zevklide olduğu kanaatindeyim Parti daveti veya mesaj yazmaya çekinmeyin arkadaşlar oyun içi
  • Akşam sorun varmış sanırım, bende tam gelecektim onu gördüm, artık bu akşam biraz titan düşürmem lazım :D Canım çekiyor :D
  • Akşam keyifliydi, nasıl geçti 2.5 saat anlamadım :)
  • Aynen Kaan hocam oyun kesinlikle parti ile oynanınca başka bir havaya bürünüyor, çok keyifli bir hal alıyor.
    Bu akşam yokum ama yarın tüm gün online olucam sıkıntı çıkmazsa

Forza, fifa, dead rising, titanfall ne varsa oyunların dibine vuracağım pazarı bekliyorum

@darkness_kaan

Dün 8-9 saatleri arasında live da anlık kopmalar vs oldu lakin daha sonra düzeldi, gerçi ben hale cod ghost multiye giremiyorum ama sağlık olsun
    @vbalikci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 5 Nisan 2014; 11:33:58 >

• Beyler benide ekleyin : ParsOne

Yaş : 33 - 3 Yıllık evliyim - 10 Aydır Pars adında bi canavarın babasıyım :))

bir iki ay içersinde yeni evime taşınıcam ancak ozaman xbox'a vakit ayırabilicem küçük evde imkanı yok cihazı açmanın ( sesini kıs ışık geliyo 1+1 evde 2 adet LCD olmasına ragmen)
    bu ara sadece forzaya zaman ayırabiliyorum gerisine sadece 10dk falan bakabildim.. resmen kudurmuş bi şekilde eski günlerdeki gibi oyun oynamayı umud ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 5 Nisan 2014; 11:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Akşam keyifliydi, nasıl geçti 2.5 saat anlamadım :)

Aynen keyifliydi gerçi adamalarin leveller ucuktu ama biz ekip olarak adamlari korkutup kacirdik 1 dkda maci aldik :)

Birde benim adaptör bozulmasaydi iyiydi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Açalım mı açmayalım mı derken açalım bence :) 3-5 kişilik bir talep söz konusu şimdiden.

Kesin Kurallar :

* Evli olmak. (Kimseden evlilik cüzdanı istemeyeceğiz ama evlilik askerlik gibidir. Başınıza gelmeden ne olduğunu anlayamazsınız)
    * 30 yaş üzeri olmak. (Kimseden nüfüs cüzdanı da istemeyeceğiz, akıl yaşta değil baştadır ona da kabül ama bir yere kadar)
    * GOLD üye olmak. (Grubun ana amaçlarından biri multiplayer oyun oynamak olduğuna göre istisna yok)
    * Live Chat destekli bir kulaklığa sahip olmak. (Herkes her zaman kulaklık için müsait olmayabilir ancak yine klubün ana amaçlarından biri sohbet olduğuna göre istisna yok)
    * Topluluğa katılanlar, o ana kadarki bütün üyelerin gamertag'larına arkadaşlık isteği göndermek zorundadır.
    * Küfürlü ya da aşırı argo konuşmak kesinlikle tasvip edilmez. Bütün üyelerden karşısındakinin yaşına ve kendi yaşına uygun olarak konuşması beklenir.

Beklenenler :

* Sus pus durmak yok, herkes müsait olduğu müddetçe konuşacak.
    * Multi oynarken de bol bol konuşacağız. İnanın çok zevkli oluyor özellikle domination gibi oyun modlarında.
    * Bir üyenin partisinde yeni bir üye varsa, sonradan gelenlere yeni üyeyi tanıştıracak.

Diğer maddeleri birlikte belirleyebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada vbalikci arkadaşımız bekar ama bana söz verdi yakında nişanlanacakmış onu da yedek üye olarak alalım. İmzayı basınca asil üye olur

Kimde ne oyunu olduğunu yazmaya bence gerek yok. Genelde burası takip edilmiyor çünkü.

28 ve 29 yaşındaki arkadaşlarımız da en geç 1-2 yıl içinde 30 olacakları için aramızda olmalarında bir sakınca görmüyorum.

Sizler için sakıncası yoksa yaşlarımızı ve kaç yıldır evli olup olmadığımıza da yazalım. Gruptaki kıdemler evilik süresine göredir

Nick, Gamertag, Yaş, Kaç yıldır evli?
    bado6100, bado6100, 37, 11
    deagonmk, deagonmk, 31 , 5
    dArKnEsS, dArKnEsS1903, 29, 1
    S.M.M.M, CEKDEMIR, 30, 1
    mezara_kabul, MezaraKabul, 32, 4
    bynedim, Nedim Bey, 28, 4
    slhsm, IsteSinirlendim, 28, 2
    T.M.C, grover27, 32, 1
    DehaCaman, DehaCaman, 34, 4
    Kostlich, Mutubaltalamus, 32, 7
    senior63, iseniorh, 37, 9
    santana007, tolgasantana007, 33, 10
    weysex, ParsOne, 33, 3

İmza çalışması için @S.M.M.M 'ya teşekkürler. Dileyen kodu kopyalayıp profilindeki imza kısmına yapıştırabilir.
    Not: İmza forum kurallarına uygundur ve kullanmak mecburi değildir.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_89817829/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/96/cf/99/96cf99d5057e2bfb1af25e75c36712b1.jpg[/image][/center][/link]

bende mi evlensem ne yapsam kıskandım şimdi :D

• hocam imza güzel olmuş eline sağlık.. Grup büyümeye devam ediyor oyunlar arttıkça dahada aktif olunacaktır bence..

Bu hafta ben fazla gelemem sanırsam bir çevirici almam lazım :(

@S.M.M.M, @bado6100
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    ByErdal ByErdal 30 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz çevirici işini halledin kısa sürede, akşamları 4lü5li parti oluyoruz artık, Titanfallda keyifler yerinde

Şuan hangi arkadaşda hangi oyun var tam bilinemediği üzere parti işini titanfall da götürüyoruz ama kısa süre sonra fifa turnuvası felanda atabiliriz

@ByErdal Hoşgeldiniz hocam

@weysex Herzaman bekleriz hocam, uzun soluklu bir topluluk olma temennisindeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 7 Nisan 2014; 9:05:34 >

• Sagolun arkadaslar hosbuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfall bu grup için almayı düşündüm ancak elimde hiç başlamadığım bitiremediğim oyunlar var diye bekletiyorum.

Fifa'da 2'ye 2 bir organizasyon yapabilirsek keyifli olur, Whatsapp'tan da yazdım gerçi ama Fifa sahibi 4 kişi varız en azından.
  • Yapalım hocam zevkli olur 2 ye 2, akşam bakalım online sayımıza göre olmadı fifa sahibi diğer arkadaşları davet ederiz
    4 kişi oynamayı çok istiyorum ama Titanfalla girincede çıkılmıyorki, bağlıyor adamı oyun
    @bynedim

Hatta fifa da tecrübeli ve evli arkadaşımızı konuya davet ediyorum Müsait olduğunuzda fifa 14 de görüşelim artık
    @Furious_tr

• ben 10'dan sonra gelebilirim sanırım, aksi bir durum çıkmazsa. bir de fifa deneyelim :)
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    O vakit 3 kişi olduk, son 1 kişi kaldı. Yokmu saat 10 dan sonra gelebilecek arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.