Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada daha siftah yapmadığım 1 adet wireless kolu aldığım fiyata satıp, yerine uygun bulabilirsem titanfall controller almak istiyorum. ilgilenen olursa haberim olsun
  • Fifa'da online'da çözemediğim bir konu var, o da savunma yapmak.

Normal single player'da oynadığımda sıkıntı yok ama aşamadığım bu problemden dolayı online season'da her maç 3-5 yiyorum.

Fikri olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 7 Nisan 2014; 13:12:52 >
  • Arkadaşlar bu ms olayından bahsetmisniz bende 215 ms yazıyor iyi midir bu konu hakkında bir bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByErdal B kullanıcısına yanıt
    ne kadar düşükse o kadar iyi baglantı oluyor.215 ms cok.
  • Ne yapmam lazım düşürmem için bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByErdal B kullanıcısına yanıt
    Hocam internet servis sağlayıcınızla ilgili bir konu genel olarak kullandığınız internet paketinden kaynaklı olabilir. İnternet paketinizin hızınızı yükseltebilirsiniz veya hızınız yeterli ise ve halen ms değeri yüksek çıkıyorsa başka problemlerden kaynaklı olabilir hız sorununuz.
    Ben adil kullanım kotasına takıldığım zaman dahi (3mbit) 100ms üstüne çıkmadım sizdeki başka bir problem olabilir hocam.
  • Bende de hiç bir port acık değilken "SMMM" nin de dediği gibi 100 ms nin üstüne cıkmıyor.internet ile ilgili bolgesel bir sorun olabilir yada modem ile ilgili olabilir.
  • Arkadaşlar.. Ben xbox 360 jtaglı kullanıyordum. Xbox one orjinal kullanmaya başladım. ; ve biraz yabancıyım :) Şu Microsoft Pointler ne işe yarar online oyun falan alabiliyormuyuz yoksa sadece eklentimi alabiliyoruz ??
  • Birde WiFi yerine direk kablodan bağlamak biraz daha hız kazandırabiir.. Ama birazcık

@S.M.M.M, @ByErdal
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Önceden o puanlarla oyun felan alınabiliyordu galiba, şimdi ise o puanların para cinsine dönmüş olması lazımdı yanlışım yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Önceden o puanlarla oyun felan alınabiliyordu galiba, şimdi ise o puanların para cinsine dönmüş olması lazımdı yanlışım yoksa.
    http://support.xbox.com/tr-TR/billing/microsoft-points/microsoft-points-retire-faq

Aynen bu bilgiye bende ulaştım.. O zaman oyun alınabilir diye düşünüyorum :)
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Mantıken alınması lazım ama şuan aynı live accountunu kullanıyorsanız ve de Türkiye üzerine tanımlı değilse alabilmeniz lazım. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar daha net bilgi verebilirler.
  • güya 1 mart itibari ile paraya dönüşmesi lazımmış ama bende puan olarak gözüküyor halaa USA hesapta
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Microsoft Türkiye'yi arasak cevap vermezlermi acaba bu konu hakkında vardır bir bilgileri herhalde
    Çağrı merkezinde Musa isimli bir arkadaş var ne zaman arasam ona denk geliyordum, iyi bir çalışan en son nezaman gelecek xbox one diye sıkıştırıyordum
    Çok kahrımı çektiler çok
  • Ataba çeviricimin siparişini verdim 400 Watt olaraktan.. Amper fark ediyormu acaba ?*
  • senin samimiyetin varmış sen ara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

Ataba çeviricimin siparişini verdim 400 Watt olaraktan.. Amper fark ediyormu acaba ?*

400 watt yeterli, amper hesabını karıştırma :)

Şöyle söyleyeyim, xboxın adaptörü 12V 18A yani maksimum 12x18 = 216 watt çeker.

Yani 400 watt her türlü işini görür.

Tabi bu sürekli 400 watt elektrik çeker diye bir durum yok, Xbox'a ne kadarı lazımsa o kadarını gönderir. Sürekli açık kalmasında da bir sakınca yok ama eğer ortalıkta duracaksa ve uzun süre kullanmayacaksan üzerindeki anahtardan kapatman tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

Birde WiFi yerine direk kablodan bağlamak biraz daha hız kazandırabiir.. Ama birazcık

@S.M.M.M, @ByErdal

Ben süperonline ile test ettim. Wireless'da ping olarak fark etmiyor. Portları doğru açıp ayarları düzgün yaptığınız sürece sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByErdal

Arkadaşlar bu ms olayından bahsetmisniz bende 215 ms yazıyor iyi midir bu konu hakkında bir bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim

Selamlar :)

Sanırım arkadaşlar karıştırmış. Sen Network menüsü altındaki TEST kısmından bakıyorsun değil mi? Arkadaşlar TITANFALL daki ping süresinden bahsediyor.

215 ms olan, xboxın amerikadaki ana server ile olan bağlantısının sonucudur olsa olsa.
  • 49.5 oldum, g3'e yarım level kaldı :D Bu akşam onu da yaparız artık :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.