Bildirim
<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ekledim :) -
Bu arada fifa oynayan arkadaşlar, ultimate team xbox 360'dan xboxone'a otomatik olarak taşınıyor mu? -
Ultimate teamde en son fark yedikden sonra 360 da bırakmıştım, one içinde hiç girip bakmadım ama mantıken geçmesi lazım aynı hesapları kullanıyoruz sonuçta.
Bu arada imzanız kurallarda belirtilen sıra sayısından fazla olmuş olabilir bir bakın isterseniz -
ya aslında mezara_kabul'ün imzasındakini xboxone'a uygulasak güzel olacak :) -
Hakan hocanın imzadaki gif güzel tabi öyle birşey bulsak çok daha güzel olur.
Taze taze şöyle birşey yaptım, çok farklı şeyler çıkartılabilir uğraşılırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 2 Nisan 2014; 14:44:37 > -
Epey güzel olmuş, elinize sağlık -
quote:
Orijinalden alıntı: S.M.M.M,
Hakan hocanın imzadaki gif güzel tabi öyle birşey bulsak çok daha güzel olur.
Taze taze şöyle birşey yaptım, çok farklı şeyler çıkartılabilir uğraşılırsa.
/>
Hocam güzel olmuş eline sağlık -
Bence de çok şık olmuş, bunu imzaya koyabiliyor muyuz? Ben hiç bir imzada hareketli gif görmedim şimdiye kadar :)
Eğer gifi koyamıyorsak son kareyi koyalım. -
Merhaba arkadaşlar,
gamertag: iseniorh
Call of duty ghost ve Titanfall multi fırsat buldukça:) -
valla koydum bile :D
edit: koyamadım :)
(1) Koyduğunuz resmin genişliği ve uzunluğu izin verilen büyüklük olan 100 pikseli geçmektedir
---- anca böyle oldu ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 2 Nisan 2014; 18:27:30 > -
@senior63 Hoşgediniz hocam fırsat buldukca titanfallda akşamları parti kurabiliriz, tekrar hoşgeldiniz.
Arkadaşlar gifti enson şu hale getirebildim ama o bile 100kb olması gerekn 20kb, yönetim görmezse sıkıntı yok
[center][b][size=2][color=Green]Evli Xbox One Kullanıcıları[/color][/size][/b][/center]
[center][image]https://store.donanimhaber.com/10/cb/62/10cb624eb4511ddb00b6d85224550e01.gif[/image][/center]
@darkness_kaan Hocam ben pixel degerini 100 yapabildim ama boyutu nasıl küçültürüm hiç fikrim yok
@Fifaddict Rica ederim hocam, ne yaptık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 3 Nisan 2014; 11:04:04 >
-
Arkadaslar iki gundur call of duty ghost oynamak istiyorum bir arkadasimla
ama bir turlu multiplayer kisminda live baglantisinda hata aliyorum uzerine parti bozuluyor.
Modemdeb portlar acik titanfall ve diger hicbir online oyunda birsey olmuyor.
Boyle bir problem yasiyan varmi daha once yardimci olursaniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 33 , 10 senedir evli :)
xboxlive: tolgasantana007
Titanfall ve Dead Rising var şu anda...Buradaki arkadaşlara istek yolluyorum kabul ederlerse... -
Hosgeldiniz hocam, aksamlari musait olan arkadaslarla yavastan oynamaya basladik.
Titanfall parti ile bir baska oluyor
Whatsapp grubumuzda kuruldu numaralarinizi pm yoluyla yollarsaniz ekleyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S.M.M.M,
Hosgeldiniz hocam, aksamlari musait olan arkadaslarla yavastan oynamaya basladik.
Titanfall parti ile bir baska oluyor
Whatsapp grubumuzda kuruldu numaralarinizi pm yoluyla yollarsaniz ekleyebilirim.
Teşekkürler tekrar. P.m yolladım telefon için, bu gece gelmeye çalışacağım :) -
Bişey merak ediyorum.Evlisiniz eşinizle oynuyonuzmu :) Çok iyi olurdu çekişmeli geçerdi ama nerde one üzerine dantel falan -
360 dan beri hanımla gerek kinect oyunları gerek fifa olsun arada oynarız
Fifada zaman zaman fıtık etsede, beraber vakit geçirmek güzel oluyor -
evettt, napıyoruz bu akşam :) -
Bu akşam 9 dan sonra Titanfall'dayım bilmediğim bir misafir felan gelmezse
Dün genel olarak live da parti problemi vardı yoksa bendemi sıkıntı var iyice kıllanmaya başladım.
Akşam bu portların hepsini tekrar açıcam, olmadı modemi komple resetliycem.
Port 88 (UDP)
Port 3074 (UDP and TCP)
Port 53 (UDP and TCP)
Port 80 (TCP)
Port 500 (UDP)
UDP Port 3544 (UDP)
UDP Port 4500 (UDP)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X