Şimdi Ara

30 yaşında diş hekimi kazanılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamuda çalışan bir fzt yim. 2013 te 23 k sayısal puanı ile bölüme girdim .
    Diş hekimliği için bu sene tekrar sınava gireceğim.
    Sizce yapabilir miyim bir ikincisi 42k civarı doğuda alan diş fak için netler kaç olmalı şimdiden teşekkürler önerilere açığım

• 40k dis için yanlış hatırlamıyorsam yok atlasdada ortlar mevcut 90 net tyt 55 net ayt say diye hatırlıyorum
  • diş önermem onun yerine bilkent'te ctis diye bir bölüm var on numara. tavsiye edilir 

• Orada ortalama yazıyor ben son kişinin netini merak ediyorum
  • Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Mühendislik terk bir öğrenciyim bilişim ve mühendislik bana göre değil maalesef. Amacım dış hekimliği tıp için açıkçası kazanacağımi düşünmüyorum. Kazanan bile okuması çok zor olduğunu biliyorum. Yani şuan bölüm açıkçası seçtim
  • Fzttm F kullanıcısına yanıt

hocam uğraştığına değmez, zaten atanmışsın çalışıyorsun. 35 yaşında mezun oldun bu sefer atanma sıkıntısı olacak. falan filan.

• bence cok calısraak olabılrı ama derslere uzak kaldıgınız ıcın nerden hatırlayacaksınız kı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın çoğu kişiye göre avantajlı bir durumda yim ama bölüm beni fiziksel olarak zorluyor ve ileride bu artacak, boş zamanım fazla bunu değerlendirmek istiyorum .
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım göz ucuyla umut gördüm açıkçası ama 45 k sayısal için geçen sene hangi netler yapılmış onu net öğrenmek istiyorum açıkçası
  • Hocam bence bu zamandan sonra o emek diş için değmez başka bir yönelim yapsanız sizin için daha iyi olur
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt
    Aslında 18 yaşında üniversite yi kazandım 22 yaşında mezun oldum yaklaşık 8 yıldır bu düşünce de idim ama maalesef başarılı olamadım .
    Hocam 45kyi rahat yaparsin gerisine karar verme süreci sende insan hep çok geç olacak sanıyor buraya konu da açıyorlar 22 yaş geç mi 25 geç mi herkeste bu dert var hayatından memnunsan maaşın işin okeyse bence mesleğinde kal ama dis hekimi aşkıyla içinde ateş varsa o ödevleri yapmak sınavlarına girmeyi hayal edince mutlu oluyorsan durma rahat kazanırsın
  • hocam şimdi çalışmaya başlasan 2026 yks de kazanma ihtimalin var. boş vakitlerinde çalışırsın. enerjiniz varsa ve göze alabiliyorsanız yapabilirsiniz. ben de hem memuriyet hem mühendislik yapacağım

• Arkadaşlar belki ben birilerine örnek olacağım ara sıra ayy ve tut netlerimi atacağım
  • 11 yıl sonra sınava giriyorum karar verme 15 Aralık
    25 Aralık'ta başladım.
    Hedef diş hekimliği diyerek başlayacağım 2025 yks de sonuçları özelikle atacağım bakalım hayırlısı
  • 911lightsout 9 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en mutlu olduğum dönemler den biri idi o zamanında ygs lys çalışmak
  • Bu tip konuların altına hep yazıyorum buraya da yazayım, ege eczacılığa 68 yaşında girip 5 yılda mezun olan emekli asker. Yazsan google a cıkar.
    Eger kı bı ınsan maasım var deyıp omrunun sonuna kadar memur gibi yaşıyorsa ölüden farkı yok bence. İstiyorsan dene derim ben. Başarılar:)

hocam 26 yks de mi kazanmayı planlıyorsunuz

• 2025
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.