Şimdi Ara

30 yaşında odtü-itü uçak mühendisliğine başlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

23 yaşındaki çoluk çocuk 35 yaşındaki abilerin işine karışmasın bakıyım

• uçak mühendisliğini boşver tıp oku bence o yaşta daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badmanner B kullanıcısına yanıt
    Sizin yasinizda sizin durumunuzda olsam muhtemelen kafayi yerdim 35de mezun olun bakalim xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt

35 de mezun olacağım falan yok, senin kadarım ve işim var. Ayrıca insanların hayatlarıyla bu şekilde dalga geçilmez. Hayat ne gösterir bilemezsin

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam savunma sanayiisinde 10-15 yıllık mühendisler ne kadar kazanıyor?

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Tıp daha mantıklı ama savaş uçaklarını çok seviyorum hayalim yerli savaş uçağı olan kaan'ın ekibinde yer olmak.

• sky is blue kullanıcısına yanıt

O yas grubunda tanıdığım yok ama alt sınır olarak her 3 yıla %6 koyarabiliriz, en düşük terfi artışı bu olmalı

Şirketten şirkete de değişim çok, rokette mesela eski productlara destek verme adına çok daha fazla artiyot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 13 Ocak 2025; 22:46:35 >

Geç cevap verdiğim için k bakmayın,peki hocam arge departmanındaki çalışanlarda mı o kadar alıyor?

Galiba artik arada cok bir fark kalmadi (terfi yollari disinda) aselsan research de kapandiktan sonra (bunun da maas çok farklilasmiyordu ama is baya farkliydi)

yani arge departmanında çalışan mühendisler daha hızlı terfi alıp daha yüksek pozisyonlarda mi çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky is blue -- 16 Ocak 2025; 21:19:9 >

Sanıyorum terfi yollari daha acik ama bu tamamen goz asinaligi yani tamamen yanlis bir bilgi de veriyor olabilirim

Odtu ve dereceyle bitirmek hemde havacilik uzay cok cok zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi bölüm olursa olsun 35 yaşında yeni mezun olarak sıkıntı çekersin. Ancak okulda derece yaparak , üni sırasında sürekli sektöre ait projeler geliştirirsen ve çok iyi bir staj dönemi geçirirsen bu durum değişebilir. Ayrıca 30 yaşında üniversite okuma motivasyonu ile 18-19 yaşında başlamak arasında çok fark var. Karşında çok daha genç, enerjik derece kasmak isteyen öğrenciler olacak, yaş yüzünden üszerinde baskı olacak vs. Tıp için durum böyle değil muhtemelen en çok açık tıpda var ve giderek daha da artacak , iyi bir okul veya derece kasmana da gerek yok. Bence ilgin varsa ilerdeki hayatın için tıp okuman daha faydalı olur. Tus kazanamayıp, özel sektör olmasa bile aile hekimi olarak gayette ortalama üstü hayat geçirebilirsin.

Allah kolaylık versin.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Hocam uçak mühendisliğinden vazgeçmek zorunda kaldım tıp için hazırlanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.