Şimdi Ara

300-350 METREDEN İNTERNETE Wİ-Fİ İLE BAĞLANMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar. Daha öncede bu konu açıldı mı bilmiyorum açıldıysa kusura bakmayın.
    Benim sorunum şu annemin oturduğu evle kendi evim arası 300-350 metre çaprazda kalıyor. Annemin evinde TTnet internet var ben ise yeni evlendiğimden şuan evime internet
    almış değilim. Ben bu interneti annemin evinden çekip kullanmak ve evde wi-fi olarak yaymak istiyorum. İnternette araştırma yaptım fakat kafam çok karıştı. Fikirlerinize ihtiyacım var.
    Tüm detayıyla bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Saygılar.

• arada engel kot farki nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

arada engel kot farki nedir

Ben yüksek zeminde oturuyorum. 1.kat yani. Annem zemin katta oturuyor. Arada bizden yüksek 3 adet bina var.
  • görüş olmaması kötü

en kotu 5210g tarzi dis ortam ap ler ile v seklinde bir baglanti olabilir diye düşünüyorum

• quote:

görüş olmaması kötü

en kotu 5210g tarzi dis ortam ap ler ile v seklinde bir baglanti olabilir diye düşünüyorum

İnternetten araştırdığım ve anladığım kadarıyla dış mekan antenleri varmış. Yalnız bişey daha eklemeyi unuttum. Evimin üstü tarasa buraya anten bağlama imkanım var.
    Bide diğer sorunum hangi parça,hangi malzeme ve hangi donanım. Yaptığım masrafa deymesini istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

quote:

görüş olmaması kötü

İnternetten araştırdığım ve anladığım kadarıyla dış mekan antenleri varmış. Yalnız bişey daha eklemeyi unuttum. Evimin üstü tarasa buraya anten bağlama imkanım var.
    Bide diğer sorunum hangi parça,hangi malzeme ve hangi donanım. Yaptığım masrafa deymesini istiyorum.

burda sizin tek tarafli catiya birsey kurmanız bi getiri sağlamaz burda mantik iki cihazi karşılıklı konumlandirip sinyal alışverişi saglamak kaldiki yuksek binalar var dediniz burda kayiptan ziyade baglanti kurmak bile mesele

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kin_ci

quote:

görüş olmaması kötü

burda sizin tek tarafli catiya birsey kurmanız bi getiri sağlamaz burda mantik iki cihazi karşılıklı konumlandirip sinyal alışverişi saglamak kaldiki yuksek binalar var dediniz burda kayiptan ziyade baglanti kurmak bile mesele

Teşekkür ederim cevaplarınız için. En iyisi hiç kalkışmamak.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.