Bildirim
300-350 Tl arası biisiklet öneriisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben ikinci el salcona ng650 aldim fiyati 325 TL Alali 2 gun oldu simdilik gayet memnunum ama fren sistemi V.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam maşallah uyguna almışsınız var mı benim de alabileceğim bildiğiniz bir yer ? -
500 liralık tavsiye isteyene yazdığımı buraya yapıştırıyorum
''bisikletleri biliyorsanız malum sitedeki ikinci el piyasasına bir bakın
italyan üretim bianchi ler
orijinal peugeot lar
belki en ucuzundan giant
ve bazı eski ama taş gibi bisikletleri 200 - 300 liraya satanlar var onlardan birini kapın.'' -
Salcano Excel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. el bisiklet alacaksanız malum siteyi sürekli takip edip kriterlerinize göre ilan yakaladığınızda hemen iletişim kurun, şu anda olanlara bakıp yokmuş demeyin, fiyatı yüksek yazanlara da bakmamazlık etmeyin bazen oldukça dramatik fiyat düşüşleri yaşanıyor iletişim ve pazarlık sürecinde. Alt yapısı sağlam olsun diğer donanımlar bu değecek bir kadronun üzerine sonradan da eklenebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X