Şimdi Ara

300 350 tl arası ekran kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada yazdığım gibi 300 350 tl arasında ekran kartı arıyorum fortnite dauntless oynayacağım bu fiyat aralığında ekran kartı satan arkadaşlar varsa da yazarlarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoweidia -- 2 Temmuz 2019; 21:30:15 >

• 750ti
  • 250 tl hd 7850 2gb

para eklerım 50 tl daha dıosan r9 270 bul
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Kesşke daha fazla para ekleyebilsem ama hd 7850 de güzelmiş beni idare edecek gibi zaten benim asla yüksek kalite takıntım olmadı 720p oynasam bile yeter hem param da artıyor teşşekkür ederim önerin için
  • Eoweidia E kullanıcısına yanıt
    fortinede gölge shadow kapat orta ayara al 1080p 60 fps üstü rahat oynarsın 250tl 200tl 2.el mevcut forumda 2gb olanını al işlemcin cok eski değildir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 2 Temmuz 2019; 22:23:1 >
  • işlemcim intel xeon e5410 2.33ghz
  • ben birde oem rx 460 4gb buldum sizce bu nasıl
  • Eoweidia E kullanıcısına yanıt
    kardesm sen yınede o işlemcıye fazla guvenme darbogaz yapıp anlık takılmalar yaşayabılırsn
  • Psu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoweidia

ben birde oem rx 460 4gb buldum sizce bu nasıl
    temiz ise eğer alınabilir dostum. Ne kadara buldun acaba oem rx 460'ı ?
  • soporo kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın internetim yoktu cevap veremedim 350 tl ye satın aldım pazarlık yaptım dfs bilgisayardan satın alınmış faturasını da gönderdi satın aldığım kişi
  • Çok eski kart risklidir. rx 460, rx560 ,gtx 950 r7 370 fln kaçdan gidiyor bilmiyorum.
  • İkinci eller risklidir, alacağınız ürün ne kadar eskiyse alacağınız riskte o kadar fazla olur.
    Dikkatli olun yani.
  • En mantıklı seçim olan rx 460 almıssınız. Fatura tarihi 1 yıldan eski değilse endişeye gerek yok. Mining olarak verimli bir kart değil zaten, mining yapıldığını sanmam. Gayet güzel karttır 1 sene kullandım kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoweidia

kusura bakmayın internetim yoktu cevap veremedim 350 tl ye satın aldım pazarlık yaptım dfs bilgisayardan satın alınmış faturasını da gönderdi satın aldığım kişi
    Hayırlı olsun. Gayet güzel bir seçim
  • soporo kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.