Şimdi Ara

300-350 ytl aralığında 4 gb we yukarısı we kaliteli ses çıkaran mp3 player aranıyor!!! PLS HELP ME!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dediğim gibi 300- 350 ytl aralığında hafızası 4 gb yada fazlası aynı zmnda ikide bir bana sorun çıkarmayacak mp3 player arıyorum. yardımlarınızı bekliyorummmm!!!!

• eğer video izleme gibi bir şartın yoksa, trekstor vibez'ı şiddetle tavsiye ederim, kullandığı sigmatel ses çipiyle şu anda ondan daha kaliteli ses veren bir dap yok
  • 350 ytl bütçe için en iyi seçenek bir satıcı olarak söylüyorum... Microsoft Zune

aradığın tüm özelliklere sahip...
  • ben video istemiyorum.güzel ses veren bi player olsun sağlam olsun bir de garantisi olsun.sizce en iyi seçenek nedir?hangi markayı tercih etsem daha iyi olur?bu yıl öss ye gircem o yüzden hafıza çok önemli.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
  • microsoft zune, tutulmamiş olmasına rağmen güzel bir ürün, ama garanti sorunu ve ebatları ona biraz eksi puan kazandırıyor. garanti ve boyutları beni rahatsiz etmez diyorsan bu da güzel bir seçim olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuKewarm

ben video istemiyorum.güzel ses veren bi player olsun sağlam olsun bir de garantisi olsun.sizce en iyi seçenek nedir?hangi markayı tercih etsem daha iyi olur?bu yıl öss ye gircem o yüzden hafıza çok önemli.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

şimdi gördüm bu postunu

Lukewarm o zaman sana gidecek tek player, benim de almak için şu an para biriktirdiğim, trekstor vibez'dir. rio karma'nın efsanesini eline alan bu alet, şimdiye kadarki bütün playerlardan daha kaliteli ve naturel ses veriyor. internetten de biraz araştırırsan en kısa zamanda koşa koşa gidip alacağına garanti veririm

• öncelikle microsoft zune ye türkiyede nereden ulaşabiirim.. ikinci olarakta trextorun fiyatı ne kdr we nasıl ulaşabilirim? samsunda oturuyorum bulmamda bi sıkıntı olurmu??? nt- teknosa- we hızlı sistem magazaları war benim bildiğim....
  • trekstor'un türkiye distribitörlügünü nt yapıyor, güncel fiyatlara nt'den ulaşabilirsin, ama ikinci el düşünürsen sana yardımcı olabilirim. samsunda nt var mı yok mu bilmiyorum, ama nt kargoluyor her şehire.

zune, türkiye'de satışa çıkmadı, yurtdışından garantisiz olarak getirebilirsin sadece
  • kesinlikle vibez al derim.geçenlerde deneme fırsatım oldu.tek kelimeyle benzersiz.bende alcam yakınca 8gb olanından.
  • samsunda nt var.12 gblık 430 milyon.hızlısistemde 420ytl.8gblık samsunda yok.getirtiriz diyorlar.sizce kaç lira olmalı?
  • 8gb lığı şu an 370 milyon nt de.
  • DOSTUM SANA AŞAĞIDAKİ ÜRÜNÜ 1 SENE GARANTİLİ OLARAK VERİYORUM O HALDE 8 GB LİĞİ GARANTİ İSTEDİĞİN İÇİN 350 YTL

MEIZU MINI PLAYER 8 GB

GARANTİ KOŞULLARINA GELİNCE DÜŞME ÇARPA SUYA DÜŞME GİBİ BİR PROBLEM DIŞINDA HERTÜLÜ YAZILIM PROBLEMLERİNE KARŞI 1 SENE GARANTİ. UYARSA ÖZELDEN MESAJ AT BANA ÜRÜNÜ DENEMEK İSTERSEN VE İSTANBULDAYSAN O DA OLUR. 8 GB TEPE TEPE KULLAN

link: lütfen bu forumu baştan sona incele ürün hakkındaki yorumlar ve teknik detay hepsi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_12449256/mpage_3/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 12 Ağustos 2007; 0:03:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.