Şimdi Ara

300-500 TL arası kamera önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir S850 kullanıcısıyım. Makineden oldukça memnundum ama kardeşime verdim.

Şimdi yine ona benzer kompak fakat esnek bir makines istiyorum.

Fuji nin ürünlerinin iyi olduğunu ve çok satıldığını görüyorum. Örneğin S1700. Buna benzer bana önerebileceğiniz kameralar var mıdır?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Bütçe 300-500 TL

• FUJİ de JX200 önericem ama bulanıklık sorunu var die okudum bende araştırıorm bayadır ama PANASONIC FS10 almaya karar verdim tavsiye ederim :)
  • Sanırım Fuji'de de otomatik modda bazı sıkıntılar varmış. Bilen kullanan arkadaşlar bize bilgi verirse bu konuda seviniriz.

S1700 de varmış ama S1800'de varmıdır aynı sıkıntı. Otomatik modda bazı dengesizlikler oluyormuş
  • Up!
  • Makineyi Nerede Hangi Çekimlerde kullanacagını söylersen daya iyi yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
    Bende Bu aralar Fujifilm s1800 almayı düşünüyorum.O fiyata Alınabilcek en iyi ürün olarak görünüyor.Tm bir f/p ürünü bence :)
    bildigim kadarıyla - yönlerini yazayım sana.
    -Gece Çekimlerinden bişey bekleme.mukemmel sonuclar vermiyor ama bence tatmin edici.
    -Video kaydında zoom sesi içeri veriliyor.bence büyük bir sorun

yardımcı olmusumdur umarım
  • teşekkür ederim üstad.

Bende F/P ürünü olduğu için ve Samsung S850 gibi esnek çalışabilmek için almayı düşünüyorum. Yinede bu ürüne yakın başka markalar var mıdır diye merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.