Şimdi Ara

300 BİN TL Bütçe (range rover evoque mu ? a5 1.4 a5 1.4 tfsi mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musty86

böyle başlıklara tav oluyorum. 300bin TL ile hangi arabayı alabileceğine karar verecek seviyede değilsen veya çevrene soracağına foruma soruyorsan bence araba alma derim. akbil falan al kendine daha uygun olur.
    Kardeşim sen alırken çevrene sorarsın boş yapma burda. Seviye ile ne alakası var buradaki insanların yorumlarını merak ediyorum. Kimsenin çevresi mükemmel değil bu forumdaki insanlar belirli bir seviyeyi aşmış, hayatlarına araştırıp karar veren ve bilgilerini paylaşmayı seven insanlar. Adı üstünde burası forum sayfası mantığını bilmiyorsan 2005 yılından beri web tasarım işi ile uğraşıyorum onuda detaylı bir şekilde açıklarım bilgi sahibi olursun.
  • Arkadaşlar bu arada evli değilim 28 yaşındayım 5 serisi falan yazmışsınız ama ben biraz spor görünümlü sedan olmayan araç arıyorum. A5 i sportback bu arada düşündüğüm a5 coupe değil onuda belirteyim.
  • hayal gucun cok genısmıs kıyasladıgın arabalara bakınca..
  • Merhaba, bana göre iki seçeneğinizde yanlış.
    1.sebep A180'in sertliğinden söz etmişsiniz, ancak belli ki A5e binmemişsiniz, bana göre A180i bilmemekle beraber A5'te yumuşak bir araç değil.
    2.sebep ne olursa olsun alacağınız A5 ikinci el olacak ve ortada çok bilinen bazı şanzıman sorunları var..
    3. sebep ise bu fiyatlara çıkabiliyorsanız MUTLAKA BİR G30 520 kullanın. Malum 5 serisinin kasası değişti. Ancak sürüş dinamikleri konfor bakımından sınıfında bence referans noktalarından.
    Sonuç olarak bu miktarda bütçeniz varsa seçenekleriniz A5 ve Evoque olmamalı. Gezin biraz mümkünse kullanın öyle karar verin.
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Golf mu ? Leon mu? diye sorsa sorun olamayacaktı herhale cunku forumda onlarca bu sekilde acılmıs konu var. Arac fiyatları yuksek olunca mı sorun oluyor? Gidin kıskanclıgınıznı baska yerlerde kusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Rip

Merhaba, bana göre iki seçeneğinizde yanlış.
    1.sebep A180'in sertliğinden söz etmişsiniz, ancak belli ki A5e binmemişsiniz, bana göre A180i bilmemekle beraber A5'te yumuşak bir araç değil.
    2.sebep ne olursa olsun alacağınız A5 ikinci el olacak ve ortada çok bilinen bazı şanzıman sorunları var..
    3. sebep ise bu fiyatlara çıkabiliyorsanız MUTLAKA BİR G30 520 kullanın. Malum 5 serisinin kasası değişti. Ancak sürüş dinamikleri konfor bakımından sınıfında bence referans noktalarından.
    Sonuç olarak bu miktarda bütçeniz varsa seçenekleriniz A5 ve Evoque olmamalı. Gezin biraz mümkünse kullanın öyle karar verin.
    Evet a5 hiç kullanmadım. 5 serisi istemiyorum çok büyük ve aile arabası. Evet yol tutuş olsun, konfor olsun belki çok çok iyi olabilir ama ben spor görünümlü bir araç istiyorum. bmw 4 serisi de düşünüyordum ama onu eledim çünkü hala el freni bile kollu, teknolojisi çok geride ve 300 bin lira verip 3 silindirli performanssız 136 bg bir araba almak saçma geldi.

• Evoque şu şartlarda ikinci elde epey zarar ettirir
    Sedan istemiyorum demişsiniz ama yeni gelecek 330i 350 binler civarından giriş yapabilir onu bir görün veya en azından sorun ne olacak kaça gelecek falan diye konuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgur16 -- 4 Şubat 2019; 14:58:54 >
  • quqil kullanıcısına yanıt
    Günümüzde yumuşak denecek otomobil yok gibi. A5'te yumuşak değil ama A180'deki kuru sertliği, kısa darbelere çarpma efektini pek görmezsin, daha katmanlı, daha tok ve sessiz bir yürüyen aksamı var demek istediğim bu. 4 serisi coupe de aynı şekilde, bunların süspansiyonu A serisine göre çok daha kaliteli çalışıyor. Test edip kendin görmen lazım.
  • Peki yeni gelecek Q3 hakkında görüşleriniz nelerdir ? Tabi araç gelmeden yorum yapmak doğru olmaz ama hem suv hemde a5 den daha konforlu olur mu ? açıkcası onu çok bekledim 2018 in sonuna doğru satışa çıkacaktı ama 2019 şubat oldu hala satışa çıkmadı araç
  • Hocam siz bilirsiniz ama bence şu arabaya bir bakın hem yakışıklı hemde motoru kuvvetli hemde geriye 80 bin lira falan kalır 40 .yıl pakette baya dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 4 Şubat 2019; 15:49:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Boş muhabbete yazdığın çok belli. Web tasarım işi ile buranın forum olmasının alakası nedir? Web tasarım uzmanıda olabilirsin ama benim forum sayfaları hakkında bilgimi ölçemez veya benden üstün olduğun manasına gelmez. Bence bu konudaki bilgin sende kalsın saol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaker_ A kullanıcısına yanıt
    Kıskanmak mı? Neyini kıskanayım çoluk çocuğun. 300bin kazanabiliyorsan zaten akıl almana gerek yok kendi kararını verebilirsin dedim. Karambole kazanmamıştır herhalde. Git galeri gez doğruyu bul. Burda 300bin araç alabilecek kişi sayısı kaç sence? Çoğu cevaplayan bu seviyede değil ve fikrini almak ne kadar doğru? Boş muhabbete açılmış konu belli

• 300k ya 2 araç alırsın keyfe keder günlük kullanıma bmw 1 serisini kullanırsın

2.araç hafta sonu için bi spor araç alırsın olur biter

2.sinede pazarlıgını yap tertemiz 2 tane sportif aracın olsun hafta sonu mekanlara proche ile giersin işinede bmw 1 ile gidersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Şubat 2019; 13:20:51 >

Bos muhabbet oldugunu dusunuyosan okumazsın , bu konuya yorum yapmazsın. Asıl bos muhabbeti sen yapıyosun. Farz etki bos yapıyo parası yok almıycak , belki almayı dusunene fikir olur konusulanlar.
  • Mantıksız muhabbet bayıyor. He hee 300 bine araba alacak kişi gelip donanım haberde, sayfalarca ömrü boyunca bahsedilen arabanın kapısını bile açamayacak insanların yorumlarını okuyacak... uzatmayalım iyi forumlar

• Arkadaşlar bazı şeyleri gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. 300 bin tl büyük bir rakam değil sıfır polo olmuş 120, 130 bin tl almak istediğim araçta 2017 model a5 gelipte buraya ferrari alacağım da demedim. Son olarak fikir almanın iyisi kötüsü olmaz fikir fikirdir herkes ne güzel düşüncesini paylaşıyor konuşuyoruz mutlu oluyoruz bence kasmaya gerek yok.
    dışardan bir göz olarak yazıyorum ama siz anlamadınız olayı.
    300bin tl büyük para değil mi? geçmişte "patlayan lastiği sigorta karşılamıyor" diye konu açan biri 300bin TL elinin kiri diyebilecek seviyeye gelmiş. valla aylık kazancın ne diye soracağım korkuyorum 30bin - 50bin TL falan dersin diye.

ben 300 bin TL ulaşılamaz demiyorum ama forumda kaç kişi 300 bin TL lik arabaya binmiş, sürmüş, deneyim etmiş sana aktarsın? ayrıca 300 bin TL lik arabayı yaşayarak alabilirsin. test sürüşü verirler ve daha sağlıklı olur. şahin veya reno falan desen tamam herkes paylaşsın deneyimini. bilmem anlatabildim mi?
    "forumda kaç kişi 300k araba binmiş" diyorsunuz. Siz yenisiniz galiba bu forum neler gördü neler.
  • 2 aracıda kullanmış birisi olarak diyebilirimki kullanmadan arabaları sakın almayın tarzınıza uygun görmüş olabilirsiniz aracları ama arabada konfor haricidinde ne istediğini bilmeniz için 2 aracıda 2 günlük kiralayıp bence öyle daha mantıklı fikir sahibi olun bence. bende ev almadan önce düşünmüştüm bir ara180 bin civarı iken evoque ama kullandıktan sonra bana uygun olmadığını anlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

dışardan bir göz olarak yazıyorum ama siz anlamadınız olayı.
    300bin tl büyük para değil mi? geçmişte "patlayan lastiği sigorta karşılamıyor" diye konu açan biri 300bin TL elinin kiri diyebilecek seviyeye gelmiş. valla aylık kazancın ne diye soracağım korkuyorum 30bin - 50bin TL falan dersin diye.

ben 300 bin TL ulaşılamaz demiyorum ama forumda kaç kişi 300 bin TL lik arabaya binmiş, sürmüş, deneyim etmiş sana aktarsın? ayrıca 300 bin TL lik arabayı yaşayarak alabilirsin. test sürüşü verirler ve daha sağlıklı olur. şahin veya reno falan desen tamam herkes paylaşsın deneyimini. bilmem anlatabildim mi?
    Arkadaşım ne kadar taktın kazancıma, paraya, arabaya, bu kadar kasma hayatı ya malda mülkte gözün olmasın gerçekten içindeki duyguları burada kusuyorsun. Aylık kazancımdan sanane, belki miras kaldı, belki piyango tuttu, sanane yani ne kadar dert oldu 300 bin liralık araba. Hiç tanımadığım birisin sana böyle dert olduysa tanıdığım kişilere ne dert olur acaba gerçekten araç alırken bi daha düşüneyim en iyisi sayende olaya farklı yönden bakar oldum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.