Şimdi Ara

300 bin tl ile hangi isi kurmaliyim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

senertheking Evet iyi hocam.
  • Ben senin yerinde olsam , bir miktar daha koyar francashing alırdım , burger örneğin. Çok fena para kaldırırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 bin tl ile aylık 5 6 bin gelir elde etmek çok zor.paranın satın alma gücünü enflasyonu düşününce zor.eskiden olsa internet cafeler kazandırırdı.bi ara ben bile yapmayı düşünmüştüm.eğer bi alanda uzmanlıgınız yoksa ticari anlamda.o para hiç olur.zaten tl de kaldıkça eriyor
  • 300 BİN TL ev alıp kiraya versen aylık 2 bin tl gelir yaklaşık.babamın evleri var ordan biliyorum.
    300 bintl ye bir dükkan açsan ve biraz ticaretten anlıyosan çok daha fazla kazanırsın.açacağın dükkanda önemli.bulunduğun çevreden satılmayan bişeyler satıcan.
  • Daire al kiraya ver kalırsa sermaye yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu koşullarda net getiri elde etmek çok kolay değil. Yurt dışında girişimcilik düşünürseniz bazı ülkelerde çok güzel fırsatlar var. Veya gelecek vaat eden bir projeye yatırımcı olursanız kısa sürede paranızı katlarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 bini ile oto yıkama aç devren- geri kalanın yarısını bankaya - diğeriyle de dolar vs altın vs yatırım
  • Sen bi onu dolar yada euro yapda .Öyle düşün ne olur ne olmaz referandum geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

yurtdışına çıkanilirsin

TR yumurta çiftliği iyi para getirir

Az daha bulursan bir burgerking bayisi veya lcw bayisi defacto bayiliği

BAYİLİKTE PARA VAR

Burger King cok daha fazla istiyor.Biz alacaktik bayilik oradan biliyorum yani 1 trilyon üstündeydi yanlış hatirlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.