Bildirim
300 bin TL ye kadar araç tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben olsam 277.000 tl'ye yeni kasa 0km Executive paket Honda CR-V alırdım minoto.comMinoto - Türkiye'nin Sıfır Km Oto Sitesihttps://minoto.com/honda-cr-v-1-5-vtec-otomatik-executive-inallar-honda-bursa-inallar-honda-bursa-M9397456
-
Uçan ne senin kriter ne -
Eski crv lerin 4 çekeri çok kötüydü hatırladığım kadarıyla. Crv 4 wheel fail yazıp arayabilirsiniz. -
2000 motor tidiay passat 2.el önerilir mesala -
Insignia Gs Excellence paket alabilirsin. -
En eski kasa g serisi alirdim -
2016 e250 coupe amg der tek geçerim 30 yaş için -
Yanına bide benzin istasyonu lazım🙂 30 yaşında insan ne yapcak crv yi. Zaten piyasada sıfır araç kalmamış ocakta vergi de bi düzenleme olur da premium markalarda indirim olursa bmw 1 3 veya a a sedan cla bakılabilir. -
Geçen forumdan biri 2.0 tfsı quatro A4 almıştı. Sitede 356 yazıyor bence bi bayiden fiyat almakta fayda var çünkü fark ediyor bazen siteyle bayideki fiyat arasında. -
Sıfır passat 1.5 tsi elegance+r line alabilirsiniz hocam. Bayiler 280-290 arasına bırakıyor. 2. Eldeki çakallarla uğraşmayın bence. -
Hocam merhaba, vergi indirimi olur mu sizce? -
İndirim değil de 120bini 150 yaparlarsa %10luk düşüş olabilir belli araçlarda hiçbirşey belli değil ama sıfır araç olmaması bir işaret gibi geliyor bana. -
Hocam teşekkürler cevap için. Doğru orantı ile ikinci elde
%10 düşer o zaman. -
Düşerse tabi yansır mecbur. -
Citroën C5 Aircross. Shine paket ya da yeni 508. Allure paket. -
Ben de düşünüyorum işin içinden çıkamadım. En makulu a4 gibi -
2.el bmw 320i ed bakabilirsiniz 40th edition. 3-4 yaşında düşük kmli alabilirsiniz 200-250 arasına. -
E250 icin mi bahsettiniz benzin istasyonundan -
crv
Uçan ne senin kriter ne
|
30 yaşında 300'lük araba
nerden geldi bu para? en iyisi sorma. - Cartel |
yaw arkadaş Cartel'in şarkısından esprili bi gönderme yaptım sadece yoksa banane arkadaşın mesleğinden yada kazandığı paradan, sanki bana bi faydasımı var? herşeyide yanlış anlamaya çalışmayın.
|
Her konuya soyle bir mesaj gelmeli mutlaka degil mi? 30 yasinda 300.000 liralik arac almak zor degil. Tabi hayata erken baslarsaniz.
Konu sahibi arkadas kriterleriniz nedir? |
Benzer içerikler
- abgas werkstatt ne demek
- debriyaj boşaldı vites geçmiyor
- sıfır araç kokusu
- hgs plaka değişikliği
- hgs kara liste ne demek
- zeekr 001 fiyat
- mercedes-maybach s600 fiyat
- honda crv 2023
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- bmw fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X