Şimdi Ara

ABGAS WERKSTATT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bora 1.6 aracımda bu kod çıkiyor lamda sensöru ve bogaz kelebegi temizlendi 1 gün önce ve ariza silinmisti lpg takılı ama benzinde biniyorum bugun ufak bir hiz denemesi yapinca 190 km civarında tekrar yandı sebebi ne olabilir bir de bugün arıza yandıktan sonra motoru açtığımda manifold katalizor arası bir yerde tam bilemiyorum su damladı bir iki parmak bu sorun bunlar dışında neden olabilir

• Bende de ara ara yanıp sonuyor o hata 1.6 16V BCB motor. Ya oksijen sensör hatası ya da katalizor. Hatta ne zaman düşük devir kullanırsam 1.4-2k arası o ışık yanıyor, yüksek devir sürünce geri kayboluyor

• Hocam benim katalizor de yeni oksijen sensörü can sıkmaya basladi umarım ciddi bir sey cıkmaz
  • z.atahan35 Z kullanıcısına yanıt

vag grubu araçlara bakan 2 farklı özel servise götürdüm. Yazdiginiz şeyleri yapti, çözemedi (geçici hata sildi). Yetkili servise götürücem artık, herhangi performans kaybı da yok anlamadım hatayı 1 senedir öyle geziyorum  

• Egzoz ile ilgili problem bu, muhtemelen egzoz manifold ölçüm sensöründe hata var
  • 😂😂 ben de gezerim artık oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.atahan35

😂😂 ben de gezerim artık oyle

herhangi bir degisiklik, sıkıntı hissetmiyorsan gez hocam   merak ediyorum, bu hatayi giderdiğimde acaba yakıt tüketimi düşer mi diye.. şehir içinde aşırı zorlasam anca 8.6 iniyor diğer türlü 8.9-9.2 arası hep

benzin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basinç
    12 ay önce açıldı
    PRİNS TECHNOMAX
    9 yıl önce açıldı
    mg 996 r servo dişli sıyırması
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim şehir dışı 6 sehir ici 7.3 ama sakin kullanirim baya arabam otomatik ayrıca benzinde bu degerleri yakaladım sehir ici cok yogun trafikte 8 leri gördüm
  • Dedim yeni bir egzotik otomobil markası mı çıkardılar dedim  Olay bambaşkaymış .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.