Şimdi Ara

300 gb lık HDD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakar arkadaş sagolsun 300gb lık samsung hard diskimi düşürdü.ve kafa atmaya başladı + bios tada gozukmuyo.içinde indirdigim oyunlar ve filmler wardı.ve gitti.neye üzülceğimi şaşırdım harcadıgım zamana mı rapid e werdiğim üyelik parasına mı yoksa giden arşive mi.

Ne yapayım diye düşünüyorum.acaba kartı deiştirsem tanır ve kurtabilirmiyim.Sizce Ne yapmam gerekiyo.lütfen bana ne yapmam gerektiği hakkında fikir verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llk1ng -- 30 Ağustos 2006; 1:30:49 >

• hiç ugraşma yedeklerin için kurtarman bayagı pahalıya mal olur.benimde çok uçtu harddisklerim.o yüzden kaliteli dvdye verileri kaydetmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1985 -- 30 Ağustos 2006; 11:06:45 >
  • +1 bende dvd ye arşiv alıyorum en saglamı o kolay gelsin... eger ki kafa atıyorsa üzerindeki kartı deiştirmenin bi manası yok içinden yemiş kendini gecmish olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: h3llk1ng

sakar arkadaş sagolsun 300gb lık samsung hard diskimi düşürdü.ve kafa atmaya başladı + bios tada gozukmuyo.içinde indirdigim oyunlar ve filmler wardı.ve gitti.neye üzülceğimi şaşırdım harcadıgım zamana mı rapid e werdiğim üyelik parasına mı yoksa giden arşive mi.

Ne yapayım diye düşünüyorum.acaba kartı deiştirsem tanır ve kurtabilirmiyim.Sizce Ne yapmam gerekiyo.lütfen bana ne yapmam gerektiği hakkında fikir verin.

Valla kardeş ne diyeyim inan çok üzüldüm. Benimde 300 GB SATA diskimin Partion'ları göçtü, diskin dosya sitemi RAW oldu ve windows okumadı, çeşitli recovery programları kullanarak verilerimi kurtardım.

Bu tip arızalarda verileri Diskten kurtarabiliyorlar, fakat bunun maliyeti biraz pahalı, ne kadar olduğunu bilmiyorum....

Google'dan arattım, bir sürü firma var, örneğinhttp://www.aso.com.tr/data_kurtarma.html bunları aryıp konuşmak lazım, hangisi uygunsa oraya müraacat edilmeli bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 30 Ağustos 2006; 14:37:13 >

• kart deısımı ıle kurtulmaz maalesef
  • aynı hdd den bulup kartı deiştridim malasef tanımadı.1 senelik rapid aldım gene indermeye yeniden başladım.allahtan 200gb lık oyun arkadaşıma kopyalamıştım onu geri aldım gidenleride en kısa sürede tamamlarım. kimsenin başına bole şey gelmez inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3llk1ng -- 30 Ağustos 2006; 22:33:30 >
  • kafa atıyorsa çöptür. Ancak boardunu sakla ilerde birinin boardu yanar ona verirsn. Disk taşırken dikkatli olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 gb samsung ssd - 2. El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.