Şimdi Ara

300 k lardan 140 k lara (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ygs geçen sene hiç çalışmadan aldığım puandan düşük geldi. sıfır temel ile bu sene hafta içi olarak dersaneye başladım. sadece kitap okuğum için geçen sene türkçe 30 net yapmıştım. Bu sene eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Matematiğe ağırlık verdiğim için türkçede düştü. gerçekten umduğunu bulamadım ve çok kötü bir his. ayıp değil günah değil ama gerçekten buraya koyarken bile içim cız ediyo. sıfırdan başlamak gerçekten çok kötü. Neyse umarım herkes istediği puanı almıştır. hayırlı olsun.

Benim soruma geçersek , geçen sene yerleştiğim için bu sene puanım kesilecek. okuldan 25 civarı bi puan geliyor kırık haliyle, dersanede hesapladığımıza göre. benim hedefim akdeniz üniversitesi uluslar arası ticaret ikinci öğretim.

tm - 1 148.000 ile kapatmış sanırım geçen sene. Bu konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum . Her kafadan bir ses çıkıyor puan hesaplama olaylarından pek anlamıyorum. Kazanmam çok mu zor ? Lys de matematik, geometri ,coğrafya, edebiyat yaklaşık kaç net yapsam bu sıralamayı yakalarım? yada sıralama değişirmi ? genel olarak neler söylersiniz ?

Teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.gmc -- 2 Nisan 2013; 18:47:58 >

• up
  • Yardımcı olacak kimse yokmu ?
  • ortalama netlerle başarırsınız.
  • ollur olur, merak etmeyin. :9

http://c1304.hizliresim.com/18/4/lrtzf.png
    bu benim 2010'daki sonucumdu. Bu sene tekrar denedim ve şu an 75bindeyim, şimdi hedefim bunu 10bine çekmek ki inşallah o da olacak. Millet çok olumsuz konuşuyor ama her şu tabloya baktığımda keyfim yerine geliyor. atan tutanlardan uzak durmak lazım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.gmc

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.

ygs geçen sene hiç çalışmadan aldığım puandan düşük geldi. sıfır temel ile bu sene hafta içi olarak dersaneye başladım. sadece kitap okuğum için geçen sene türkçe 30 net yapmıştım. Bu sene eşit ağırlıktan hazırlanıyorum. Matematiğe ağırlık verdiğim için türkçede düştü. gerçekten umduğunu bulamadım ve çok kötü bir his. ayıp değil günah değil ama gerçekten buraya koyarken bile içim cız ediyo. sıfırdan başlamak gerçekten çok kötü. Neyse umarım herkes istediği puanı almıştır. hayırlı olsun.

Benim soruma geçersek , geçen sene yerleştiğim için bu sene puanım kesilecek. okuldan 25 civarı bi puan geliyor kırık haliyle, dersanede hesapladığımıza göre. benim hedefim akdeniz üniversitesi uluslar arası ticaret ikinci öğretim.

tm - 1 148.000 ile kapatmış sanırım geçen sene. Bu konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum . Her kafadan bir ses çıkıyor puan hesaplama olaylarından pek anlamıyorum. Kazanmam çok mu zor ? Lys de matematik, geometri ,coğrafya, edebiyat yaklaşık kaç net yapsam bu sıralamayı yakalarım? yada sıralama değişirmi ? genel olarak neler söylersiniz ?

Teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun.

Kardeş merhaba

ne yaptın geçen sene sınavı ,hedefine ulaşabildin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.