Şimdi Ara

300 lira ya kadar bütce ati mi nvidia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atiden 4850 yada 4770 arasındayım ama oyunların nvidialarda daha sorunsuz calısması filan beni gtx260 almaya tesvik ediyor.Bütce 300 lira, eski kartm ati x1650 idi.Oynayacagım oyunların basında shift geliyor sonra pes2010 ve cesitli fps oyunları var.İşlemcim c2 duo 4300@3ghz 2*1 gb 677mhz ram 500gb hdd var.Sanırım bide psu yu degistirmem lazım bendeki asus un 400watt olanı tam bakmadım ama heralde 6 pin cıkısı yok.Ayrıyeten psu da tavsiye ederseniz sevinirim.

• bence hd5770 güzel seçim olur psu almanıza gerek kalmaz. oyunlarda istediginiz performansı da karşılar
  • 300 lira harcayabilirsen 4850 veya 4770 hiç düşünme bile.4870 veya Gtx 260 gayet güzel seçimler olur.Fakat şöyle birşeyde yapabilirsin.1-2 ay bekleyip DirectX 11 destekli bir ekran kartı alabilirsin.
  • sakın 0 alma 4870 ya da gtx260 ı çünkü kartlar daha 1 sene kullanıldı ve dx 11 destekli kartlar yaygınlaşınca neredeyse yarı fiyatına düşçek 2. elleri
  • 0 alma diyorsun fiyatı düşecek diyorsun da hocam zaten fiyatı çıktığından beri yarıya düştü diye biliyorum hd4870'in. Böyle olunca genelde stoklar tükenir kart piyasada bulunamaz bir sonraki aşamada diye hatırlıyorum önceki takiplerimden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müdür zaten bu kartlar çok sattı boşver stoğu 2. elide çok olcak 4800 lerin ki bakma yüksek fiyatlara bisürü sorun yaşattı bu kart insanlara (Vpu:ömre bedel) elden çıkartmak isteyen çok yani
  • http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/ekran-kartlari-c/pci-ex-ekran-kartlari-c/gigabyte-vga-896mb-gf-260-gtx-tvo-dvi-gddr3.html
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd8501076

buyuk ihtimalle bunları alcam ama bunu ankarada bulabilecegim yer var mı ki?İnternette pek güvenemiyorumda.Gigateke filan baktım yok sitelerinde.Directx 11 li daha oyunların cıkması filan uzun surer kanımca.Beni 2 sene boyunca oyunlarda deli etmeyecek kart lazım.

• bekle bekle nereye kadar al bir hd 4870 veya gtx 260 cayır cayır oyna oyunlarını
    değer kaybetmeyen kart yok zaten oynadığın oyuna sayacaksın onuda
  • 2 el gtx260 alabilirsin
  • gtx 260 core 216 ikinci el
  • Adam nereden alacağını soruyor, biriniz de söyleseniz 2. el bölümüne bak diye Yalnız söyliyim 260sli o kadar iyi olmuyor diy biliyorum ilerde yapmayı düşünürsen, Ati al derim 2. kart takacaksan. Yine de her halukarda ben hd5770 alırdım fiyatının düştüğü ilk an. Her çözünürlüğe her ayara bedel bir kart. 260gtx öyle olmayacak kusura bakma.

BU ARADA MILLET, ati kartlara catalyst ile autotune yapınca bellek hızının kullanıcı ayarıyla olduğundan yüksek çıkmasının sebebi autotune'de bellek voltajının yükseltilmesiymiş bir kullanıcı tecrübesine göre.
  • autotune'ın limiti inanılmaz düşük diil mi yaw zaten voltaja gerek var mı ki?

900/1300'e izin vermiyor mu max...
  • Bilmiyorum, benim hd4890'da 1150 çalışıyor bellekler, dokunduğum anda saat hızına titremeler başlıyor. Ondanmış demek. Bellek ayarını catalyste bırakın derim.
  • haa pardon ben 5870 için konuşuyorum tabi...

ccc'deki overclock mükemmel walla, stok 850/1200, max izin verdiği 900/1300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2009; 3:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

haa pardon ben 5870 için konuşuyorum tabi...

ccc'deki overclock mükemmel walla, stok 850/1200, max izin verdiği 900/1300

Daha ne istiyorsun yav
  • Aranızda dx 10 veya dx10.1'le oyun oynayan var mı? Daha dx10'u göremedik, 11 destekli olanını uzun bir süre hiç göremeyiz.

Monitörün çok büyük değilse seni rahatlıkla idare edecek hd4850 veya hd4870 al ama ikinci elden. Üstüne verebileceğin parayı da kenara koy, sıradaki kart için birikimin olsun derim ben.
  • bende ati kart kullanmaktayım ama oyunların çoğu nvidia ya yatkın ve optimizeli çıkıyor.
    atiyi çok severim fakat nvidia, atiden 1 adım önde olmuştur maalesef destekleri sayesinde.

onun için sende şu anda nvidia kart almalısın
  • Bende bi ati kullanıcısıyım ama eğer oyunlardan tam verim almak istiyorsanız kesinlikle Nvidia alın. Physx desteğini küçük görenleri takmayın. Alın size phsyx farkı..

http://www.youtube.com/watch?v=6GyKCM-Bpuw

Video'yu sonuna kadar izleyin. Physx açık ve kapalı halini gösteriyor Batman oyununun. Şahsen ben oyunu açabildiğim halde phsyx açamadığım için (Ati desteklemiyo biliyosunuz.. ) oyunu oynamıyorum çünkü oyun resmen odun gibi gözüküyo phsyx kapalı iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 29 Ekim 2009; 14:17:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.