Şimdi Ara

300 TL Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında halihazırda kullandığım ve çokta memnun olduğum kablolu kulak içi kulaklık olan; olsa da gerek kabloların karışması gerek benim artık kabloyla falan uğraşmaktan dolayı hiç deneyim etmediğim halde kablosuz kulaklık almak istiyorum. İsteklerimden bahsedeyim önce,
    1- Ben telefonu sürekli kulaklıkla kullanıyorum. Hatta neredeyse telefonun hoparlörünü bile kullanmadım diyebilirim. Telefon görüşmelerinden tutun da, müzik ve film izlerken ve oyun oynarken sürekli kulaklığı kullanıyorum. O yüzden önceliğim olan telefon görüşmelerini kaliteli yapabileceğim bir kulaklık olması.
    2. halihazırda ben de olan kulaklığım tam bir bass kulaklığı olduğu için 2. Defa almıştım. O yüzden müziğin her türünü dinlesem de AirPods gibi tiz bir kulaklık olmazsa sevinirim. Yani yüksek sesli bir kablosuz kulaklık arıyorum.
    3. Tam kablosuz kulaklık arıyorum omuzda kablo olan vs bir kulaklık düşünmüyorum. Fakat,
    Kulak üstü ya da kulak içi (AirPods) modeli arasında bir karar veremesem de, dediğim fiyat aralığında aradığım koşulda bir modeller varsa bakabilirim. Bana kalırsa önceliğim kulak içi kulaklık olsa da fikirlere açığım.
    Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.