Şimdi Ara

300 Tl Kadar Mp4 Player Tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar creative zen mx alıcaktım vazgeçtim 300 tl ye kadar Sizce önerileriniz nedir ?

• Kriterlerini söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz.

Ama İpod classic yada video olabilir. Cowon j3/s9 olabilir. İriver Spinn olabilir. Olabilir de olabilir
  • Vallahi Hocam klasik ürünleri tavsiye edeceğim
    Eğer 100 tl seviyesinde bir mp3 istiyorsan clip+
    mp4 olarak füze ve ya füze +
    s flo 2 bir bak istersen o civara bulabilirsin.Basslari biraz zayıf deniliyor ama okuduğum yorumlarda ses netliği çok iyiymiş
    300-350 ye de a845 bulabiliyorsan direk ona yönel. Cx400 den daha iyi bir kulaklıgın yok ise kulaklık da seni gayet tatmin edecektir.
  • Benim için aletin güzelliğinin yanında ses kalitesi önemli çünkü ben müzisyenim ses kalitesi iyi olmalı:)
    ayrıca ben bu marka ve modelleri Türkiye de nerede bulabilirim hiçbiryerde yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel69 -- 15 Şubat 2011; 15:28:53 >
  • ses kalitesi konusunda hifiman den sonra genelde listelerde bu alet var. Bence sesi gayet berrak. İyi bir kulaklık ile dinlerseniz daha sonra başka şeylerle müzik dinlediğinizde o kadar tatmin olmuyorsunuz. Ben laptobun sesine alışamaz oldum misal.
  • Spinn yada J3 Daha iyi olur...
  • Ama işte bulamıyorum nereden bulabilirim onları ? birde apple ipod nano 5. nesil i düşünüyorum .
  • 2. el bölümünde, sahibinden de, gg de yığınla vardı...
  • Ben 0 almak istiyorum .
  • a845 al. Olmadı sflo2 al.Israrcıyım bu konuda =) çok teşkkür edeceksin
    Sflo2 de hd izleyebiliyormussun.Multimedya agırlıklı ama ses netliğinide çok övdüler
    a845in yanında gelen kulaklık gayet güzel bir kulaklık.Kulaklıkd erdi kalmaz.
  • tamam.

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Ben 0 almak istiyorum .
  • tamam.

quote:

Ben 0 almak istiyorum .

quote:

Ben 0 almak istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

a845 al. Olmadı sflo2 al.Israrcıyım bu konuda =) çok teşkkür edeceksin
    Sflo2 de hd izleyebiliyormussun.Multimedya agırlıklı ama ses netliğinide çok övdüler
    a845in yanında gelen kulaklık gayet güzel bir kulaklık.Kulaklıkd erdi kalmaz.

Peki de Nereden bulacağım a845 istanbulda 0 ını :) ve o biraz daha pahalı sanırım ?
  • satılmış :)
  • quote:

Benim için aletin güzelliğinin yanında ses kalitesi önemli çünkü ben müzisyenim ses kalitesi iyi olmalı:)
    ayrıca ben bu marka ve modelleri Türkiye de nerede bulabilirim hiçbiryerde yok ?

ne tarz müzikle meşgulsünüz? ve hangi enstruman ile ilgileniyorsunuz? sormamda bir sakınca yoktur umarım.
  • tabi olmaz:) rock müziğin evrensel türevlerinin yanında blues,country,metal türevleri elektrogitar ve davul(bateri) çalıyorum:)
  • madem müzisyensiniz ve metalcisiniz, önce kulaklığınızı seçin, player seçmek kolay

ekleme: ben de cowon s9 eya j3 öneriyorum, sıfır almak için şartlandırmayın kendinizi. ikinci el alın, sıfırını alacağınız fiyata sıfır gibisini + ondan daha iyisini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 16 Şubat 2011; 20:44:32 >
  • 2.el 300e felan bulabilirsen kaçırma a845i. forumda 1-2 kişi satıyordu ama sonra geri çekmişler tabi =)
  • Sony fanboy'u

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

2.el 300e felan bulabilirsen kaçırma a845i. forumda 1-2 kişi satıyordu ama sonra geri çekmişler tabi =)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.