Şimdi Ara

✎ 300 TL Üzeri Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
34.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla siz sınırladınız ;) O cicili bicili kulaklıklar yerine isi aynı zamanda ses olan büyük bir marka yeğdir. Türkiyedeki mağazalar açısındansa o iş yalan. Burada anca bu saydıklarınız ve philips ürünleri var. Hoş downtown uptown ve yeni fidelio serisi güzel kulaklıklar ama özellikle sonuncusu belki aşar. Veya Compel.com'da Ultrasone ürünleri. 2. el bulabilirseniz Hfi 580 veya sıfır bir alt modeli de iyidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kulaklık olarak ath m50 almak istiyorum genelde iş yerinde ve evde kullanmak icin ama önerilenler listesinde hic goremedim.classic rock ve enstrunmental dinleyicisiyimdir.yabanci forumlarda genelde cok populer ve onerilmis.baska bir kulaklık onerir misiniz yoksa iyi bir secim mi ath m50.
  • M50'yi tam dinlemek için en azından bir amfi gerekir. Yoksa öneririm evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

M50'yi tam dinlemek için en azından bir amfi gerekir. Yoksa öneririm evet.

yaninda fiio e6 kullanmayi dusunuyorum daha fazla bir sey ekleyebilecegimi sanmiyorum. bir de fiyat olarak cok uygun geliyor.
    ath m50 -240 lira
    shure rs840- 320 lira
    hfi-580 320 lira
    sanirim fiyat farkina digerlerini almaya degmez.
  • Genellikle Rock ağırlıklı ama her türden şarkı dinlemeyi seven biriyim. Note 3 cihazımda en iyi performansı alabileceğim 300-500/600 arası önerebileceğiniz kulaklıklar neler olur acaba?
  • Değmez.
  • ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    Önce ne tip istediğinizi söyleyin de, sonra konuşalım.
  • Rock dinlediginize gore bass pek önemli degil oyuzden AKG 'nin herhangi birmodeli olabilir

Bence
    Baslarda ve dayanıkllıkta philips oneill
    Temiz seste AKG ve pioneer birnumara dahabircok marka var tabi ama ulasilabilirlik bakımından benim tercihlerim bunlar olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Önce ne tip istediğinizi söyleyin de, sonra konuşalım.

Kafaüstü kulaklık olsun istiyorum. Aslında bas hoşuma gider ama rockta ihtiyaç yok mudurki :/ hoş mid'le tiz'lerin ne anlamlara geldiğini de tam olarak biliyor değilim. Hem tipi güzel hem de kablosuz özelliğinin hoşuma gitmesi sebebiyle aklım sony mdr-1rbt 'ye kayıyor ama o fiyata değer mi bilmiyorum. Bana 3-5 alternatif öneride bulunabilirsiniz çok sevinirim. Fiyat aralığı da geniş olursa seçimimi ona göre yapayım. sony mdr-v55'te seçeneklerim arasında bu arada.
  • Bassı ve ses kalitesi hangisinin daha iyi ve elektronik müzik dinlemeye musayit;
    Ath m50
    V moda m80
    V moda m100

Bası fazla ve kaliteli olması önemli
  • Sony MDR-XB910'da karar kıldım gibi arkadaşlar. Kullanan ya da bilen var mı aramızda?
  • Merhaba hocam,ben bilgisayar başındayken müzik dinliyorum genellikle ve oyun oynuyorum FPS olsun moba olsun...Güzel bir kulaklık arıyorum.Acaba steelseries alsam müzikleri güzel dinleyebilir miyim?http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Steelseries-Siberia-V2-CS-GO-Edt-Kulaklik//Oyun-Aksesuarlari/PC-/urunno=0000000452162 linki bu şu an indirimde sizce almalı mıyım?Oyundaki sesleri önemsemiyorum pek fazla açıkçası müzik kalitesini arttırsa olur.Yoksa bunun yerine bir beats bir sennheiser alsam çok mu fark eder?Yardım ederseniz sevinirim.
    Dinlediğim gruplar:Breaking Benjamin,Avenged Sevenfold,Rolling Stones,Bon Jovi...

• Merhabalar ev içinde kullanacağım 300-400 lira civarı 400 u biraz geçebilir kuvvetli ve temiz bass verebilen mid leri de sağlıklı olan bir kulaklık arıyorum daha çok pop ve rnb dinliyorum diğer müzik türlerinde de sırıtmamalı. Marshall major ve Monster dna baktım bunlar uygun mudur bunlar dışında ne önerebilirsiniz teşekkürler

• koss porta-pro'm var fakat yatarken takarken vs. kafamdan saç çekiyor, batıyor, kısaca rahatsız.
    Genelde klasik müzik dinlerim, bass da çok severim, 3-5 gün sonra sesi değişmeyecek kulaklık arıyorum, özellikle yatarken ve ders çalışırken dinleyebileceğim, yumuşak ve rahat olmalı. iPad iPhone ya da pc'den dinlerim genelde. Tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mı?
    fiyat aralığı 100-850.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 19 Kasım 2013; 2:13:20 >
  • merhabalar. bende artık orjinal samsung kulaklıgından farklı bir şeylere geçeyim diyorum konu için herkese teşekkürler. note1 kullanıcısıyım genellikle günümü oturarak geçiyorum kullanımı rahat kulak üstü çok büyük olmayan temiz ses alabileceğim bi kulaklık arıyorum.
    Metal dinliyorum,yabancı pop dinliyorum çok büyük şeyler beklemiyorum kulaklıktan ama 150-200 aralıgına kadar olabilecek en kullanışlı ürünü arıyorum yardımınızla şimdiden teşekkür ederim. (en önemli hususlar günlük kullanımda kolaylık sağlaması rahatlık sağlaması(beatsin katlanma özelliği çok çok güzel) ve temiz sesler alabilmem.

yaılıtım ve ses yüksekliği önemli yüksek seste dinlemeyi seviyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper131 -- 19 Kasım 2013; 19:46:20 >
  • Merhabalar

350 - 550 TL arası bir kulaklık bakıyorum.

Her türlü müzik dinlerim. Türkü, opera, pop, rock... Forumda okuduğum kadarıyla böyle durumlarda "dengeli" kulaklıklar öneriliyor.

- Vokalin sesini geri plana itip söndürmeyecek ama "tiz, mid, bas" noktasında sıkıntısız

- Genellikle Macbook Pro'da ve çoğunlukla sessiz mekanlarda / kütüphanede kullanılacak

- Bunun yanı sıra PC'ye de bağlanacak

- İlaveten ileride alabilirsem akıllı telefonların birine de (özellikle Galaxy Note 3) eşlik edecek

- Dışarının sesini gerektiğinde kısabilen gerektiğinde susturabilen (noise cancellation) ve dinlediğim şeyi dışarı yansıtmayan (ki bu mümkün mü acaba?)

bir kulaklık arıyorum. Kulak içi modellere baktım ve şunları gördüm:

http://www.amazon.com/Bose-QuietComfort-Acoustic-Cancelling-Headphones/dp/B00D42A16E
    http://tr.akg.com/akg-product-detail_tr/k391nc.html

Ne dersiniz? Bir de diyelim ki akıllı telefon sevdasından vazgeçtik ve kulak üstü, abartısız, kaliteli (terlemeye, düşmeye, hasılı zamana nisbeten daha dirençli) bir modele yöneldik. Neleri tavsiye edersiniz?

Yani hususen -çok geniş bir aralıkta- MÜZİK dinlemek için kaliteli bir kulaklık (öncelik kulak içi / ki müzik dinlemek kulak içinin temel mantığına / fonksiyonuna ters midir acaba?)...

"Size bu noktada şunu tavsiye ederim ama bütçenizi esnetmeniz / yükseltmeniz lazım." diyeceğiniz bir tavsiyeniz olursa da dinlemeye hazırım.

Şimdiden teşekkürler...

• merhaba,

her türlü müzikten hoşlanırım. fakat genelde hard rock(rock'un her türlüsü diyebiliriz aslında), metal, blues dinlerim.
    önereceğiniz kulaklık philips, sony, akg dışında olmalı.
    kulaklık internet kafe kulaklığı olmamalı, biraz karizmatik olmalı.
    çok ufak olmamalı.

bu arada philips gogear raga kullanıyorum, değiştireceğim. sansa clip+ almayı düşünüyorum. büyük ihtimal kulaklığı sansa clip+ ile kullanacağım.

sınır: 500tl

beğendiğim kulaklıklar;
    monster inspiration (bunun hakkında fikri olan lütfen pm atsın)
    shure srh440
    ATH-M50S

yanına bir de fiio e6 almalıyım sanırım?
    bir de bu kulaklığın(önereceğiniz) yanına hangi player daha iyi gider? sansa clip+ yeter mi, değiştirmeli miyim?

iyi akşamlar, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alopo94 -- 30 Kasım 2013; 20:51:48 >
  • Sınır 200 tl, artık kulakiçi de istemiyorum. Sürekli bozuyorum, 1 yılda 1000 tlden fazla parayı çöpe attım. Adam gibi kulak üstü almak istiyorum. iphone telefonda dinleyeceğim, bass ağırlıklı hareketli parçalar dinlerim.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Zinken-Control-Talk-OE-ZD4090612-Kulakustu-Kulaklik-Beyaz//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000414223

ben bunu beğendim şimdilik.. tavsiyelerde açığım.

Not: 1-2 hafta sonra ses kalitesinden düşüş olmasın istiyorum. Bu konu beni deli ediyor artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 2 Aralık 2013; 23:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AliBeşikçi

merhaba,

her türlü müzikten hoşlanırım. fakat genelde hard rock(rock'un her türlüsü diyebiliriz aslında), metal, blues dinlerim.
    önereceğiniz kulaklık philips, sony, akg dışında olmalı.
    kulaklık internet kafe kulaklığı olmamalı, biraz karizmatik olmalı.
    çok ufak olmamalı.

bu arada philips gogear raga kullanıyorum, değiştireceğim. sansa clip+ almayı düşünüyorum. büyük ihtimal kulaklığı sansa clip+ ile kullanacağım.

sınır: 500tl

beğendiğim kulaklıklar;
    monster inspiration (bunun hakkında fikri olan lütfen pm atsın)
    shure srh440
    ATH-M50S

yanına bir de fiio e6 almalıyım sanırım?
    bir de bu kulaklığın(önereceğiniz) yanına hangi player daha iyi gider? sansa clip+ yeter mi, değiştirmeli miyim?

iyi akşamlar, iyi forumlar.

PM'den de yazdığım Ultrasone HFI 580.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Sınır 200 tl, artık kulakiçi de istemiyorum. Sürekli bozuyorum, 1 yılda 1000 tlden fazla parayı çöpe attım. Adam gibi kulak üstü almak istiyorum. iphone telefonda dinleyeceğim, bass ağırlıklı hareketli parçalar dinlerim.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Urbanears-Zinken-Control-Talk-OE-ZD4090612-Kulakustu-Kulaklik-Beyaz//Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000414223

ben bunu beğendim şimdilik.. tavsiyelerde açığım.

Not: 1-2 hafta sonra ses kalitesinden düşüş olmasın istiyorum. Bu konu beni deli ediyor artık..

Koss Prodj100.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.