Şimdi Ara

300 TL'ye Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim açıkçası çok bütçem yok. Bu fiyat sınırı içinde de çok çeşitli ürünler var. Şu anki makinam Nikon Coolpix 4200. Kendisi benim kıstaslarıma göre çok güzel çekiyor. Arkadaşlarımın aldığı yeni makinalara bakınca çoğu bulanık, iyi odaklanmamış ve daha kalitesiz resimler çekiyor. Bu doğrultuda ne önerirsiniz ?

Teşekkürler.

• ne alırsan al sakın sony w180 alma
  • açıkçası düşünüyodum onu ama...
  • hocam w180 felaket tek kelimeyle.video çekimi olsun,foto kalitesi olsun,malzeme kalitesi olsun,lens olsun
    bende alma gafletinde bulundum bi kaç gün kullanıp anında iade ettim
    w180 ile çekilmiş foto
     300 TL'ye Öneri
    kodak m420 ile çekilmiş foto
     300 TL'ye Öneri
    buda benim kodak m420 hakkındaki fikirlerim
    http://forum.donanimhaber.com/m_37091671/tm.htm

bu arada 370 e filan çıkamazsanız.forumdaki tüm üstadlar 300 lira altına fujia170 tavsiye ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 18 Ocak 2010; 1:42:34 >

• Forum geçmişinde benzeri tavsiyelere de bir bakın derim. Sadece bu sayfaya bağlı kalmayın. Yakın zamanda daha fazla kullanıcın tavsiyeleri oldu. Belki bu konuya yazma fırsatları olmayabilir. Fuji ve Canon bu alanda daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Nikon Compactları fazla eleştiri alıyor.

Kolay gelsin.
  • oldu çok teşekkürler. yanlız durum böyleyse ikinci elden daha ucuza daha iyi bi makina almak uygun olur mu sizce ?
  • arkadaşlar bir kaç gün sonra yurt dışına çıkıcam. çıkmadan almak istiyorum. yardım etseniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.