Şimdi Ara

300 watt FUJİTSU SİEMENS 16 pin(15 kablo) ve 6 pin(3 kablolu) power arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 300 watt FUJİTSU SİEMENS 16 pin(15 kablo) ve 6 pin(3 kablolu) power arıyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• SUPPORTCENTER kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 300 watt FUJİTSU SİEMENS 16 pin(15 kablo) ve 6 pin(3 kablolu) power arıyorum

• selam. ürün bu hocam.

• Aleyküm selam hocam. Alakan için teşekkür ederim. İşyerindeki kasalarda olan modele benziyor bu. Sadece bu 16 girişli olanlardan. Onunla da deneme imkanım olmadı çalışır mı çalıştırmaz mı diye de. Bende ki 300w, son çare olacaksa eğer 250 olması çok sknt olmaz sanırım, onboard ekran kartı kullanıyorum zaten.

• Ben işyerindeki bilgi işlem deki arkadaşın izinden dönmesini bekliyorum bu modeller çalıştırır mı diye denemek için. Onu bir deneyeyim. sende ki çalışıyordur heralde, fiyat olarak ne düşünürsün. bu konularda tekrardan haberleşelim inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.