Bildirim
300 € ya tel Tavsiyesi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan için sonyericsson dan s700i den başkası alınmaz. k700 diyecem ama nokia veya siemens daha iyi.biraz daha koyup 6630 da alabilrisin.ama illede ericsson dersen k700i. -
mpx220 kullandim 6630 kullandim, s700 ide kullanmak isterdim ama malum 300 euroya antenini verirler..
k700i iyi alincak bi telefonmu? -
spot 6680 -
bundan sonra sony ericssondan baska tel almam nokia veya motorola birakin n serisi veya mpx serisi, ucan telefonlar yapsinlar gene almam..
ck cektimm... -
se de çektirir merak etme -
@BatuhanK
Sen hangisinden çektin?
k700 hafif ve çok özellikli bir telefon tabiki alınır.Hafıza harici bir sorununu göremedim.Ve kesinlikle çok karizmatik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CeLLaT_ -- 10 Mayıs 2005, 0:19:55 > -
kardes bana zaten
karizmatik symbiansiz falan mp3 ü melodi yapicak kadar calsin
kamerasi iyi(normal) olsun, bide saglam olsun..
yeter..
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
@BatuhanK
Sen hangisinden çektin?
k700 hafif ve çok özellikli bir telefon tabiki alınır.Hafıza harici bir sorununu göremedim.Ve kesinlikle çok karizmatik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X