Bildirim
300 € ya tel Tavsiyesi..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan için sonyericsson dan s700i den başkası alınmaz. k700 diyecem ama nokia veya siemens daha iyi.biraz daha koyup 6630 da alabilrisin.ama illede ericsson dersen k700i. -
mpx220 kullandim 6630 kullandim, s700 ide kullanmak isterdim ama malum 300 euroya antenini verirler..
k700i iyi alincak bi telefonmu? -
spot 6680 -
bundan sonra sony ericssondan baska tel almam nokia veya motorola birakin n serisi veya mpx serisi, ucan telefonlar yapsinlar gene almam..
ck cektimm... -
se de çektirir merak etme -
@BatuhanK
Sen hangisinden çektin?
k700 hafif ve çok özellikli bir telefon tabiki alınır.Hafıza harici bir sorununu göremedim.Ve kesinlikle çok karizmatik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CeLLaT_ -- 10 Mayıs 2005, 0:19:55 > -
kardes bana zaten
karizmatik symbiansiz falan mp3 ü melodi yapicak kadar calsin
kamerasi iyi(normal) olsun, bide saglam olsun..
yeter..
quote:
Orjinalden alıntı: _CeLLaT_
@BatuhanK
Sen hangisinden çektin?
k700 hafif ve çok özellikli bir telefon tabiki alınır.Hafıza harici bir sorununu göremedim.Ve kesinlikle çok karizmatik
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bildirimler açık ama gelmiyor
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- kendi kendini arama kodu
- sivas wap
- virüs nasıl temizlenir
- kablosuz şarj nasıl çalışır
- telefon hoparlör temizleme
- snapdragon 680
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X