Şimdi Ara

300 ytl stereo ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende para olursa ilk önce alıcağım sistem..
    güzel bir şeyhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=2658&productid=bd7869
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyblade73

bende para olursa ilk önce alıcağım sistem..
    güzel bir şeyhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=2658&productid=bd7869

Bunun hiç çıkardığı sesi duydunmu fiyatıda uygun bende almak istiorum bole bişe yardım edersen sevinirm
  • Microlab pro 1 sistemi bende var 10 aydır kullanıyorum ama pek tavsiye etmiyorum. Öncelikle odanız 20 metre kare ve üzeri ise asla tavsiye etmem ses odayı doldurmaya yetmiyor çünkü. İlk başta sistem kaliteli gibi görünebilir ama biraz kullanınca öyle olmadığı anlıyorsunuz. Aslında tizleri oldukça iyi ses gücü de yeterli baslar fena sayılmaz ama uzun süreli kullanımlarda çok dayanıksız olduğunu anladım. Tiz sürücüsü yandı ve sesi hiç sona getirmememe rağmen. Ayrıca anfisi de çok fazla ısınıyor ben tavsiye etmiyorum başka bir marka düşünün bence.
  • görünüşü güzel para biriktiricem bir tane alıcam..microlab diğer ürünleri güzel ses çıkartıyor..bundan bir tane alıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyblade73

görünüşü güzel para biriktiricem bir tane alıcam..microlab diğer ürünleri güzel ses çıkartıyor..bundan bir tane alıcam..

Görünüşü güzel diye alacaksan hiç alma dostum. Dediğim gibi dayanıksız bir sistem kısa sürede gidiyor hoparlörler.
  • amfisini kullansak bana lazım öyle bişiler..gerçi 160 ytl 30 w bir amfi için biraz fazla gider ama ..
    @mertcan_183
    sistem alınca amfi olucak mı yoksa sistemde amfi olmasada olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @beyblade73 microlab pro1 in toplam rms değeri 60 watt rms yani 2*30 watt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.