Şimdi Ara

3000-3500 Aralığında LCD/Plazma Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu biraz taradım ama benim ihtiyacımı tam olarak bir örnek bulamadım.

Kardeşime TV alacağız.
    3000-3500 TL aralığında Plazma(42inch ) veya LCD(40inch) düşünüyoruz.

İzleme önceliklerini aşağıda sıralamaya çalıştım.

1. Standart yayın izleme (digiturk vs.)
    2. DVD ve divx film izleme
    3. PS3 Oyun oynama
    4. HD Yayın izleme (digiturk receiver alırsak tabi..)
    5. Bluray vs High definition film izleme

Marka tercihleri
    Panasonic
    Sony
    Samsung

Ben etrafa biraz baktım, ama öncelikle sizlerin değerli önerilerini duymak istiyorum. Merak etmeyin,sizleri çok meşgul etmeyeceğim :)

Not : İstanbul Bilişim konusunda..fiyatlar daha uygun olduğundan oradaki fiyat aralığına karşılık gelen bir öneri de alabilirim.. Sonuçta orayı da düşünüyoruz alırken..

Şimdiden teşekkür ederim, bu konudaki yardımınızın ne kadar değerli olduğunu söylememe gerek yok herhalde :) Sonuçta televizyon bu...

Saygılarımla,

• Bütçeniz 40 için fazla, eğer izleme mesafeniz yeterli ise iki seçenekten birini değerlendirin, ikisi de pişman etmez

PANASONIC_VIERA-TX-PF46G10

SAMSUNG_LE-46B650

• Merhaba,

Öncelikle değerli cevabınız için teşekkür ederim.

Ben bir de aşağıdaki ürünü gördüm,buna ne dersiniz ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TC-P42V10-PLAZMA-TV,8952.html
  • panasonic lerin tv kalitesi çok iyidir uzun süredir yoktu piyasalarda eğer fiyatı iyiyse kaçırma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Bütçeniz 40 için fazla, eğer izleme mesafeniz yeterli ise iki seçenekten birini değerlendirin, ikisi de pişman etmez

PANASONIC_VIERA-TX-PF46G10

SAMSUNG_LE-46B650

fiyat performans olarak biri lcd, biri plazma için en alınası iki tv olarak görünüyorlar. plazma için 42 biraz küçük kalacaktır hd kaynaklar için. panasonic 46g10 ebat olarak hem daha büyük hem de 600 TL daha ucuz V'nin 42 ebatından. Aralarında çok fark olur mu bilmiyorum ama bence değmez gibi geliyor.

• P42V10 mu yoksa G10 mu sorusuna şu incelemenin sonunda çok detaylı bir cevap verilmiş:
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42v10-tx-p50v10-20090602153.htm

"TX-P42v10 bugüne kadar bir Panasonic Plazmadan gördüğümüz en iyi resim kalitesini sunuyor özellikle de yeni THX modunun katkılarıyla. Peki P42V10 modeli G10'dan 300 pound pahalı olmayı hakediyor mu? Yeni THX modunun gerçeğe çok yakın renklerini ve 2.2 gamma ışıklandırmasına birebir uyan ayarlarını, Viera Cast, DLNA uyumluluğu, ekstra HDMI yuvasını ve Resim içinde resim gibi özelliklerini hesaba kattıığınızda cevap bizim için kesinlikle evet."

• Merhaba,

Bugün en sonunda istanbul bilişime gittik. P46G10 panelde karar kıldık, sonra biraz dışarı çıkıp 1 saat sonra geldiğimizde stokta urun kalmadığını öğrenerek çok üzüldük. Her neyse, anladığım kadarı ile bu ürünü başka bir firmadan tedarik etmek mümkün değil.

Buna ek olarak satış danışmanı arkadas bize 400HZ olan S10 modelini önerdi. Ancak nedense içimize sinmedi. Biz G10'u taktık ya kafaya..

Şimdi..

Panasonic ürünleri gerçekten de başka bir yerde yok mu ? (Satış danışmanı ürünün yeniden girişinin zamanının belli olmadığını belirtti).

S10 ile aralarında çok büyük farklar var mıdır , ne dersiniz ? Ne şekilde ilerlemek lazım acaba ?

Bir arkadaşımız 42v10'u önermiş. Açıkçası ben bu öneriyi dikkate alırdım, ancak (42 vs 46) aralarında çok fazla fiyat farkı olmadığını görünce kardeşim 46'lara kendisini daha yakın hissetti

Son durum itibari ile değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar,

• Panasonic S serisi ile G serileri arasında gerek çözünürlük gerek kontrast gereksede işlemci farkı vardır.Yani G serisi plazmalar daha üstün özelliklere sahiptir.Panasonic 46G10 veya 46GW10 modellerini inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.